Ne... Jer...razumeš me sad?
tako startujem kao buržujsko dete koje je dalo 10.000 evra za igru.
(kao neko ko je dao hiljade i hiljade evra za igru) i igraš onako opušteno, dakle ne čekaš pola sata da se auto popravi, nego igraš odmah.
Treba zasluziti te dijamante i zvezde da bi mogao da popravis kola. Ima vise cari.
@ Djilkos u RR3 je to zaista lose reseno.Novac za popravku nije problem,to se skupi ali oni dijamanti ili zvezdice su katastrofa.Jer iako popravis auto moras da cekas i po vise sati da zavrse popravku.A sa jednim autom mozes izvesti 5-6 trka.Znaci da bi igrao u kontinuitetu moras imati desetak automobila pa da okreces.Ili das cist kes za brzu popravku.Takodje i kada kupis nov auto nije ti odmah dostupan vec se opet ceka,na foru dok ti ga dostave.I sto su skuplji automobili duze se ceka...
ne znam šta da ti kažem... bezobrazan si.Ma znam, nego ja moram da se pomerim na Ed-ov nivo, pa da se razumemo. :d Nisam znao da ćete se vi ostali javiti![]()
Ajoj, pa kada bi mi se tako desilo ili bi pao uninstall ili bi otresao telefon o zid![]()
Kada je na jednom update tražio dozvolu da pregleda pozive pao je momentalni uninstall.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari