Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Inace ovu igricu sam trazio jedno 10god i nikako da je nadjem i gle cuda ladno u ovom programu je spazim.. (Igrao sam je bas kao klinja ) Bukvalno sam zaplakao kada sam se prisetio tih dana :) od ovoga moze se rikne..

*** pakao [emoji15]

Prilozi

• uploadfromtaptalk1433808337176.png
    uploadfromtaptalk1433808337176.png
    293.8 KB · Pregleda: 369
Poslednja izmena:
Mame32 - Sunset Riders :)

A ima i ista verzija igrice sa kravama kaubojima (Wild West C.O.W.) i sa nindžama (Mystic Warriors)

Krajnje je vreme da se odomaći neki bluetooth kontroler za Android ;)

Poslednja izmena:
Контролер од Сонија 4 ради на скоро свим Андроидима без икаквих додатака. Укључиш бт, контролер и нађеш га у уређајима. Има клипова на јутјубу о томе.

Monument Valley danas besplatna na Amazonu.

Limbo i Leos Fortune, s tim sto je Limbo neprevazidjeno dobra, u dva navrata sam morao da potrazim pomoc prijatelja (Youtube) da bih presao inace savetujem da sami pokusate preci bez pomoci jer i kad deluje da ne moze, moze :). A Leos fortune je uz lepu grafiku opustajuca igra..

Poslednja izmena:
MORTAL KOMBAT X, igrate li i kakvi su vam utisci? :)
Meni igra radi fenomenalno (bez i jednog trzavca) na ASUS Zenfone5 (Intel Atom Z2580 Dual-core 2 GHz, 2 GB RAM, PowerVR SGX544MP2 @ 720 x 1280) dok je igrivo (pad FPS-a po nekad toliki da padne na ~1 FPS) na ASUS MeMO Pad HD 7 ME173X (MediaTek Cortex A7 MT8125 Quad-Core 1.2 GHz, 1GB RAM, PowerVR SGX544 @ 800x1200).
Intel dostojno gura ovaj "endžin" dok se MTK guši samo tako. Mana kod Intela je što se ugreje na oko 70°C, kako kaže AIDA64.
:wave:

MORTAL KOMBAT X, igrate li i kakvi su vam utisci? :)
Meni igra radi fenomenalno (bez i jednog trzavca) na ASUS Zenfone5 (Intel Atom Z2580 Dual-core 2 GHz, 2 GB RAM, PowerVR SGX544MP2 @ 720 x 1280) dok je igrivo (pad FPS-a po nekad toliki da padne na ~1 FPS) na ASUS MeMO Pad HD 7 ME173X (MediaTek Cortex A7 MT8125 Quad-Core 1.2 GHz, 1GB RAM, PowerVR SGX544 @ 800x1200).
Intel dostojno gura ovaj "endžin" dok se MTK guši samo tako. Mana kod Intela je što se ugreje na oko 70°C, kako kaže AIDA64.
:wave:

Cime snimas fps? Probao sam ovu mortalicu i ujedno snimao screen video radi ko sat... Igrao nekad na segi mortal 3 i ne tako davno mortal 9 na kompu. Ono, ne mogu da se porede sa ovim mortalom za android..

^ Hahah isto. [emoji3]

Na amazonu besplatna Factory balls. Skroz simpa igra jednostavnog koncepta, ali ne tako laka. Mislim, nije teska, ali treba razmisljati.

ljudi, imali negde da valja real fudbal od 2012 pa na dalje, al da gugle nedavi sa kuponima itd. ???????????

Može li preporuka za neke igre slične Current Flow. Jednostavne ali da izgledaju dobro. :)

Moze li neko ko ima forever lost 1 i 2 da proveri kako mu se tacno zovu obb fajlovi i folderi u android/obb folderu ovih igara?

Forever lost 1:

166eb177cbe331da9de4606ed623ce5b.jpg

Hvala. Kazi mi samo da li si pazario ili je narodnjak?

Zen pinball hd ima li nacin za malo vise stolova? Nadjoh neki star wars ali se kresuje nakon sto bi trebalo da pokrene sto.

Vrh Dno