Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Ja imam samo jedno pitanje: Ko kupuje android telefon zbog igrica???

Ma ni tad Ed_hunter skoro pa nema potrebe. imam na PC masini 24" monitor od kog sam udaljen 120cm i nema sile bozije da uocim piksel. suludo je to imati na 10 inca, kamoli na 5.

Djilkose, nema zaista potrebe za FullHD, samo trosi bateriju bezveze. Uporedio sam ZP950+ i moj C2 i ne vidim nigde da nesto "fali" na 950ici koja je 5.7 inca ali 720p

A moj sam uzeo zato sto sam platio 190 dolara za telefon koji je 290 jer tako sam bio u mogucnosti. i pritom pakuje ostatak ekstra hardvera (13.4MPX camera, super chipset, odlican Hitachijev IPS ekran, gorilla, mega dizajn itd .. )

recimo onaj ko se do posla vozi po sat vremena, a nema šta pametnije da radi za to vreme nego da igra igre. ili 99% klinaca.

Ma znam to, svi to skoro rade ali ko gleda da li mogu sve igrice da rade, da se pokrenu... pre kupovine?
Pitao sam ko kupuje zbog igrica?

ma orijentaciono vidiš koji je soc i znaš otprilike šta može da gura.... ne znam sad da li neko gleda da kupi telefon samo zbog igara. ali igre su ovde tema, pa diskutujemo o tome.

Kad se vec uzima novi telefon zasto neko ne bi uzeo onaj koji ima najbolji hardver za tu cenu i moze da gura igre? Octa-core procesori jesu glupost ali zasto neko ne bi uzeo quad i 720p umesto istog procesora i FHD rezolucije? A uostalom sta fali igrama na telefonima? Imaju grafiku na nivou ps2 pa cak i bolju od njega i za sat-dva dnevno covek moze da se opusti uz neki RR3/A6-7-8/NFSMW/MC4 i slicno. Lepo se zavalis gde oces i igras, ne moras da se grbis pred kompom a i za nas sa trenutno slabim kompovima, a ok telefonima to je dobra opcija ;)

Potpuno glupo razmisljanje po meni...prvo ta igra ce da ti usisa bateriju i posle tih sat vremena do posla ili zavaljivanja negde, se cesi sta ces da radis ostatak dana sa baterijom na 15%...A grbavljenje ti na kompu, ti onda uzmi bezicnu tastaturu ili gamepad pa se zavali tu gde bi se zavalio sa telefonom pa igraj igru na FullHD plazmi ili cemu god, bolje je nego da ti iskacu oci posle gledanja u ekrancic na telefonu...

da ponovim jos jednom...te-le-fon...pa pod br. 2 multimedijalna sprava (muzika, video, kamera), 3. igre za ubijanje vremena (snake i ostale gluposti), a kad budete kacili telefon na projektor ili TV, tek onda moze da se gleda na njega sa aspekta konzole za igranje

I da dodam: igrati Need For Speed na ovom telefonu je potpuni jeres pored punokrvnog PC-a sa volanom i dodatnom opremom koji kosta manje nego Note3, S4 ili IP5S

Poslednja izmena:
Meni je vise legao mobilni MW nego PC verzija. Evo upravo ga imam i na kompu i na mobu, i jednostavno je mobilna verzija uradjena bolje. Normalan sistem za kupovinu automobila, bilo koja trka moze sa bilo kojim autom, izbacen bespotrebni free roam, bolje balansiran gameplay itd.

Uvek biram bateriju naspram FHD displeja. Sta znam, 4,3incha i 840x480 ili 960x540 na 4incha i udaljenost od 40-50cm ja ne vidim ni jedan piksel kao ni razliku u ostrini slike. Na 5, 10, 20 da, al na 40-50 ne.

Pravo pitanje je ko nabija facu u ekran da bi video pixele? Pa nismo mi je6ena gsmarena.

Sledece cete da me ubedjujete kako su Batman i Assassin Creed fenomenalni na telefonu i da su vam bas sr@nje na PCu, ma vazi..to sto je tebi nesto leglo ne znaci da je industrijski standard i sveopste merilo, a ovde se o tome prica kao da je PC sad 0 nakon high end telefona i igara na njemu..vazi

Ma PC keva za igrice. Mada voleo bih da vidim android verziju xcom strategije. B-)

Sledece cete da me ubedjujete kako su Batman i Assassin Creed fenomenalni na telefonu i da su vam bas sr@nje na PCu, ma vazi..to sto je tebi nesto leglo ne znaci da je industrijski standard i sveopste merilo, a ovde se o tome prica kao da je PC sad 0 nakon high end telefona i igara na njemu..vazi

Za arkadne voznje je meni bolji telefon zbog ziroskopa.

Aj neka mi neko baci na PM proveren link za Need for Speed Most Wanted posto se zezam vec sat ipo sa raznim verzijama i ni jedna ne radi nesto. :(

Potpuno glupo razmisljanje po meni...prvo ta igra ce da ti usisa bateriju i posle tih sat vremena do posla ili zavaljivanja negde, se cesi sta ces da radis ostatak dana sa baterijom na 15%...A grbavljenje ti na kompu, ti onda uzmi bezicnu tastaturu ili gamepad pa se zavali tu gde bi se zavalio sa telefonom pa igraj igru na FullHD plazmi ili cemu god, bolje je nego da ti iskacu oci posle gledanja u ekrancic na telefonu...

da ponovim jos jednom...te-le-fon...pa pod br. 2 multimedijalna sprava (muzika, video, kamera), 3. igre za ubijanje vremena (snake i ostale gluposti), a kad budete kacili telefon na projektor ili TV, tek onda moze da se gleda na njega sa aspekta konzole za igranje

I da dodam: igrati Need For Speed na ovom telefonu je potpuni jeres pored punokrvnog PC-a sa volanom i dodatnom opremom koji kosta manje nego Note3, S4 ili IP5S

Na tabletu, bar na mom mogu da se odigraju 5 partije HOC-a bez problema. A i RR3 ne trosi mnogo bateriju. Inace jedino te dve igre i igram dok cekam nesto.

Spajao sam s3 sa tv-om i sixaxis-om tako da moze da posluzi i kao konzola. All in one :)

Aj neka mi neko baci na PM proveren link za Need for Speed Most Wanted posto se zezam vec sat ipo sa raznim verzijama i ni jedna ne radi nesto. :(

Imam fajlove za s3. Koji telefon posedujes?

Poslednja izmena:
Ma Nexus 4 i instalirao sam par APK-ova ali na svakom mi otvori onaj prozorcic kao da krece da skida data fajlove i stoji na 0%, ni da mrdne. Skidao sam sa jednog sajta i data fajlove ali mi je kad uzmem preko ES File Managera da ih raspakujem tamo u Android/obb stopirao radnju na oko 60% zbog nekog errora svaki put, moguce da je los zip fajl ili ko zna sta mu je... Do sada sam regularno instalirao igrice na ovaj nacin.

Pa vec dva, tri puta tako, da me ne zakljucase kupio bih, sta je 0.99$. :)

Jel si pogledao amazon app store stejer?

Ja sam skinuo sa apkma..a i instalirao apk i onda tel skine jos 500mb i to je to. Tako radio i na n7100 i sada na n7105

Ima vizuelni, ali samo kada se podesavanja nameste na optimal ili best graphics :d
Btw. ne svidja mi se, nema hood cam-a, preosetljivo skretanje i naravno IAP.
RR3 je mama za ovo cak i sa onim cekanjem. Asphalt 8 takodje odleteo sa moba jer sam stigao do 5. sezone, promenio rom a zaboravio pre toga da opet napravim backup i vratio me na prvu sezonu. Ne hvala. Sad jurim po netu Asphalt 6 al nikako da nadjem neki koji radi. 1.0.8 ima problem sa akcelometrom, a 1.3.3 crashuje.

meni je kod rr3 problem ona retardirana kamera. kad skrećem ona se pomera tako da u velikim krivinama imam pogled na bok automobila. jel zna neko zašto su to tako napravili, kao i da li može da se popravi?

Ne verujem da moze, mada nikad nisam ni vozio s tom kamerom.
Ali da li je moguce da A6 ne radi na 4.3 androidu? Smor.

Vrh Dno