Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

U tu čast :d

uploadfromtaptalk1391702802035.jpg

Pfff, meni bio rekord 45, posle pola sata igranja, sad je igra vec 'odletela' sa telefona... :p

Ima pet Gameloft-ovih igara na sniženju - svaka po 0.99$.

Aaaaaaaaa koji luđak :d

Najbolje mi ide kad upalim igru, prvih par puta. To sam skontao. Posle se iznerviram i kraj.

Onda... Najbolje mi ide kad je noc, preko dana nekako ne ide.

Najbolje mi ide kad imam crvenu pticicu, ona je nekako manja i sporija, pa mi sa njom bolje ide.

Eto to sam skontao za ovo kratko vreme :D

Za sad mogu da se slozim samo sa prvom konstatacijom, iz prvog-drugog puta samo obaram svoj rekord kad igram :D

Novi rekord ;)
uploadfromtaptalk1391811526053.jpg

Auuuuuuu svaka cast :D
Moj rekord 31 :d

Inace bolje da se otvorila neka tema za rezultate kad su popularne igrice u pitanju pa tamo da se diskutuje. Da nam ne brisu ovde postove za dzabe :)

Poslednja izmena:
Hvala, hvala :d
Pa ne bi bilo loše da se otvori tako neka tema, samo da vidimo u kojim igricama bi se takmičili :)
Edit:novi rekord 160 :D

Poslednja izmena:
Nisi realan :d
Imaš čast i privilegiju za otvaranje teme :d
Ko je najjači u pticama on otvara temu.

Kako, ali kako imate živaca :) Ja baš probao pre neki dan da vidim o čemu je reč, probao desetak puta i posle tog desetog već sam hteo da razbijem telefon :d Numem ja da igram ovakve igrice hehe.

mogli ste da iskoristite "challenge accepted" temu sa pc igrama. ionako nije preterano popunjena pa moze da bude za obe platforme (ili sve tri posto pticica ima i na ios)

Evo i ja da se ubacim u temu i da kazem da pocket tanks je zanimljiv kao i na kompu, natavno mp otkida.

Da li ima neka igrica na foru battleshipa da moze da se igra u 2 igraca preko plavogzuba a da valja ? Primetio sam da orginalni battleship ne postoji vise

Meni je Battleship 2 sasvim ok..

Koje jos mogu igrice da se igraju preko blututa a da su dobrE?

Nazad
Vrh Dno