Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Ja igram upravo.
Reci mi, da li si primetio veću potrošnju bateriju od njega? Zadnjih par dana, jedva baterija izdrži do 20h, a samo 1,30 min sot.

Nisam. Ček da proverim battery stats..
Ne.. Sve je u redu.

Presao sam 100. nivo i ima jos. Odlicno za pred spavanje.

Prelaka je, ja sam za par sati stigao do 177. nivoa. Trebalo bi da ima vremensko ogranicenje, ili barem opciju. Ali svakako je solidna.

177 nivoa? au. jeste super igra, ali ja volim da idem prema nekom kraju. ovako cu da igram iskljucivo za ubijanje vremena tu i tamo umesto da prelazim.
mozda je i bolje tako

Super sto ste javili da ima toliko :) Ja dosao do 40+, odigram povremeno iz dosade pa sam se sve bojao da nece biti mnogo :)

Супер што сте јавили, сад ћу да цепам као луд.

Monument valley.

Igrao malo ovih dana nove besne 'tice i crvenu loptu, ok su za doze od po 10 min dnevno.

Ispao sam iz tokova, ko zna koliko dobrih, sitnih igara ima u marketu..

Ajde da pitam i mozda ispadnem glup. Cesto menjam telefone i smorilo me da prelazim jedan isti nivo od pojedinih igrica. Jel postoji neka fora da se snimi status pa da se sa novog uredjaja nastavi igranje.

Naravno,ako igra podrzava sync sa google play games.

Mada npr raspali nba jam iako ga povezes sa gp games nista ne zapamti od progresa..

Poslednja izmena:
Pa nece ni leo iako se prijavi uredno na moj nalog i google play games. Nece ni hitman go a ni većina drugih.

Hmm. Bas cu sada da probam sa hitman go i leo pa ti javljam

2144bfd3354192de30a34ca908dc8fb4.jpg

@hunder
Evo hitmen odmah povratio podatke. Verovatno ce tako i leo ali me mrzi da ga inst :)

Poslednja izmena:
Hmm. Bas cu sada da probam sa hitman go i leo pa ti javljam

2144bfd3354192de30a34ca908dc8fb4.jpg

@hunder
Evo hitmen odmah povratio podatke. Verovatno ce tako i leo ali me mrzi da ga inst :)
Meni vise od pola nije vratio iako sam zavrsio igricu i vise od pola imam 3 zvezdice. Ne znam kako vrsi sihronizaciju ali zadnjih mesec dana nije uopste

Mozda ti zabo auto sync. Trebao si rucno da stikliras za svaki slucaj u setingsima moba

^pa sigurno, inace ne bi nista nasao i morao bi iz pocetka.

Naravno,ako igra podrzava sync sa google play games.

Mada npr raspali nba jam iako ga povezes sa gp games nista ne zapamti od progresa..

Nije dovoljan samo google play games (on je za achievement-e). Potrebno je da ima sync sa google drive ili dropboxom, a to za sada developeri sami ugrađuju. Koliko znam, ne postoji neki zvaničan google protokol za to.
Makar dok ne updateuju aplikacije za android m.

Nisam znao to.. Sve igrice koje sam igrao su pamtile dokle sam stigao linkovanjem obicnog maila ili sync sa gp games.

Nije dovoljan samo google play games (on je za achievement-e). Potrebno je da ima sync sa google drive ili dropboxom, a to za sada developeri sami ugrađuju. Koliko znam, ne postoji neki zvaničan google protokol za to.
Makar dok ne updateuju aplikacije za android m.

Ajde molim te pojasni kako to da uradim. Evo poceo angry birds 2 na tabletu instalirao isto na mobilni ne prepoznaje ni jedan nivo.

Pa nemam šta da to pojasnim, ako su programeri to ubacili videćeš negde da se uloguješ. Ako nisu to je to.

Nazad
Vrh Dno