Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

ne znam da li je bilo ali XCOM® Enemy Unknown je odlicna i ne tako nova igra ;)
ima i nastavak ali prvo da prodjem ovaj deo...

The Room I, II - препорука

Izasao asphalt nitro. Samo 15mb igra :D :D

120DIN sa wapshopa...

^ Odlicna ;-)

Amazon danas daje Telltale Game of Thrones for free, ali iz nekog razloga je ne vidim na listi.

Learn to Die 2 super zabava, presao sam je i odmah kupio prvi deo.

Пробао сам ја преко тунел медведа, али неће...

Koje sve igre mogu da se igraju sa još jednom osobom preko bluetooth-a?
Znam samo za Battleship...

Ima neki tenis, virtua tennis, ali dosta traje dok se na poveže, i zna da pukne veza.

Virtua Tennis. Ne puca veza i konektuje se brzo, preporuka [emoji106]

Koje sve igre mogu da se igraju sa još jednom osobom preko bluetooth-a?
Znam samo za Battleship...

Mini motor racing, vidi samo da li besplatna verzija ima multiplayer i mislim da je povezivanje preko wifi. Podseca me na krally na symbianu koji sam obozavao, a ovo sam kupio i vrlo malo igrao,al nije lose.

Earn to Die 2 sto je neko preporucio ovde, dosta dobra na pocetku do 3 levela kada postaje dosadna jer su naglo podigli cene za delove za upgrade koji su potrebni da bi se napredovalo u igri, znaci plati pa se klati :D
Meni najbolja koju sam igrao u zadnje vreme je Monument Valley (bila na amazonu za free)
Dajte jos neku preporuku :)

Presao sam earn to die 2. Ne treba nista da kupujes, jeste da skacu cene, ali skace i zarada. X2 booster za zaradu se ne isplati jer nakon sto predjes igricu vise ti se ne igra, a kosta 5$. Jeste mi donekle bilo zarazno da sve otkljucam, ali realno igra je monotona. Da bi presao na nov auto sve kao nadogradjujes, ali nema sanse dok skoro sve ne nadogradis, i tako za svaki auto.
Pokusaj da se izbegne dosadna voznja iste staze svaki put od pocetka kao u hill climb, ali u isto vreme gube zaraznost hill climb koji tek pocinjes da igras kada nadogradis zeljeni auto.

Presao sam earn to die 2. Ne treba nista da kupujes, jeste da skacu cene, ali skace i zarada. X2 booster za zaradu se ne isplati jer nakon sto predjes igricu vise ti se ne igra, a kosta 5$. Jeste mi donekle bilo zarazno da sve otkljucam, ali realno igra je monotona. Da bi presao na nov auto sve kao nadogradjujes, ali nema sanse dok skoro sve ne nadogradis, i tako za svaki auto.
Pokusaj da se izbegne dosadna voznja iste staze svaki put od pocetka kao u hill climb, ali u isto vreme gube zaraznost hill climb koji tek pocinjes da igras kada nadogradis zeljeni auto.
Ma doziram je lagano, odigram 5 voznji i smori me, to sto ti kazes motono je :D

i ja poceo da igram eart to die 2 pre par dana,okej je.

ja ni posle 7-8 meseci nisam naisao na bolju igricu od Trials Frontier. :) doduse nisam igrao ove koje se placaju.

Jel limbo skinut sa naseg stora? Pise mi da uredjaj nije kompitabilan a do pre mesec dana sam igrao najopustenije. Stigao mi je auto mejl da im je podrska jako mala i tako cekam vec nedelju dana. Da li sada moze da se izboksuje refund?

Aj bacite neku preporuku za nesto slicno hill climb r. a da valja.. ili onim stickman mtb/motocross igrama.. samo te ''jednostavne'' i mogu da se nakanim da igram. Naravno pretrazio sam market ali nisam nasao nista zanimljivo..

Poslednja izmena:
i mene zanima isto, i ja igram uglavnom takve. ako nisi igrao trials frontier, probaj. smorio sam sa njim :d

Au sunce ti.. '94/5, direktno sa plaze na aparat uz sladoled :d

Vrh Dno