Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

ne, on govori o tome kako povezuje tablet na tv da igra vožnje sa akcelerometrom, znači gleda u tv, a tablet krivi levo desno. isto može da postigne ako preko bt poveže telefon na komp da mu služi kao akcelerometar i da kontroliše vožnje na kompu, što je bilo moguće još pre 5 godina.

meni je samo ultra bezveze da povezujem tablet na tv da bi igrao vožnju tako što cu ceo tablet od pola kila da krivim levo/desno i plus će kabl da mi smeta, kad telefon može da igra ulogu krivljenja i vrzmanja i to bežično, a plus imaš bolju grafiku i ljudski igre.

a ja sam mu rekao da nije nikakvu toplu vodu izmislio, jer je to bilo moguće pre 5 godina, samo ljudi nisu znali, jer si tad morao da budeš i ti smart da bi koristio svoj smartfon

Poslednja izmena:
Treba mi ime igre u kojoj, kao, ima kružna staza, ja kao vozim auto neki i da bi skrenuo treba da bacim konopac do stuba. Iz ptičje perspektive je igra.

igrao sam kod druga to na iPod Touch-u, al ko ce ga znati kako se zove, dobra je :)

pa da, klasika...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1384103833763.jpg
    uploadfromtaptalk1384103833763.jpg
    62.4 KB · Pregleda: 210
Zato što se plaća. 0.99$

Probaj tunnel bear i kupovinu iz browsera umesto play store aplikacije. Meni jedino tako radi. Naravno može i preko desktop browsera uz korišćenje proxy-ja.

evo, kao telefon da mi je zakljucan, mozda kad bih mogao nekako da razdvojim telefon od google account-a pa da ga dodam ponovo ili tako nesto, ne znam :/

zysaja5y.jpg

Poslednja izmena:
Verovatno je zaključan na IMEI + kartica u telefonu (pokazuje Telenor). Tako da što si se igrao igrao si se sa VPN-om :D

Poslednja izmena:
ma mnogo sam se zezao :D

prelazim na mts za neki dan zbog isteka ugovora sa telenorom, jel cu moci nekako da sredim to i imei?

Poslednja izmena:
Ništa dok te sami ne odblokiraju.

a to ce se desiti kad? a mogu ja da otvorim novi gmail al koja je poenta kad opet mogu da me blokiraju, sta, nemam bas toliko para za bacanje...

Na kraju ćeš da završiš sa jedno 10 blokiranih naloga, a na svakom po 2,3 kupljene aplikacije :D

strasno, kako od ovoliko ljudi mene bas potrefise, znam da smaram s kuknjavom al voleo bih da ima resenja...

hmmm, sta mi je jos palo na pamet posto su valjda samo aparat zakljucali, uzmem neki drugi ulogujem se preko njega onda ce preko browsera na kompu da ocita mozda taj telefon kao validan u padajucem meniju kao gore sa slike i kupim app pa je nadjem na N4 pod 'All', sta mislite? :)

Poslednja izmena:
A zašto ne bi skinuo tu aplikaciju? I mene su zaključali i baš me briga ne moraju pare da mi uzimaju.

^bas tako. "Necete moje pare? Nema problema, ima resenja i za to."

Dugo sam cekao neku dobru igricu i evo je. Plants vs zombies 2, baz sam se zarazio.

Meni se isto desava kada koristim tb, sa hideninja radi. Da li probao hn?

evo probao sam sad, nece :/
ali hvala na predlogu

negooo jel ima neki nacin ako napravim novi acc da umanjima sanse za zakljucavanje ili je to koga ubodu, ubodu?

Poslednja izmena:
Niko ne zna kako biraju koga će zaključati. Možda prate kome se često menja IP. Postavljaš pitanja na koja niko ne zna odgovor zasigurno, osim Google-a. I zagazilo se daleko u offtopic. :)

Znas kako, ja mislim da imas sanse jer verovatno te zakljucava sistem, a ne neki operater tamo..e sada mozes da probas da napravis nov nalog na USA adresu i to sve sa ukljucenim VPNom, ali postavlja se pitanje sta ce se desiti kada uneses broj kartice koja je ovde izdata..i da li sistem proverava da li postoji vec uneta takva kartica..i sta ce se desiti nakon par meseci itd. Mozda bi bolja varijanta bila probati kupiti npr. T-Mobile ili Verizon pre paid karticu pa probati sa njom..ja to nameravam cim se nakanim

U svakom slucaju probaj, pa javi ovde rezultate ogleda :D

Da li neko igra plant vs zombie 2? Super je igra, ali sisa bateriju samo tako... Za nekih 30 minuta skine 40 % baterije na Sgs2. Inace baterija skroz ok, oko 4 sata screen-a. Da li jos nekom ovako przi bateriju?

Meni ne, to je previše.

Da li neko igra plant vs zombie 2? Super je igra, ali sisa bateriju samo tako... Za nekih 30 minuta skine 40 % baterije na Sgs2. Inace baterija skroz ok, oko 4 sata screen-a. Da li jos nekom ovako przi bateriju?

Igrao dugo, sve tri table. Onda promenio rom i sad nemam save game a mrzi me sve ponovo.

Nazad
Vrh Dno