Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Baš ste asocijalni :p

Ma Ed znam da se sigras, ali ono zar imaš želju da igraš kad sve možeš da nabudzis?

Ja ne mogu, dosadi igra odmah taj dan.

care moj razumeš li ti da ja ne nabudžim sve, ja jednostavno omogućim sebi da igram. ne znam kako da ti objasnim. čist primer: voziš trku i sad čekaj pola sata na opravke. a ako platiš ne znam koliko evra onda možeš da voziš dve trke za redom. ti i ja tako kad bi plaćali da vozimo trke za redom ne bismo mogli samo za to da zaradimo. tu stvar ja zaobilazim.

ili recimo igrao sam neku igru i stigao sam tu i tu. menjao sam rom/ telefon, nemam bekap. igra mi nije toliko interesantna da je igram ponovo iznova. namestim da imam ne znam koliko tih jedinica što se traže u igri da bih nastavio tu gde sam stao.

uostalom, ja u poslednje vreme jedino što igram to je flippix, prosto se ne odvajam od te igre kad imam slobodno vreme nasamo sa telefonom. a to sve i da mi sad telefon upadne u vulkan ne bi mi bilo žao da igram iznova. plus ne moram da plaćam 40 evra između dva pređena nivoa :)

razumeš me sad?

On prica da placa da bi nastavio da igra, a ne da budzi sve na max. Sasvim opravdano.

razumeš me sad?
Ne... Jer...
tako startujem kao buržujsko dete koje je dalo 10.000 evra za igru.

(kao neko ko je dao hiljade i hiljade evra za igru) i igraš onako opušteno, dakle ne čekaš pola sata da se auto popravi, nego igraš odmah.

Iz ovoga se vidi da to nije komotno, to su milioni i milioni novcica da ti igras opusteno. Treba zasluziti te dijamante i zvezde da bi mogao da popravis kola. Ima vise cari. ***, ne vredi pokusao sam da ti objasnim...

ti samo čekaj pola sata da ti se auto popravi, ja nemam ništa protiv :)

nije to kao mario 100 novčića 1up. ovo je bre bezobrazluk!

@ Djilkos u RR3 je to zaista lose reseno.Novac za popravku nije problem,to se skupi ali oni dijamanti ili zvezdice su katastrofa.Jer iako popravis auto moras da cekas i po vise sati da zavrse popravku.A sa jednim autom mozes izvesti 5-6 trka.Znaci da bi igrao u kontinuitetu moras imati desetak automobila pa da okreces.Ili das cist kes za brzu popravku.Takodje i kada kupis nov auto nije ti odmah dostupan vec se opet ceka,na foru dok ti ga dostave.I sto su skuplji automobili duze se ceka...

Pa to je napravljeno da bude zanimljivije.

@ Djilkos u RR3 je to zaista lose reseno.Novac za popravku nije problem,to se skupi ali oni dijamanti ili zvezdice su katastrofa.Jer iako popravis auto moras da cekas i po vise sati da zavrse popravku.A sa jednim autom mozes izvesti 5-6 trka.Znaci da bi igrao u kontinuitetu moras imati desetak automobila pa da okreces.Ili das cist kes za brzu popravku.Takodje i kada kupis nov auto nije ti odmah dostupan vec se opet ceka,na foru dok ti ga dostave.I sto su skuplji automobili duze se ceka...

Ma znam, nego ja moram da se pomerim na Ed-ov nivo, pa da se razumemo. :d Nisam znao da ćete se vi ostali javiti :)

U potpunosti se slazem sa Ed-om.. ja vecinu igrica koju skinem, skinem hakovane.

pa ne updateuješ ga :)

na amazon store-u u top komentarima je uvek napisano da li aplikacija ima sumnjive permissions, bzv što to nema na play store-u.

^
Da, to je dobro kod Amazona. Slab je sa aplikacijama ali ako ima ista sumnjivo uvek ce biti na prvom komentaru review sta kako i zasto. Vrlo detaljno sve napisu.

Kada je na jednom update tražio dozvolu da pregleda pozive pao je momentalni uninstall.

Permission for phone calls je kad te neko pozove, a ti igras igricu, da moze da stopira, obavis poziv i nastavis posle da igras.

Kad se samo setim da je ova tema nekada služila za predlaganje novih igara, a ne isprazno forumašenje, zapitam se zašto sam još uvek pretplaćen na nju.

Dd7Bai34VN8MTOHg5cYNLGWUKj8s_owSjdu5xsh176IeBERyAnGjjycYHRq26YwHLaU=w300-rw

Fantasticna platformska igra:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchfoo.swordigo

Nije dobar link...

Au bre šta nas pališ onda :D

Mogu da zamislim :d

Ljudi na koju foru sam dobio 3000000000 novcica sa Table Top Racing? Haha haos, evo probah sva moguca kola, a juce instalirao igricu :)))
Normalno sam popodne igrao, sad ulazim u igru i imao sam sta da vidim :)

Nazad
Vrh Dno