Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Sramota i ja kazem...

Ljudi na koju foru sam dobio 3000000000 novcica sa Table Top Racing? Haha haos, evo probah sva moguca kola, a juce instalirao igricu :)))
Normalno sam popodne igrao, sad ulazim u igru i imao sam sta da vidim :)

To se i meni desilo. Zatim ce posle nekog vremena da ti izadje iz igre pa ces imati 0 i krenuti ispocetka :D Jaaaako nestabilna igra.

I ja testiram QuizUp. Odlično izgleda i dobro radi ali na Dalviku, na ARTu mi ne radi.

Dd7Bai34VN8MTOHg5cYNLGWUKj8s_owSjdu5xsh176IeBERyAnGjjycYHRq26YwHLaU=w300-rw

Fantasticna platformska igra:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchfoo.swordigo

Odlična.

E ne znam koja je fora sa igrom, neho je fora sto mi se izbrisao save game... e bas bzv nego ajde

Ovaj QuizUp izgleda bas zanimljivo, samo da bude sto pre dostupan i za siroke narodne mase i naravno, da radi na ARTu. :)

vector koji se ssada moze uzeti za 0.1$ u humble bundle je odlican. zarazna koliko treba i lepo izgleda gledati trikove.

Koja si ti cicija :d pa daj 1$.

Vector sam ja skinuo free verziju i obrnuo, vrlo je zarazna igra.. Nisam probao deluxe jer sam obu obrnuo i dzabe da uzimam.

Bad Roads 2

Probajte Bad Roads 2, nesto slicno climb hill racingu, ima split screen opciju, 5 drugacijih mapa i 5 drugacijih vozila, cilj igre je da vam ne ispadnu kavezi iz prikolice, cela igra se moze preci za 1-2 sata :)

Ja sam se zarazio, prilicno korektno odradjen. Multiplayer (tacnije, 2 player) je dobar za tablete, posto deli ekran na 2 dela pa se igra "po pola".

Za 100 dindzi ne mozes da omasis. Ja cu veceras 100% kad dodjem kuci kupiti. Inace hvala za dojavu :)

Kako vi kupujete ove igre? Meni pise da nije dozvoljeno u mojoj drzavi

Poslednja izmena:
Igre tog tipa i igram na tabletu.

@Draka
ja sam na pc instalirao TunnelBear, pa preko kompa kupujem.

EDIT: Ludilo, ovaj FF na popustu 9$ :)

Poslednja izmena:
Deus Ex - The Fall je na akciji za 0.99$
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.squareenix.dxm

Jel je probao neko? Vredi li 0.99$?

Одлична игра, само док похваташ мало форе. Није класична пуцачина, и ако кренеш нпр. на 3-4 готов си. Има доста rpg елемената. Што се тиче камере и контрола, лепо су направили, ова игра је и прављена за телефон и није порт. Једино је фора што кратко траје, тј. одиграш пар сати и крај поглавља, а следеће поглавље још није изашло. Сад не знам да ли ће се посебно плаћати следеће поглавље. Иначе ко није играо на компу, за њега бих упоредио са Крајсисом, једино шта та својства унапређујеш још више, преко поена које добијаш играњем. Може да се пређе без куповина унутар апликације.

A ništa, sačekaćemo da skarabudže za art :p

Ne svidja mi se sto su sva pitanja u soccer general temi vezana za msl ligu i engleze.. Vidi se da je usa made

Ali inace vioma dobra igrica.

uploadfromtaptalk1394130880712.jpg

Ne bih da se hvalim :)

Poslednja izmena:
Slabo igraju ljudi kod nas. :D

Inače ja igram National Geographics QuizUp. Zarazio sam se tom igrom. :)

Vrh Dno