Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Jeste zanimljiva igrica.

Kakav je ovaj tenis sto ide uz humble bundle mobile ?

Igrao sam ga pre par meseci, mislim da brzo dosadi, nema neke preterane filozofije. Jedino što je zanimljivo je bluetooth multiplayer. Najbolje isprobaj prvo besplatni demo

Beskonačno hvala za ovu dojavu, nisam ni znao da je Rayman izašao za Android, vrhunska igra, prelepa grafika (kome treba gubavi 3D,pored ovako prelepog 2D), zvuk i više nego zabavan, kontrole jednostavne. Ne mogu da skinem kez sa lica dok igram Rayman-a
Imas 2 raymana, jungle run i fiesta run (za ovo drugo nisam siguran tacno ali ima nesto fiesta :p), jungle run je fantastican, fiesta isto odlican.

Ja kupio oba raymana preko amazona. Badland je takodje dobra igra.

Igrao sam ga pre par meseci, mislim da brzo dosadi, nema neke preterane filozofije. Jedino što je zanimljivo je bluetooth multiplayer. Najbolje isprobaj prvo besplatni demo
Ja mp-ove obožavam i na pc i na fonu. Ali treba i taj drugi da uzme igricu. A svi znamo kakav nam je mentalitet, da kupim igricu, jesi ti lud?

Reci im da skinu pirata.
Ali kada sam ja pokušavao sa kolegom da igram, igrali smo iz svakog 5og pokušaja, koliko ne uspeva da se konektuje.

Da, baš se treba njakati dok se ne konektuje, dugo se čeka, a nekad zna i da pukne.

Prastara igra :) odavno sam nabudzio 40lvl :). Ako igraš da instaliram ponovo i da pikamo?

e pa bas 5$ je previse.

sva sreca pa je igra prva na listi na alternativnom izvoru

Poslednja izmena:
Čekamo da pojeftini.
Ali meni je interesantnije da je ovo prva prava igra koju je izdao PlayStation Mobile za android.

Možda to u New Whiteville-u ima drugo značenje. :D

Hvala za dojavu. Proveravam svakog dana, ali nekad zaboravim. :)

Ja sam navucen na Boom Beach , igra polako postaje da bude pay to win sto se dalje odmice , mada se to (jos uvek) izbegava mudrim odlukama.

IGjKT9KKOia8q-jKP6HraYp_HjdlzzjDQ9nDWeafNJq7wKlAcTkKm-msftfaxwp2AJE=h900

isto zarazio drustvo Bouncy Bit-om.

Poslednja izmena:
LYNE

Bas je dobra. Pocinje jednostavno, ali kasnije je brutalna. Vredi 2$

Je l uspeo neko da instalira ovu novu fifu? Ja ne uspevam ni pomoću tunnel bear-a, a sve drugo prolazi bez problema:
uploadfromtaptalk1410846446153.jpguploadfromtaptalk1410846454421.jpg

Probao na usa, nemačku , belgiju , japan, uk, ali ne vredi. I onda nađem da može samo preko kanade :)

Мени за Фифу 14 избаци ову поруку, а убеђен сам да сам је раније имао инсталирану са Плеј стора и да је радила нормално.
595e6ae1588966f381a340220e05226d.jpg

Nazad
Vrh Dno