Grafika- Epic citadel(nabudži na najjače) , Avanturističko logičke sa napucanom grafikom - the room, the room part two, XON 1 i 2Retko kad pratim temu ali dajte neke must have igre.
Neke RPG a moze i nesto onako da me oduva sto se grafike tice da isprobam na G3.![]()
PvZ 2, FIFA, 2048, Piano Tiles, Hoptile, Dumb way to die...Retko kad pratim temu ali dajte neke must have igre.
Neke RPG a moze i nesto onako da me oduva sto se grafike tice da isprobam na G3.![]()
Uspem dva puta nevidjeno i ovaj glupi Play Games mi ne zabeleži high score...
Važno da zabeleže one milione tamo sa cheat-ovima
Pogledajte prilog 148061Pogledajte prilog 148062
Ne znam da li je bila...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.outfit7.movingeye.swampattack&hl=en
Sestric igrao My Talking Tom i u games nudi neke igrice da se skinu i on skine ovu, i evo zarazih se![]()
ma njesra. iap+ ogranicen broj sansi za igranje + brdo reklama. ovako je ok igricica, ali toliko te navodi na kupovinu novcica i sansi da je to prosto strasno. za mene je neigrivo.
u fazonu hungry shark evolution. u pocetku je super i zarazno, ali jako brzo dostignes granicu gde moras da pocnes da kupujes ili si zaglavljen na jednom mestu.
Beskonačno hvala za ovu dojavu, nisam ni znao da je Rayman izašao za Android, vrhunska igra, prelepa grafika (kome treba gubavi 3D,pored ovako prelepog 2D), zvuk i više nego zabavan, kontrole jednostavne. Ne mogu da skinem kez sa lica dok igram Rayman-arayman jungle run je free na amazonu danas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari