EDIT: @jericho - proverio sam I u Here mapi ona tvoja trasa bude ispravno rutirana sa kratkom rutom.
@danilo pantelic to je ili netacna ili delimicno tacna informacija jer da je TomTom otkupio poslednju objavljenu contrast mapu onda bi I TomTom imao npr. neparne brojeve u bul. Z. Djindjica oko Arene kao sto ih Contrast mapa ima.
Tek ako bi TomTom imao isto ili vise adresa od contrasta ta prica o kupovini bi pila vodu, zar ne?
Pusti Sygic, to može samo iGO sa mapama Contrast!
Već sam ti u par navrata napisao da nemam nameru bilo šta tebi da dokazujem, ne vidim ko si ti da bi tebi nešto dokazivao?!Ajde pokazi da nisi zajedljiv pa na Sygic-u pronadji adrese oko Arene u Beogradu.
Eto ti napokon nacina da pokazes da Sygic bar po nekom osnovu zasluzuje da stane rame uz rame Sa iGO-om ...ako takav skrinsot ne izbacis onda je jasno da sve vreme samo corcima pucas na iGO.
Pazi, ovo ce sluziti kao najjaci argument u nasoj patkometriji Sygic vs iGO![]()
Ajde pokazi da nisi zajedljiv pa na Sygic-u pronadji adrese oko Arene u Beogradu.
Eto ti napokon nacina da pokazes da Sygic bar po nekom osnovu zasluzuje da stane rame uz rame Sa iGO-om ...ako takav skrinsot ne izbacis onda je jasno da sve vreme samo corcima pucas na iGO.
Pazi, ovo ce sluziti kao najjaci argument u nasoj patkometriji Sygic vs iGO![]()
Već sam ti u par navrata napisao da nemam nameru bilo šta tebi da dokazujem, ne vidim ko si ti da bi tebi nešto dokazivao...
Ti si neverovatan?! Kako to misliš ne može?!Ocekivan odgovor. E pa ne moze to tako, ako ces samo da pucas corcima na iGO bez dokaza onda time mene teras da postavljam dokaze o neistinama koje iznosis govoreci da je Sygic navigacija koja zasluzuje da u poredjenju sa iGO-om bude ravnopravan kandidat. Ti tvrdis I vise od toga, da je Sygic cak bolji?!
Eto?!Heh, čak i Google Maps ima problema sa br. 67 u Bul. Z. Đinđića...
@ spaad: i kod mene je tako (očekivano, pošto i ja koristim 2014 Q1)
Što se tiče Bulevara Nemanjića u Nišu, tu Sygic prikazuje bliže lokacije nego Google Maps![]()
Ako nekoga zanima, Sygic ima danas i sutra lep popust na WORLD navigaciju:
Save 55% on GPS Navigation World, or choose from other packages available at half price. Only until 27th Aug - 40 EUR
Uzgred, kod mene iGo sa Here mapama 2014 Q1 uopšte nema brojeve u Bulevaru Zorana Đinđića![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari