Jel ti zezaš da si ovde došao ta troluješ što neko plaća igre? I radi onako kako bi trebalo.Ljudi jel me zezate da placate igre? Ove sto se placaju su zakon jer nemaju reklame.. Sad probao tetrarobot ****** zivo, bar meni. Posle limba sve je sranj.e
Da li si nekada trolovao na ulici tako sto si bacio pikavac ili papiric van kante za smece?
Sa koje li si ti planete sleteo?Pa lepo je to i korektno sa tvoje s strane sto placas developeru par dolara za android igru. To mora i tako treba, jer je to posteno i zelis sve da bude po propisu... Ejjjjjj, a pazi sad ovo: da li onda placas pdv kada narucujes pice uvece po klubovima i kaficima? Da li si svaku igru za pc kupio ili je radio torrent? Da li ides za svaki film u bioskop il upalis online sa prevodom? Da li si nekada trolovao na ulici tako sto si bacio pikavac ili papiric van kante za smece? Gde si uopste kupovao tvoje mobilne telefone i da li si ih sve kupio uredno sa fiskalnim, ili sa pisanim racunom na crno?! I da ne duzim x primera, kad budes sve u zivotu radio kako treba onda mozes da pametujes i za ovo u suprotnom tisina.
Jel ti imas halucinacije ?Pa lepo je to i korektno sa tvoje s strane sto placas developeru par dolara za android igru. To mora i tako treba, jer je to posteno i zelis sve da bude po propisu... Ejjjjjj, a pazi sad ovo: da li onda placas pdv kada narucujes pice uvece po klubovima i kaficima? Da li si svaku igru za pc kupio ili je radio torrent? Da li ides za svaki film u bioskop il upalis online sa prevodom? Da li si nekada trolovao na ulici tako sto si bacio pikavac ili papiric van kante za smece? Gde si uopste kupovao tvoje mobilne telefone i da li si ih sve kupio uredno sa fiskalnim, ili sa pisanim racunom na crno?! I da ne duzim x primera, kad budes sve u zivotu radio kako treba onda mozes da pametujes i za ovo u suprotnom tisina.
Ваљда ће моћи и 27. да се купи, немам тренутно ништа на картици, а не могу у недељу да уплатим...^ Do 27. Ali imaj u vidu da je to samo za prvu epizodu. Ostale epizode moraš naknadno da kupiš.
Sad probao i skinulo mi 6€.Klikni da kupiš i u poslednjem koraku ćeš videti sniženu cenu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari