Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Punch Quest

[YOUTUBE]Q9zSmIknytk[/YOUTUBE]

side-platforma - krećete se preko "direkta", skačete preko "horijukena" :D Meni bila jako zarazna dobrih 2 meseca, sad je odigram dok čekam bus.

Zgodno je što podržava i igranje u portrait modu.

Meni se nije nesto dopala onako na prvu loptu.

Greska. Pogresna tema.

Mnogo lepo odradjena mada bi voleo crnu pozadinu :D

Smooth je sve i baš ono extra igrica...
Kad pogledam onaj high score chart, skenjam se, kad vidim kako ljudi igraju :eek:

Мени нешто багује, на 6 секунди до краја увек заблокира на секунд и то ме баш с**** сваки пут. Имам 226 за сада :)

Poslednja izmena:
@ tetsuo, lepo izgleda i radi relativno brzo ali mi je pojela oko 10% baterije za 5h dok sam spavao :d

Pa to zato što sonic-u secka, pa mu stane vreme, pa on brzo odradi :D

Ja 150 ne mogu da predjem.... :)

Мени нешто багује, на 6 секунди до краја увек заблокира на секунд и то ме баш с**** сваки пут. Имам 226 за сада :)

I mene bukvalno stane isto tu, i onda vidim samo kraj igre. Mada uopsteno igra se raspada od seckanja, smesno za tako jednostavnu igru.

Немам појма, али ме баш убија. Тренутно 251 :D

Ja samo 171 :D A sad vidim da ima ono nesto da zaustavim vreme na 5 sec :) Ovde na forumu fali tema za takmicenje u igricama. Uvek bude 2-3 ljudi koji igraju istu pa da se objavljuju rezultati :D

Ja samo 171 :D A sad vidim da ima ono nesto da zaustavim vreme na 5 sec :) Ovde na forumu fali tema za takmicenje u igricama. Uvek bude 2-3 ljudi koji igraju istu pa da se objavljuju rezultati :D

Да, имаш те повер упове, али их још нисам користио. Не знам зашто све игре сада не користе онај гоогле сервис за игре?

real racing 3 ima in app purchase, ima i dungeon hunter 3 ima i hill climb racing, pa ih ima kod nas. osim ako nije nešto drugo...

Nazad
Vrh Dno