recimo onaj ko se do posla vozi po sat vremena, a nema šta pametnije da radi za to vreme nego da igra igre. ili 99% klinaca.
Sledece cete da me ubedjujete kako su Batman i Assassin Creed fenomenalni na telefonu i da su vam bas sr@nje na PCu, ma vazi..to sto je tebi nesto leglo ne znaci da je industrijski standard i sveopste merilo, a ovde se o tome prica kao da je PC sad 0 nakon high end telefona i igara na njemu..vazi
Potpuno glupo razmisljanje po meni...prvo ta igra ce da ti usisa bateriju i posle tih sat vremena do posla ili zavaljivanja negde, se cesi sta ces da radis ostatak dana sa baterijom na 15%...A grbavljenje ti na kompu, ti onda uzmi bezicnu tastaturu ili gamepad pa se zavali tu gde bi se zavalio sa telefonom pa igraj igru na FullHD plazmi ili cemu god, bolje je nego da ti iskacu oci posle gledanja u ekrancic na telefonu...
da ponovim jos jednom...te-le-fon...pa pod br. 2 multimedijalna sprava (muzika, video, kamera), 3. igre za ubijanje vremena (snake i ostale gluposti), a kad budete kacili telefon na projektor ili TV, tek onda moze da se gleda na njega sa aspekta konzole za igranje
I da dodam: igrati Need For Speed na ovom telefonu je potpuni jeres pored punokrvnog PC-a sa volanom i dodatnom opremom koji kosta manje nego Note3, S4 ili IP5S
Aj neka mi neko baci na PM proveren link za Need for Speed Most Wanted posto se zezam vec sat ipo sa raznim verzijama i ni jedna ne radi nesto.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari