Šta je novo?

Android navigacija i mape

Mozda niste ulogovani na gmape?

P.s.Nemam ni ja download, ali iznad gore na settings meni (one tri tackice uspravne) imam download offline area

Poslednja izmena:
Meni se posle današnjeg updatea pojavio download

Ovo je moja verzija i ima opciju offline...
Vidite skinite apk i obrišite keš i podatke - mora da radi.
Moguće da imate i staru verziju Google servisa...

uploadfromtaptalk1447510574232.png

Jel opcija download offline areas ista kao ovo download pored save, share kao na prethodnoj slici za san francisko? Posto ni ja nisam dobio download dugme?

Jok, to nije to. To je oflajn oblast sto je postojalo oduvek. Nema pretrage, glasovnog navodjenja.

Evo sad vidim i u komentarima, izgleda da za sada radi samo u usa. Nije dovoljna apk.
http://www.androidpolice.com/2015/1...as-and-direct-shortcut-to-your-contributions/

Да, неће ни мени да ради офлајн претрага и навигација, нисам ни покушавао, па сам мислио да може. Имам исто ову верзију 9.17.1 и нема дугмета за преузимање, само три тачкице за офлајн област.

Ovo je moja verzija i ima opciju offline...
Vidite skinite apk i obrišite keš i podatke - mora da radi.
Moguće da imate i staru verziju Google servisa...

Pogledajte prilog 184412
Јок, најновије Г Мапе и најновији Play Services.

Jel opcija download offline areas ista kao ovo download pored save, share kao na prethodnoj slici za san francisko? Posto ni ja nisam dobio download dugme?
Није.

Poslednja izmena:
Tamo na Android police pise da je server side, meni se tek danas na tabletu promenio play store, a to je izaslo pre skoro mesec dana, a na telefonu je jos uvek stari. Tako ce verovatno i ovo.

Како server side када неки код нас имају!?

***, на женином телефону ради, на мојим уређајима китица!?
Да се рокнеш...
uploadfromtaptalk1447532295938.jpguploadfromtaptalk1447532313164.jpg

Друго питање, када сам већ пробао ову опцију ајде реко да видим Босну, Мађарску и Бугарску. На њиховим мапама не ради!? У чему је фора? Ајде за Босну али Мађарска је ако не најбоље онда једна од најбоље мапираних земља, барем за iGO.

Kod mene ista situacija ne radi, a obrisao sam cache i data. A takodje i na caletovom telefonu ne radi, a isto ima najnovije mape 9.17.1. I na tabletu takodje ne radi download. :trust::trust::trust:

I meni je selektivno... Neke zemlje nude download neke ne. Verovatno ima neke logike ili pravila.

Данас ми се појавио download на свим уређајима без икаквог апдејта било које апп!?

Ја добио ажурирање мапа данас, верзија остала иста 9.17.1, појавило се дугме download.

Moze li se povecati ona oblast za "areu". *** ne moze ni komplet Srbija stati u ono :D Mislim ne treba mi toliki update odjednom, nego cisto informativno.

I kod mene se pojavio download. Nego sad gledam, nekako mi previse 1.5 giga za Srbiju.

Mnogo manje zauzme od te procenjene veličine. Bar za Srbiju...

Proradile i meni Gmape, download :)

Probao sam Arandjelovac sa okolinom, nekih 25 megabajta.
Mislim da je ovo dobra stvar, posebno za neko putovanje i obilaske nepoznatih gradova :)

Бе ради пешачки мод у офлајну. ***, за то су Г Мапе најбоље. Када возим и Иго је добар.

Google Maps traffic radi :)

screenshot2015-11-20-17-.png

Sad tek vidim da je ovo proradilo kod nas. Žitelji Beograda javljajte koliko je ovo zapravo tačno i koliko često se osvežava. Radi i preko desktop verzije Google Maps inače. Nego, pazite šta sam otkrio za javni prevoz, ubacili neke grčke linije i neke nebuloze, nije to ranije bilo zar ne? Možda se spremaju stvarno da porade i na ubacivanju informacija o gradskom prevozu :D

Prilozi

• google_traffic_2.jpg
    google_traffic_2.jpg
    666 KB · Pregleda: 204
  • google_traffic.jpg
    google_traffic.jpg
    562.7 KB · Pregleda: 202
Ladno su ubacili traffic za Beograd. Samo mi nije jasno kako to funkcioniše i jel su to live podaci. Vidim da je prilično sve zeleno trenutno, što me čudi s obzirom na kišu, mada je nedelja danas,pa je možda i ok.
Meni inače za gradski prevoz ne daje nikakvu opciju, piše mi no route found.

I danas sam proveravao usput, prilično precizno pokazuje. Ono što mi je bilo interesantno je da je na pumpi crvena linija, stoje ljudi :D

Pre par dana sam slučajno video da u google mapi ne radi navigacija kada izaberem neko mesto u Makedoniji ili Grčkoj. Samo dobijem opciju za preview rute. Kada ubacim mesto u Bugarskoj, Mađarskoj, Austriji i sl., normalno mi da opciju za navigaciju.
Da li je to još neko primetio?

Budapest.png Skopje.jpg

Vrh Dno