Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Da pročitaš kako se koristi? :D

Nadji play store u aplikacijama odradi force stop, clear cache and data. Pokreni play store.

A nisi džabe legenda :D Odličan, 5+
Ne znaju to stranci da objasne ko mi što znamo. :p Čitah onaj "help" deo na sajtu sa Q&A i ne nađoh da treba da očistim PlayStore pre korišćenja. Lepši mi nekako ovaj Američki PlayStore.

Ne mora clear data, dovoljno je samo clear cache.

Ma isti q :d

Ne mora ni jedno ni drugo. Dovoljno je iz same aplikacije ponovo potvrditi Account.

Da pročitaš kako se koristi? :D

Nadji play store u aplikacijama odradi force stop, clear cache and data. Pokreni play store.

na zalost, meni ovo vise ne prolazi od kako sam odradio neku kupovinu igre za dete pre mesec dana... ni na tabletu ni na CM10.1 na SGS...

Probaj i hotspot shield vpn..primetio sam da traži root privilegije i onda mi radi..pre toga je prestao da radi dok mu nisam dao root
Druga kombinacija ti je neki vpn+market unlocker..

Meni više ništa ne pomaže. Kako se potvrđuje nalog ponovo?

Pa jedino da probas da otvoris nov nalog dok ti je ukljucen VPN na kompu..dakle nova Gmail adresa sa ukljucenim VPNom i da na nju dodas karticu sa adresom iz USA

Pa jedino da probas da otvoris nov nalog dok ti je ukljucen VPN na kompu..dakle nova Gmail adresa sa ukljucenim VPNom i da na nju dodas karticu sa adresom iz USA

Uspelo je, mada me sada nervira što mi moj nalog nikako da prikaže kao ranije... Našao sam temu na Xda, pa ću sutra malo da isprobam savete.
Hvala jos jednom.

Ljudi, zadnjih 20 postova je offtopic... Ajde da se drzimo teme, a za skudanje sa marketa postoji tema... :)

NFS Drift.png
NFS MW - Mercedes Benz SL65 AMG
Ako još neko igra ovu igricu neka me doda u origin : MWPrime
Inače ovo je driftovanje od početka do kraja, bilo bi 6500m da sam vozio do kraja ali ne bih onda uspeo da slikam.

Pade mi na pamet, jeste da je malo passé, ali daj da predlozimo neku igru?
Jungle Fly - klon Temple Run
Mutant Roadkill - vise nego solidna voznja + ubijanje zombija

^
Igrao sam Temple Run i sada svaka igrica na tu foru me smara. Ne znam sto je toliko masovno kopiraju.
A Mutant izgleda dobro, sad cu da je oprobam ;)

Edit: Super su ovi mutanti :)

Poslednja izmena:
Mutanti su dobri, ali cu sad da ih isforsiram i deinstaliram, stalno se ukljucuje u pozadini - ako sam na nesto alergican, to je kad se neka aplikacija bez ikakvog razloga gura u RAM.

Autostarts pa je upucaj, ili grenify

Nisam rutovao telefon, a i principijelno brisem takve aplikacije.

Pade mi na pamet, jeste da je malo passé, ali daj da predlozimo neku igru?
Jungle Fly - klon Temple Run
Mutant Roadkill - vise nego solidna voznja + ubijanje zombija

Probao obe, ova prva je mnogo los klon Temple Run, obrisana posle 10min, mutant roadkill je onako, nista posebno ali zato voli da srce bateriju, uninstall.. stvarno ima mnogo djubreta u marketu.

Ma predlozi su bili uglavnom u svrhu sprecavanja daljeg off-topic-a na temi. Evo koju igricu su plagirale ove neznalice iz Mutant Roadkill - Zombie Highway

Ovako na prvi pogled mi se svidjaju prva i treca ali nisu dostupne. Jel mi je jednostavnije naci .apk ili ono nesto preko Tunnel Bear-a (ako se tako zove) da skidam?
(Ako je ovo drugo onda ako znas samo neki post gde ima objasnjeno kako se koristi bilo bi dobro, a i ako ne znas snacu se vec sa searchom)

Ovo je ok igra:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.turner.asmajormayhem

Poslednja izmena:
upališ tunnel bear, odeš u market, stisneš menu/accounts/ok

Ovako na prvi pogled mi se svidjaju prva i treca ali nisu dostupne. Jel mi je jednostavnije naci .apk ili ono nesto preko Tunnel Bear-a (ako se tako zove) da skidam?
(Ako je ovo drugo onda ako znas samo neki post gde ima objasnjeno kako se koristi bilo bi dobro, a i ako ne znas snacu se vec sa searchom)

Nisu ti dostupne jer su ovo igre koje se plaćaju. Naði apk na netu od igara koje te zanimaju, pa probaj. Da su besplatne, onda bi mogao preko Tunnel Bear (u slučaju da je restrikcija region, a ne verzija Androida ili model ureðaja).

Vrh Dno