Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Meni se ne svidja kako se kontrolise auto u NFS MW, tj. voznje mogu da igram samo na tap levo i desno i neko polje da bude kocnica, npr. u sredini. Da vrtim telefon mi ne odgova dok je ono vucaranje volana levo ili desno jos gore. Al ajd mozda naucim da ga naginjem posto mi se igrica kao igrica jako svidja.

Poslednja izmena:
Pa izgleda da ovde nema, samo naginjanje i swipe po ekranu na levo ili desno.

Ma ni tad Ed_hunter skoro pa nema potrebe. imam na PC masini 24" monitor od kog sam udaljen 120cm i nema sile bozije da uocim piksel. suludo je to imati na 10 inca, kamoli na 5.

I šta sada? Ja imam isti 1080p na 24" i vidim svaki yebeni piksel.
Ništa se ne mora, ali ima ljudi koji žele da plate za brže, jače, bolje i ne shvatam šta vama nije jasno.

Najbolje je da ću na tabletu od 10" da koristim 720p (koji mi i na 4,7" smeta, doduše, više zbog pentile rasporeda podpiksela).

Pa koji to pilot koristi socijalni monitor od 24"?

I šta sada? Ja imam isti 1080p na 24" i vidim svaki yebeni piksel.
Ništa se ne mora, ali ima ljudi koji žele da plate za brže, jače, bolje i ne shvatam šta vama nije jasno.

Najbolje je da ću na tabletu od 10" da koristim 720p (koji mi i na 4,7" smeta, doduše, više zbog pentile rasporeda podpiksela).

lupio si toliko jako da si probio zvucni zid. Necu da te udostojim objasnjenja, zovi djilketa na kafu pa se igrajte Stiv Dzobsa.

Igore pozdravio te Dzobs i rekao da svratis na kafu, hoce ozbiljno da poprica sa tobom. Kontam da je ljut zato sto si ga izradio za onaj posao sa Kinezima. Ja nisam hteo da se mesam.

Jel se moze sacuvati nekako save za Asphalt 8?

Planirao sam rootovati telefon i ubaciti neki rom, a presao sam 3 sezone, mrzi me igrati ponovo...

ne radi immersive mod na nfs mw, smor

Prilozi

• uploadfromtaptalk1384806123681.jpg
    uploadfromtaptalk1384806123681.jpg
    46.5 KB · Pregleda: 194
ma bilo koji custom rom će imati tu opciju. pa ja od kad ima extended desktop koristim to kad igram nešto, i vratim na normalu kad hoću da izađem

Vec ima. Immersive mode:

Prilozi

• uploadfromtaptalk1384809476288.jpg
    uploadfromtaptalk1384809476288.jpg
    46.9 KB · Pregleda: 199
a meni ostavi ovu crnu traku umesto nav bara... :S nfs most wanted v1.0.50, nexus 4

edit: uspeo sam, aktivirao sam immersive mode pre pokretanja igre :D

Poslednja izmena:
Na repertoaru Humble Bundle-a ove nedelje su Android igre:

https://www.humblebundle.com/

Po ceni od 1$ dobijate:
-EPOCH
-rymdkapsel
-SpellTower
-Swordigo

Ukoliko platite iznad proseka (trenutno 4.64$) dobijate i:
-Ridiculous Fishing
-Kingdom Rush
+Još igara sledeće nedelje

Realno, za 1$ se EPOCH i Rymdkapsel itekako isplate. Rymdkapsel sam igrao kada se pojavio pre par meseci i zaista je izuzetna igra u pitanju (kombinacija tetrisa i tower defense).

Od igara iznad proseka odlična je Kingdom Rush. U pitanju je tower defense igra. Ridiculous Fishing nisam igrao.

Ridiculous Fishing se danas prvi put pojavljuje na Androidu.
Ali toliko se pise o ovoj igri da je to nenormalno, mora da je nesto jako zanimljivo.

Da, i ja sam primetio da se mnogo pominje po netu.

Preporuka za neke multiplayer igrice koje mogu da se igraju preko bluetootha.

A ninja fishing je obican derivat fruit ninje.

Punim telefon 3 puta dnevno zbog ovog Most Wanted-a, droooogaa!
:D

Aj da pitam ovde, jer je ona tema na forumu mrtva. Jel igra neko ingress? Ja zbog njega punim 5 puta na dan telefon :D

Vrh Dno