Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

koja je, usput, jedna od najpopularnijih mobile igara uadnje 2, 3 godine. :D

uploadfromtaptalk1426438055854.png

Vec 2 meseca mi ovo izbacuje. Vidim po komentarima da se ljudi isto zale na ovaj error

Poslednja izmena:
Možda na Apple uređajima jer na Google Play piše 100000+ skidanja mada zamisli koliko su platili za reklamu u seriji :D
I na androidu. To je i više nego dobro za plaćenu, još su plus izjavili da je na androidu svega par posto igrača kupilo.

Svakako je odlična igra.
A što se tiče House of Cards, tvrde da ništa nije plaćeno. u šta sumnjam, iskreno, ali ako stvarno nije, svaka čast.
Inače, video sam neki grafik kako je skočila prodaja igre posle te epizode.
Na Apple i Amazon store prodaja dosta skočila, na Play store nešto malo. I onda kao piraterija nije problem. [emoji16]

Pa ja sam čuo za tu igricu i nikad je ne bih probao da nisam video u seriji :D
Lepo je što ne furaju samo Apple i Microsoft jer se kod kontrola uvek pominje Sony :)

EA games često ima na i int verzije igara.
Onda ne znam. Jesi li probao sa piratom? [emoji16]

Sto bih se cimao sa piratima kada sam ovu kupio :) neka stoji na mobu,mozda neki updejt ispegla situaciju ;)

I na androidu. To je i više nego dobro za plaćenu, još su plus izjavili da je na androidu svega par posto igrača kupilo.

Svakako je odlična igra.
A što se tiče House of Cards, tvrde da ništa nije plaćeno. u šta sumnjam, iskreno, ali ako stvarno nije, svaka čast.
Inače, video sam neki grafik kako je skočila prodaja igre posle te epizode.
Na Apple i Amazon store prodaja dosta skočila, na Play store nešto malo. I onda kao piraterija nije problem. [emoji16]

Igrica kosta 3.5$ a onda za dodatne nivoe traze da opet dokupis, plus kazu ljudi da je prekratka, zavrsili je za 20min. Vidim stoji mi u wish listi, ali necu ni da je kupujem, a ne bih instalirao pirate da mi se ne blokira nalog.

Neće da ti se blokira nalog.
I ne ne možeš da je pređeš za 20 min. I ne plaćaš da dodatne nivoe, već za expansion pack.
I da, vredi te pare.

Bio je clanak pre mesec dana gde su pomenuli tu igru.. Fazon zasto dev nece sa ios da prebacuju igre na gp. Zato sto se na gp mnogo manje trose pare i bas su za primer uzeli tu igricu :)

Poslednja izmena:
Bolje skyward, sličan je a manje kida živce :)

Šta je AA? :)

Kucaj na ps pa ces videti, ne mogu da nalepim preko telefona. Dobra igra...

Ja mislio to neka skraćenica :)
Dobra je igrica, stigao sam do 30-og nivoa, nikako da ga pređem.

Prestao sam da igram u poslednje vreme :)

Nazad
Vrh Dno