Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Piše 1.27 ali kad ideš da kupiš kaže da je cena 0.1, udri slobodno :)
Osim ako nije stvarno istekao popust do sad.

Uuu odlično. Done deal
I monument valley je dolar.

Poslednja izmena:
Monument Valley je odličan. Itekako vredi tih 0.99$

Nijedna igra nije na popustu kada ja odem na gp. I kad udjem u proces plaćanja isto stavi normalnu cenu

Mozda nije popust omogucen za srbiju. Ja sam na usa storu i imam popuste

Ja sam na našem store.
Ali sam u cg trenutno.

Poslednja izmena:
Ja sam na srpskom kupio obe po ceni koju je corvus napisao. Jedino sam room 2 već imao pa ne znam koja je sada cena.

Ko nije video i NBA Jam, dark knight rises, marvel pinball i tetrabot su na popustu.

Poslednja izmena:
Ljudi jel me zezate da placate igre? Ove sto se placaju su zakon jer nemaju reklame.. Sad probao tetrarobot ****** zivo, bar meni. Posle limba sve je sranj.e

Zasto ne bi placali igre ? 100din za toliki ulozen trud nekih developera ? 100din da imam redovne updejte za igru koja mi se svidja ?
Za 100din mogu da kupim pola pljeskavice u bg-u..

Ljudi jel me zezate da placate igre? Ove sto se placaju su zakon jer nemaju reklame.. Sad probao tetrarobot ****** zivo, bar meni. Posle limba sve je sranj.e
Jel ti zezaš da si ovde došao ta troluješ što neko plaća igre? I radi onako kako bi trebalo.

Pa lepo je to i korektno sa tvoje s strane sto placas developeru par dolara za android igru. To mora i tako treba, jer je to posteno i zelis sve da bude po propisu... Ejjjjjj, a pazi sad ovo: da li onda placas pdv kada narucujes pice uvece po klubovima i kaficima? Da li si svaku igru za pc kupio ili je radio torrent? Da li ides za svaki film u bioskop il upalis online sa prevodom? Da li si nekada trolovao na ulici tako sto si bacio pikavac ili papiric van kante za smece? Gde si uopste kupovao tvoje mobilne telefone i da li si ih sve kupio uredno sa fiskalnim, ili sa pisanim racunom na crno?! I da ne duzim x primera, kad budes sve u zivotu radio kako treba onda mozes da pametujes i za ovo u suprotnom tisina.

Mozda nismo sve to radili sto si napisao,ali zato sigurno nismo isli okolo i pricali: ne verujem da idete u bioskop ??? I te fore.. Kao da si ti tesla zato sto koristis piratske igre a mi buda%e.

A druga stvar je to sto si sve nabrojao nije uporedivo sa igricom od 100din..

Na koji način tebe ugrožova način na koji neko troši svoje pare?

Pa ne mora sve da bude crno ili belo. Sta, kao, jednom sam pretrcao na crveo ulicu i sada sam osudjen da zivim sa druge strane zakona i moram da ukradem sve sto mi padne pod ruku? Kada sam u mogucnosti, uvek cu uraditi stvari ispravno, legalno, posteno...
Kada bi ulozio 2 meseca u igru, naravno da bi ti odgovaralo da dobijes neku nagradu za to umesto da svi iskoriste tvoj trud za dz. Takodje to daje podsticaj za nastavak ulaganja vremena u tu igru ili app pa onda i korisnici dobijaju update ili novi nastavak isl.

Pa lepo je to i korektno sa tvoje s strane sto placas developeru par dolara za android igru. To mora i tako treba, jer je to posteno i zelis sve da bude po propisu... Ejjjjjj, a pazi sad ovo: da li onda placas pdv kada narucujes pice uvece po klubovima i kaficima? Da li si svaku igru za pc kupio ili je radio torrent? Da li ides za svaki film u bioskop il upalis online sa prevodom? Da li si nekada trolovao na ulici tako sto si bacio pikavac ili papiric van kante za smece? Gde si uopste kupovao tvoje mobilne telefone i da li si ih sve kupio uredno sa fiskalnim, ili sa pisanim racunom na crno?! I da ne duzim x primera, kad budes sve u zivotu radio kako treba onda mozes da pametujes i za ovo u suprotnom tisina.
Sa koje li si ti planete sleteo?

Sta se primate svi redom, prijavite post za flejm+oftopik i vozite dalje.

Jel ti imas halucinacije ?
Gde je on napisao da kupuje zato sto je to posteno i da zeli da bude po propisu ?

Napisao je da zeli da podrzi developera, da ima redovan update bec ciamnja i da mu 100 dinara nije mnogo.

To sto se tebi prividjaju neke stvari , ne znaci da trebas da pravis off u temi.

Poslednja izmena:
Game of Thrones $0.60. Да ли зна неко колико ће да потраје овај попуст?

^ Do 27. Ali imaj u vidu da je to samo za prvu epizodu. Ostale epizode moraš naknadno da kupiš.

Meni u Srbiji na našem storu nista nije na popustu. A meracio sam neke od ovih igrica ranije

Klikni da kupiš i u poslednjem koraku ćeš videti sniženu cenu

Odradi refund :) ( ali pazi refund za 1 apk moze da se radi samo jednom )

Za koju to igru?
Pazi onoliko koliko piše u poslednjem koraku toliko će skinuti.

Vrh Dno