Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Retko kad pratim temu ali dajte neke must have igre. :)
Neke RPG a moze i nesto onako da me oduva sto se grafike tice da isprobam na G3. :)
Grafika- Epic citadel(nabudži na najjače) , Avanturističko logičke sa napucanom grafikom - the room, the room part two, XON 1 i 2

Uspem dva puta nevidjeno i ovaj glupi Play Games mi ne zabeleži high score...

Važno da zabeleže one milione tamo sa cheat-ovima

uploadfromtaptalk1408751983687.jpguploadfromtaptalk1408751995058.jpg

Epic Citadel, na Note 3
Max podesavanja, 48fps.
Max podesavanja, plus SCR Pro koji snima u 1080p, sa 30mb bitrateom, 30fps.
Dakle po tome vidim da kad snimam gameplay koji snimam da gubim 18fps a ponekad vjerovatno i vise :)

Epic Citadel nije igra, nego benchmark i demo engina :) pa mozete testirat svoje telefone i pritom setat kroz predivan okolis :)

Ako hoces brutalan graficki RPG, evo :)

Grafika je zaista impresivna...

Ps: Gledajte u Full HD, ne povecano na Full Screen, da sto vjernije i blize bude ekranu telefona :)

Poslednja izmena:
68abe36aae10729ea92bb43beb3e6b51.jpg

Odlicna, tona golova sa svjetskih prvenstava. Ima dosta teskih levela pa nije je laka kao 99% igara. Probajte!
uploadfromtaptalk1408830140406.jpguploadfromtaptalk1408830151236.jpguploadfromtaptalk1408830160378.jpg
Kako da otkljucam naredno takmicenje? Imam 476 a treba 600.

Poslednja izmena:
Litijum, isključi Adblock ili Adaway i gledaj klipove dok igraš, a klip ti iskoči svako 10 minuta i za jedan dobiješ 30 parica. Bar mislim da je kod mene radilo tako.

Nemam adblock, a klipovi nikako ne iskacu.
Kada odem na free credits dobijem gresku.
dytu2uje.jpg

Poslednja izmena:
Meni su klipovi iskakali 30ak puta i gotovo sve pare sam zaradio gledajući ih. Meni čak i pod upaljenim Adawayem iskaču.

Jel ovaj Ravensword bio jeftiniji pre, nesto mi se ne daje 7$, a mislim da je neko vreme bio 3.99$.

Da, ja sam ga platio 1.99, ne sjecam se da je bio jeftiniji.
Igra je jako zahtjevna, kad udjes u onaj grad u zamku i Note 3 ima osjetan pad frejmrejta, za te pare je daleko bolje kupit MC5 i gustat igru. Jer igra je graficki impresivna i jako kvalitetna.

Super Stickman Golf 2

Kakva je igra order and chaos, vidim da je besplatna, jel to bilo uvek tako?

Nije. Valjda je u početku bila 6.99$, pa je u poslednje vreme spuštena na 0.99$. Ima mesečnu pretplatu.

Ne znam da li je bila...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.outfit7.movingeye.swampattack&hl=en

Sestric igrao My Talking Tom i u games nudi neke igrice da se skinu i on skine ovu, i evo zarazih se :D

ma njesra. iap+ ogranicen broj sansi za igranje + brdo reklama. ovako je ok igricica, ali toliko te navodi na kupovinu novcica i sansi da je to prosto strasno. za mene je neigrivo.
u fazonu hungry shark evolution. u pocetku je super i zarazno, ali jako brzo dostignes granicu gde moras da pocnes da kupujes ili si zaglavljen na jednom mestu.

Ono i piše "90% off in selected regions", ali sam pretpostavio da smo svi ovde iste sreće. :)

ma njesra. iap+ ogranicen broj sansi za igranje + brdo reklama. ovako je ok igricica, ali toliko te navodi na kupovinu novcica i sansi da je to prosto strasno. za mene je neigrivo.
u fazonu hungry shark evolution. u pocetku je super i zarazno, ali jako brzo dostignes granicu gde moras da pocnes da kupujes ili si zaglavljen na jednom mestu.

Imam adaway i minminguard tako da reklame ne vidim, kad mi se igra nakon isteka onih 6 partija (6 baterija energije) pomerim sat na telefonu i opet mogu da igram 6 partija... Mada se slazem sto dalje odmices to te tera da kupis nesto kako bi mogao da upgradeujes oruzije i ostale zezancije, danas sam igrao bar 10x quick missions da zaradim za neki upgrade jer nivo nisam mogao preci dok nisam "nabudzio" neke stvari. Kontam jos dan-dva i smorice skroz :)

To je i meni bila omiljena fora kod vremenskog ogranicenja igara, s tim sto sam ja pomerao datume, jer nije smak sveta ako zaboravim da vratim...a tebi ujutru alarm kad ne bude zvonio... :d

Nije lose i bmw kocka je tu xD jos kad bi stavili okuke, malo freestyle sa ladom

rayman jungle run je free na amazonu danas

Ovo je zvucalno kao oni placeni ljudi sto reklamiraju proizvode sa Telešopa. :D
Dobar je Rayman.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno