Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Kako skidate igre koje se placaju, a zauzimaju 1gb kad TunnelBear donosi samo 1.5gb, a ipak je potreban i za druge aplikacije?

Ukljuci medu u tunelu, obrisi cache i data u Play Store-u, nadji sta treba da kupis/skines, ugasi medu i kupi/skini. Meni uvek ostane efekat mede do restarta telefona ili bar jos neko vreme, nekad nema pravila. Pritom to radim jer hocu brzinu od 1,2 Mbps a ne 300-400 Kbps koliko taj vpn dozvoljava. :)

Asphalt 8 nije los al mi je mnogo repetativan. Nema nesto mnogo staza, nisu ubacili policiju, drift je uradjen bezvezno(tj. gate drift) i jos su ogranicili slabije uredjaje tako da uopste nemam saobracaj u igri :(

Asphalt 8 je igra na koju bih se przio u srednjoj, sa onim skakaonicama i cudima, cudnim, sarenim bojama. NFSMW je ozbiljna igrica, sa ozbiljnom grafikom, vrlo realno odradjena i sto mi se najvise svidja mnogo dobar osecaj igranja na telefonu, mozda jos i bolje nego na kompu. Ali to je moje subjektivno misljenje, Emix verovatno zna bolje. ;)

request - ludacke igre poput trollface quest ... ?

Ne znam kakva je ta ali dumb ways to die je :d

trollface quest - mora da probas :D veruj mi da ces da umres od smeha kako bizaran um je pravio te igre, ima tri dela :)

Asphalt 8: Airborne danas je free. Požurite....

Hvala yooyo.

jim9 na google play, evo skidam ga ;)

Imam NFS MW već a ne sećam se kad sam ga pokrenuo ali 'ajde da probamo kad je već za dž. :)

Nek stoji :d ako se ponovis novim telefonom ili tabletom u skorije vreme da imas sta da przis ;)

a razmišljao sam da ga kupim ovih dana, pa sam kao odustao, šta će mi, al kad je već dž što ne probati, evo skida se :) ... hvala yooyo!

Lol udjem u igru i pise da sam banovan. Wtf?

Probao sam je na asusu tf300t.. onako.. bzvz kao i sve ostale gameloft igre.

Ubacio sam 1.0.1 sa apkmanie na kom naravno ne radi online ali ne mogu da verujem da opet ima freezovanja. Na 1.0 mi se to desavalo samo na prvoj verziji pa na hakovanoj nije, i sad opet :/ Btw citam po netu da banuju po IMEI kodu tako da ako ste ikad koristili money hack, pozdravite se sa zvanicnom verzijom. Mada posle MW-a deluje smesno.

Ovo je prvi put da sam instalirao Asphalt 8.
E sada, moj IMEI su samo nule.
Otključavao sam telefon sam. :)

Ja skinuo sa Samsung Apps, sve radi ok. Cak mi je i ponudjeno da aktiviram moj stari cloud save iz "one" verzije ili da koristim novi save.

Trailer za najnoviju verziju, bice update uskoro:

@Emix
Jel si koristio neki money hack?

Vrh Dno