Volim kad se ljudi snadju. Ali evo u iGO primo ima one profile pa Sve podesis i stoji ti pod Profiles 1. Onda pod Profiles 2 stavis Navteq mapu i ynaci samo menjas profile![]()
E jos kad bih znao kako da uradim update gde bi mi bio kraj
Jel mogu da se mešaju kamionski fajlovi iz Q4.2013 sa mapama Q1.2014 pošto nisu izašli novi za Srbiju?
Što je patnja? Ja koristim iGo na telefonu, a Sygic na tabletu. Kod oba je podjednako jednostavno nalaženje odgovarajuće adrese, tako da ne razumem tvoj problemSygic je prelijepa navigacija, ali pretraga u njoj je ocaj, pronaci adresu, uhpatnja...
Čini mi se da je neko već pitao ranije ali obimna je tema i sada ne mogu da nađem odgovor a tada me nije zanimao jer nisam koristio HERE mape već Contrast. Međutim Contrast više ne koristim jer za sada ne postoji update a zanima me kod HERE mapa da li postoji mogućnost da nazivi naših ulica imaju i naše karaktere odnosno "ć,č,š,đ,ž,"?
Najjednostavnije ti je da instaliraš Route66 trial 30 dana. Instalacija je jednim klikom a potom skidaš direktno željene mape.Pozdrav ljudi!
Mislim da sam prvi put zašao u ovaj deo foruma tako da znate da sam noob za ovo. Uglavnom, treba mi nešto pouzdano za inostranstvo, jer Google Maps ne smem koristiti zbog enormnih internet troškova, naravno. 1) Koliko sam shvatio sa ovim mi ne treba ni i od interneta kada izađem iz zemlje, jer isključivo se koristi GPS? Inače, morao bih da pokrijem okolne zemlje - Mađarsku, Hrvatsku, Sloveniju i Austriju i Nemačku. Ostale bih ubacivao kad zatrebaju, a možda i odmah.
2) Nešto sam pročitao čisto da uđem malo u materiju i koliko sam skontao iGo je i dalje jedna od najboljih aplikacija za Android (Nexus 4 sa poslednjim OS-om naravno)? 3) Da li je dovoljno dobar da mi pokrije i glavne puteve koliko i gradove ulica (planiram Minhen, Oktoberfest)? 4) Da li ima javni transport gradova, konkretno Mihnena? 5) Gde da nađem najnoviju app i najnovije mape (naravno bezbedne pošto ne bih da fon "popase" nešto)? 6) I naravno, gde ima instrukcija za ceo proces instalacije?
7) I zaboravih, ako sam vas dobro shvatio iGo app MyWay prihvata fajlove mapa svih proizvođača, a ne samo sopstvene, je li tako? Vidim da ste par strana unazad pominnjali najnovije (koje bih i stavio za početak, ako su dovoljno dobre i dok se ne upoznam malo sa svime) i neke HERE mape (ne znam čije su). I je li uopšte MyWay "ojađen" u odnosu na neke druge aplikacije iGo ili drugih pošto je pisan za Android. Zbunjuje me što sam negde naleteo i kao da sam shvatio da može da se stavljaju i neke aplikacije koje su za iOS te pitam...
No, molim vas za pomoć, i šta da vam kažem sem hvala unapred!
Može i na PM ukratko.
Misliš na brojeve kuća/zgrada? Sada te vodi direktno do broja koji uneseš (tako je poslednjih godinu dana, od kada povremeno koristim Sygic), naravno bez Neta.Nema brojeva ulica, nece pronadje adresu, itd itd... a da ne pricam o cudnim oznakama autoceste koju samo ona ima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari