Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

meni nece ni preko kanade :d jedino ako nesto ne radim kako treba, tj da li treba jos nesto osim tunnel bear-a da se podesava?
Obriši samo keš od play storea.
Ne koristim tunnel bear, nego easy vpn i vpn gate list.

@Ingvarr
Sigurno si kliknuo na neki link koji je namenjen drugoj državi. Ovo ti je sa našeg ps fifa14 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.game.fifa14_row

Solidna je fifa15, malo su izmenjene kontrole, i ukinuto je skil move dugme.

Poslednja izmena:
Je l može neka preporuka za neke strategije? Kao i neke igrice što rade u pozadini i dok ih ne igraš.. Ne znam kako da vam objasnim xD

@dzojstik
Неће, тебра, исту поруку избацује.

Je l može neka preporuka za neke strategije? Kao i neke igrice što rade u pozadini i dok ih ne igraš.. Ne znam kako da vam objasnim xD

castle clash. nije bas ona klasicna strategija, ali jeste strategija.
Prilicno je dobra igra. za razliku od travijana i slicnih, ova dozvoljava da igras svojim tempom i da nikada ne zaostajes. Brzina razvoja i nivo zavise samo od tebe i mozes igrati jednom dnevno ili 50x, samo je pitanje koliko ces brzo stici.

igra je f2p, ali nudi IAP. p2p nudi dosta pogodnosti, ali nije obavezan ni da bi bio dobar ni da bi imao sanse. Jedino ako bas zelis da budes u samom vrhu igraca.

castle clash. nije bas ona klasicna strategija, ali jeste strategija.
Prilicno je dobra igra. za razliku od travijana i slicnih, ova dozvoljava da igras svojim tempom i da nikada ne zaostajes. Brzina razvoja i nivo zavise samo od tebe i mozes igrati jednom dnevno ili 50x, samo je pitanje koliko ces brzo stici.

igra je f2p, ali nudi IAP. p2p nudi dosta pogodnosti, ali nije obavezan ni da bi bio dobar ni da bi imao sanse. Jedino ako bas zelis da budes u samom vrhu igraca.
Nju sam počeo juče da igram i mnogo mi se svidela, pa sam hteo još nešto da probam. Za sad cu ostati na ovoj jednoj strategiji, ali skidam opet PlantVsZombies 1, po meni jedna od boljih igrica.

Nju sam počeo juče da igram i mnogo mi se svidela, pa sam hteo još nešto da probam. Za sad cu ostati na ovoj jednoj strategiji, ali skidam opet PlantVsZombies 1, po meni jedna od boljih igrica.

bice ti previse ako pocnes jos da igras. pocetak je lagan jako, ali kasnije zahteva vise vremena ako se uvuces i odlucis da budes bolji.
Meni je i ova nekada previse. ne mogu da zamislim da igram jos jednu ovakvu igru.

pronadji guild Midgaard.dk
to je mali sestrinski guild ovog u kojem sam ja. Prijavi se. Ako si u guildu imas mogucnost za dodatne nagrade kao sto je honor badges. To ce ti biti kriticno u pocetku

Promjeni lokaciju na SAD/USA :)

Neće pokušavao sam, čak ni Kanada ne može da skine :)

Мени за Фифу 14 избаци ову поруку, а убеђен сам да сам је раније имао инсталирану са Плеј стора и да је радила нормално.
595e6ae1588966f381a340220e05226d.jpg

Menjao si dpi, možda zato neće

Obriši samo keš od play storea.
Ne koristim tunnel bear, nego easy vpn i vpn gate list.

odradim to, naravno, al nista..
i imam i drugih problema sa play games servisom, achievements mi ne radi ni u jednoj igri, jos nekom? osvajam ih ali kad hocu da vidim listu postojecih izbacuje error, try again

Ako ti je za utehu ni ja ne mogu da instliram, jer mi kaže da moj nexus 5 nije kompatibilan.
Na galaxy nexusu je bilo ok.
Možda ne radi na kit kat.

Ево сад вратих на подразумевани дпи за мој таблет и неће опет. Има ли неки програмчић за лажирање дпи-ја?

Ako koristiš Xposed ubaci modul App Settings, pomoću njega (između ostalog) možeš da podesiš dpi za svaku aplikaciju pojedinačno
Ako ti je za utehu ni ja ne mogu da instliram, jer mi kaže da moj nexus 5 nije kompatibilan.
Na galaxy nexusu je bilo ok.
Možda ne radi na kit kat.

Nije do toga, postavio sam screenshot sa mog LG G2 sa KitKat - om

Boze koliko je ova fifa *****na, krenuo sam da igram i u pakovanju na pocetku zabodem bejla iz reala. I sad tu sam se ulogovao na fejsbuk da sacuvam to. Malopre sam hteo da igram i uopste mi nema tog naloga nego mi nudi neki novi da napravim, a pre toga sam par puta ulazio na prvi nalog, a sad odjednom nemogu.

ma kupite ceo bundle
https://www.humblebundle.com/mobile
0.1$ je minimum ukoliko ne želite da plaćate puno.

doodle god je odličan. napravio sam 60 od 250 elemenata i bilo je nekoliko finih zanimljivih iznenađenja. tentacle wars sam odavno igrao kao flash igru i takođe je sjajna igra.

Ja cu da kupim samo cekam neki transfer na coinbase acc-u.

Culi ste. Prvi koji se javi dobija paket. Osnovne 4 igre

Kako moj drug Twisted misli na mene. Još kad mi pošalje Google karton... Ih :D

Jel ima neki domaći Clash of Clans klan kome bih mogao da se pridružim? Aktivan sam igrač, Level 19, Town Hall Lv4, 860+ Trophy. :D

Kupio juce Modern Combat 5: Blackout na Samsung Apps, ovo izgleda fenomenalno na Tab 8.4. Nisam ocekivao ovako dobru grafiku a cini mi se i da su poradili na optimizaciji jer igra odlicno radi na High podesavanjima.
Mogu da kazem da je ovo jako blizu PS3 i Xbox 360, a lepse od nekih PS Vita naslova, recimo Call of Duty: Black Ops Declassified.

iiiiiiiiiii daj 5 evra za novu pušku, pa posle 9 evra da bi prešao na naredni nivo :)

Vrh Dno