Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Ajde, ajde počni ponovo :D
Evo i ja sam te prestigao, ali Đilke je još uvek prvi ;)

Jednom mi to uspelo da dodjem do 180 ili koliko već i sad džaba. Vrtim se oko 120-140 i neće dalje :D

Gledao sam poslednju sezonu house of cards i tu sam primetio ovu igru koja je sasvim fina razbibriga
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ustwo.monumentvalley
Kupih je, presao je za manje od sat i po bez da sam se nesto namucio. Iskreno ocekivao sam vise za 3.70$, a pogotovo od ocene 4.7
Da kosta 1.5$ ili da ima bar duplo vise nivoa pa ajde. Sada traze 2.2$ za dlc od 7 nivoa. Iskreno, nije ni cudno sto im na androidu nije skocila prodaja. Verovatno su ovi na jabuci realno bogatiji pa im 6$ nije nesto za simpaticnu bozu od igrice.
Da ne bude da mi je ova igra nesto skrivila pa hejtujem, samo mi deluje precenjeno.

Beach buggy racing, nije losa voznja, ali me iznervirao daily challenge koji je pretezak pa sam dva puta brisao igricu.
Nego cudno mi da mi default za note 2 namesti full grafiku, a za tablet note 10.1 2014 lte stavlja sve najmanje. Dal se procesor vise opterecuje zbog veceg ekrana ili to nema veze?

Dijagonala nema veze, rezolucija ima.

Furious Run

Mesecima nisam instalirao neku novu igru, ova obecava (mada deluje i vec vidjeno).

Poslednja izmena:
Je l' igra neko Dungeon Hunter 5? :)

Imas energijsko ogranicenje. Ali ako igras izazove, stronghold i ostala cuda mozes lako da se level up-ujes i dobijes full energiju. Moze da se igra, samo su problem bug-ovi koji znaju da iznerviraju igraca.

Mene bas nervira taj IAP model koji su izmislili...***e ili nek prodaju komplet igru ili nek je ne objavljuju kao besplatnu..sta je besplatno kod tih igara osim instalacije

Smor igrao sam je :p..ja sam poceo da igram SimCity, lagano kad treba da ubijem vreme..stane tamo gde je ostavim..solidan f2p model

Pojavio se Mortal Kombat X, ali naravno, nije dostupna u nasoj zemlji :-/

Moze li link negde ka toj vesti ? Posto sam ja na usa ps a nemam ga u ponudi :)

Edit: Pa na koje su ga trziste pustili,tursko ? :)

820cda00093d70fab46ff56c26b90c79.jpg

Poslednja izmena:
 The only downside, is that it is currently in soft-release and not available in the US. There’s not a complete list of what countries have access at this point, but you can always click the link below and check to see if it’s available for your region. Hopefully it’s not too much longer before a wider release.

Pustice ga valjda, mada ovo zadnje su pisali i za onaj NFS i jos ga nema kod nas.

Nazad
Vrh Dno