jim9
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.03.2012
- Poena
- 210
Da pročitaš kako se koristi?
Nadji play store u aplikacijama odradi force stop, clear cache and data. Pokreni play store.
Ne mora clear data, dovoljno je samo clear cache.
Nadji play store u aplikacijama odradi force stop, clear cache and data. Pokreni play store.
Tunnel Bear
Ne mora ni jedno ni drugo. Dovoljno je iz same aplikacije ponovo potvrditi Account.
Ne mora ni jedno ni drugo. Dovoljno je iz same aplikacije ponovo potvrditi Account.
Pa jedino da probas da otvoris nov nalog dok ti je ukljucen VPN na kompu..dakle nova Gmail adresa sa ukljucenim VPNom i da na nju dodas karticu sa adresom iz USA
:d^Napusti internet.
^Napusti internet.
Pade mi na pamet, jeste da je malo passé, ali daj da predlozimo neku igru?
Jungle Fly - klon Temple Run
Mutant Roadkill - vise nego solidna voznja + ubijanje zombija
Ovako na prvi pogled mi se svidjaju prva i treca ali nisu dostupne. Jel mi je jednostavnije naci .apk ili ono nesto preko Tunnel Bear-a (ako se tako zove) da skidam?
(Ako je ovo drugo onda ako znas samo neki post gde ima objasnjeno kako se koristi bilo bi dobro, a i ako ne znas snacu se vec sa searchom)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari