Šta je novo?

Android TV Box a95x F4 EON Pomoc!!!

Pa predlozi ti @offline71 imas sest prodavaca ( eponuda ) da uzmes preko firme u rasponu cene od 4060,00 do 4600,00 , ima i lan port 10/100

Zdravo ljudi. Trebao bi malu pomoć oko Eon aplikacije za smartBox Vontar X2,android 11. Znači,isčitao sam sve teme ovde,oči su mi ispale i opet nisam.reṣ̌io problem.

Pokušavam da osposobim Eon tv app da radi na ovom smartBoxu za vikendicu.Iskoristio sam smartapp slot na nalogu na svoj tv kod kuće ,tako da verzije koje traze autorizaciju kodom otpadaju.

Ove modovane što predlažete isprobah sve. 1.8.140 i 1.8.120..ne rade.To jest nema greške ali mi ne dozvoljava da prođem step sa odabirom jezika,kao da ne reaguje na odabir. Ostale ne funkcionišu,mislim da 2.0.nesto(ne zamerite sto ne.znam tacnu seriju,ni sam ne znam koliko sam ih probao) uspeva da se loginuje ali blokira i ne moze da otvori UI normalno..niti kanale.
Postoji li neko rešenje jer me bukvalno mozak zakiva jer sam uporan a rešenja ni na vidiku 😂

Hvala unapred.

ali mi ne dozvoljava da prođem step sa odabirom jezika

Da li si probao da povežeš miš na box i njime tj kursorom odradiš taj korak sa odabirom jezika? ;)
Ako nisi, probaj.

Ove modovane što predlažete isprobah sve. 1.8.140 i 1.8.120.
Sve te "modovane" mobilne app su ustvari jedna te ista stvar: v1.8.120. Po kojoj su razni ljudi upisivali različite stvari za version number i igrali se sa minSDK, targetSDK... vrednostima u AndroidManifest.xml fajlu.

To što na tarabi piše v2.0. 27 ili v8.0 ne menja činjenicu da je unutra ustvari v1.8.120 🤣

Poslednja izmena:
Daleko je od najbolje, ali ko nema bolje... snalazi se kako mora.

Da li si probao da povežeš miš na box i njime tj kursorom odradiš taj korak sa odabirom jezika? ;)
Ako nisi, probaj.

Sve te "modovane" mobilne app su ustvari jedna te ista stvar: v1.8.120. Po kojoj su razni ljudi upisivali različite stvari za version number i igrali se sa minSDK, targetSDK... vrednostima u AndroidManifest.xml fajlu.

To što na tarabi piše v2.0. 27 ili v8.0 ne menja činjenicu da je unutra ustvari v1.8.120 🤣
Neeeeee..pa da li je moguće da sam ladno koristio miš,generalno probao za.svašta nešto, ali baš za Eon ne..jer povučen prethodnim android 9 smarboxom sve je radilo daljinski..🙃 hahah..neverovatno to mi nije sinulo.Probaću u toku nedelje kad odem na vikendicu,sad uređaj nije kraj mene.
Hvala na savetu!
Ako slučajno nije to,to bi bilo sve za pokušati jel?

Neeeeee..pa da li je moguće da sam ladno koristio miš,generalno probao za.svašta nešto, ali baš za Eon ne..jer povučen prethodnim android 9 smarboxom sve je radilo daljinski..🙃 hahah..neverovatno to mi nije sinulo.Probaću u toku nedelje kad odem na vikendicu,sad uređaj nije kraj mene.
Hvala na savetu!
Ako slučajno nije to,to bi bilo sve za pokušati jel?
Ja imam install EON-2.0.27CloneMod.apk i uredno mi radi na box-u. Treba isključiti u prodavnici onu funkciju za provjeru ili tako nešto da ne briše app kada se instalira.
Pozz

Da li ima neka modovana EON aplikacija da radi sada?
Miš nije problem :)

Malo iznad su ljudi vec postavili , na drugoj temi ( probacu da nadjem ) je ta ista samo "sminka" drugi SDK brojevi , mada mozda gresim i pitas za box sa naslova da li je on AOSP a onda bi mogla i mobilna Eon apk ( sa misom ) i smart Eon apk ili je tako bilo na A95X F3 Slim ( koji sam imao a sad je Slimbox ATV 😁😉)
Evo i te koje ne bi trebao da brise google kao ovu iznad iako su ponavljam to iste fosil apk
Poruka u temi "EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]" https://forum.benchmark.rs/threads/...ciju-postoji-posebna-tema.406427/post-7394189
Ili mooozda ako je potrebno user/pass al na ATV boxu i bez misa al i bez VOD-a i vracanja unazad u zadnje vreme aktuelniji Kodi eon.pvr

Poslednja izmena:
Hvala :)

Na ovaj box je ubačen Slimbox, imam i atv i aosp verzije.

Iskreno meni je samo potrebno da radi.

Koliko sam te razumeo ova verzija može da se aktivira kao smart box verzija ali ne sa kodom već user i pass?

Ima li neka dodatna procedura za to ili samo instaliram apk?

Samo istaliras apk , i samo je za sbb naloge ( kad je napravljena apk samo je i postojao sbb ) , moze na ATV i aktivira se misem sa user/pass

Verovatno nemas slobodan slot, mora da se obrise neki uredjaj

A jesi proverio na moj sbb ( napisa @bakara sta treba ) i da nisi mozda Total oni su bese izgubili mogucnost da udju u sbb nalog tako i da brisu nepotrebne uredjaje i oslobode slotove ako ne gresim

Koliko sam te razumeo ova verzija može da se aktivira kao smart box verzija ali ne sa kodom već user i pass?

Ne, nisi dobro razumeo. U pitanju je mobilna verzija aplikacije (= interfejs za mobilne telefone) "samo" što je toooliko matora verzija (iz 2018. godine ako se dobro sećam) da još uvek nema ubačenu proveru "kompatibilnosti" i zbog toga je moguće koristiti i na boxevima i AndroidTV TV uređajima.

Samim tim što je mobilni app naravno da se aktivira sa username i password i naravno da zauzme ne-smart "slot" na nalogu.

Ne, nisi dobro razumeo. U pitanju je mobilna verzija aplikacije (= interfejs za mobilne telefone) "samo" što je toooliko matora verzija (iz 2018. godine ako se dobro sećam) da još uvek nema ubačenu proveru "kompatibilnosti" i zbog toga je moguće koristiti i na boxevima i AndroidTV TV uređajima.

Samim tim što je mobilni app naravno da se aktivira sa username i password i naravno da zauzme ne-smart "slot" na nalogu.
Da, shvatih, samo što meni neće, kaže da su netačni user i pass.

Slabo si shvatio...
Da li si pročitao šta sam ti napisao?

Slabo si shvatio...
Da li si pročitao šta sam ti napisao?
Zapravo nisam :)

Pročitao sam samo poruku koja je bila citat.

Pre nego što sam pokušao proverio sam 2x na telefonu koliko je zauzetih i video sam samo 1 uređaj. Oba puta.

Moguće da je bug neki ili da nisam dobro video. Mada sam, kao što rekoh, 2x pogledao i ne, nije se odnosilo na TV slotove.

Kada sam se logovao preko preko kompa prikazalo je da je svih 5 slotova zauzeto.

Dodatno pitanje, kako se instalira patch na slimbox-u?
Pokušao sam install patch iz podešavanja, ništa se ne dešava, takođe iz TWRP-a i dea

Samo istaliras apk , i samo je za sbb naloge ( kad je napravljena apk samo je i postojao sbb ) , moze na ATV i aktivira se misem sa user/pass
Ja imam dva eon box, za dva tv, ali su mi da li samo jednu smart tv licencu koju koristim na trecem android tv. Leti koristim i cetvrti tv van grada koji je android tv pa sam mislio da iskoristim neku od ovih "cloned" aplikacija i jednu od mobilnih licenci i uz pomoc bezicnog misa da koristim eon tv. Probao sam i druge "cloned" aplikacija koje se spominju na nekoliko eon tema na Benchmarku ali kod svake uspešno završim instalaciju i pokrenem eon aplikaciju ali kod koraka za izbor jezika ne mogu da potvrdim izbor jezika i da nastavim na sledeci korak. TV je sa android google tv os android 11 ver.

Da li je neko imao ovakvu situaciju?

2025-07-16_16-16-27-259.jpg

Ja imam dva eon box, za dva tv, ali su mi da li samo jednu smart tv licencu koju koristim na trecem android tv. Leti koristim i cetvrti tv van grada koji je android tv pa sam mislio da iskoristim neku od ovih "cloned" aplikacija i jednu od mobilnih licenci i uz pomoc bezicnog misa da koristim eon tv. Probao sam i druge "cloned" aplikacija koje se spominju na nekoliko eon tema na Benchmarku ali kod svake uspešno završim instalaciju i pokrenem eon aplikaciju ali kod koraka za izbor jezika ne mogu da potvrdim izbor jezika i da nastavim na sledeci korak. TV je sa android google tv os android 11 ver.

Da li je neko imao ovakvu situaciju?

Pogledajte prilog 499292
Rešio sam problem. Do izbora jezika sam koristio daljinac od tv, od ovog koraka je potrebno koristiti miša i moguće je izabrati jezik bez problema i koristiti ovu aplikaciju.
Pa jesi li probao sa aor🐀
Rešio sam problem. Do izbora jezika sam koristio daljinac od tv, od ovog koraka je potrebno koristiti miša i moguće je izabrati jezik bez problema i koristiti ovu aplikaciju.

Vrh Dno