I ja sam skinuo sygic i bas lepo radi. probao sam je jer mi je dojadilo zezanje sa igo. 1h sam izgubio na instalaciju i nista. ovo sredio za minut.
takodje mi se mnogo svidja sto mape mogu da skinem bilo kada. ako se nekada slucajno probudim u drugoj drzavi, samo skinem mape i znam da se vratim kuci
btw, koliko su detaljne i dobre mape. da li su igo here (ili kako vec) bolje, losije ili nema razlike?
Јел ти смета?Nego ovi iz Sygic-a počeli da dele sve besplatno - popust 40%, mape free![]()
А што да ми смета то што ти користиш? Ја сам, неколико постова горе, побројао које све навигације тренутно користим и утиске радо делим на форуму.Ne nikako, ja koristim obe navigacije - iGO i Sygic (Google mape su deo Android sistema)
Jel ti smeta ?
Sami nemoj te priče o cenama kada i sam znaš da 99% naših ljudi koristi piratske verzije navigacija![]()
И tomtom и navteq су последње које су објављене за Sygic.da li su tomtom mape (europe u map downloaderu) iste kao one koje se skidaju kroz program? ako jesu, da li ih updateovati?
btw, nisam siguran koliko je azuran nq. samo sam pogledao svoju okolinu i primetio da se bulevar oslobodjenja i dalje zove JNA.
To o čemu ti pričaš nije povezno sa kvalitetom navigacije nego sa time da se u Srbiji ne mogu kupovati aplikacije (bez https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tunnelbear.android&hl=en).
Nijedna druga navigacija ne daje besplatan period osim Sygic-a već se plaćaju (iGO, Garmin, TomTom...) i samim tim nisu vidljive korisnicima u Srbiji
Samo ti meni obajsni zašto bi neko ko ima para kupio bilo iGO ili Sygic pored Garmina ili http://www.mybecker.com/index/ ?
Rutiranje - kod iGO-a ljudi ne greše ...
И tomtom и navteq су последње које су објављене за Sygic.
Tomtom, 2014.04, navteq 09.2013.
Свежијих нема!
На жалост нема?!U vezi Navitela, mislim da grešiš i da ima i novijih mapa A tražeći Sremsku u Zemunu pokazao mi je kako spada (iako ulica sa istim nazivom postoji i u Starom Gradu).
Да, у праву си али то нисам написао јер тај фајл не долази у фолдеру са poiplaza. Окачићу то, уз допуштење браонпса, који је то све одрадио и поставио све то на другом форуму..mozda da dodas da se Prekrsajne kamere.ogg trebaju prekopirtai u Res/sound
Потпуно је све једно. Иначе, на јесен би требало очекивати и нове here за truck верзију.mozda nisam lepo pitao.
da li je isto da li cu skinuti mapu kroz map downloader i ubaciti u program i skinuti mapu kroz sam sygic? sygic mi nudi update mapa koje sam dl kroz map downloader.
ako sam razumeo, obe varijante su tomtom. za navteq znam da nema svezijih.
Maпе не можеш да мешаш али можеш да бираш: #1470Sygic Evropa i Rusija za 20€
Ja nisam odoleo iako je i BiH i Makedonija jako slabo uradjena. Za verovati je da ce se situacija promeniti?!
20€ Srbija, Madjarska, Hrvatska je OK kupovina... Barem tako mislim.
Da probam da zamenim BiH i Makedoniju sa HERE ili Navteq? Moze li link ili ime programa koji menja karte u Sygicu? Moze li to uopste pojedinacno ili moraju sve u paketu?
Може!!!Ne smeta mi jezik, smeta mi besmislen prevod (knjiga putovanja, stara sprska reč - ruta, dom, putanja, upravljanje baterijom, traka sa informacijama, o tome i slične ******štine). Uostalom to je moj izbor, a nevericu zadrži za sebe. Pitanje je bilo - može li da se promeni, ili ne.
Који проблем?Čoveče... kakve ti probleme imaš? Na svakoj strani bar nekoga isprovociraš... Zašto si uopšte odgovarao na moje pitanje? Molim te, stavi me na ignore listu, ili se ubuduće uzdrži od odgvaranja na bilo koje moje pitanje. Bez obzira na dosta korisnih informacija koje si u ovoj temi napisao, krajnje je vreme da te neki moderator upozori, ne bi li prestao da truješ forum.
Maпе не можеш да мешаш али можеш да бираш: #1470
Mozes. Podesavanja -- Regionalni -- Izaberite jezik: EngleskiNe smeta mi jezik, smeta mi besmislen prevod... Pitanje je bilo - može li da se promeni, ili ne.
Koliko znam, nema navigacije, bilo kakvog programa, uređaja a da nema podršku za engleski jezik? Ne računam neke lokalne, kineske tvorevine. Uglavnom se postavlja pitanje da li određena navigacija ima podršku na srpskom jeziku. Na par foruma, a i na ovom, bilo je reči o jezicima za Navigon, koji prati jezik telefona. Pošto u samom programu nema srpskog jezika, automatski ide na engleski kao polazni, kada je meni telefona na srpskom. Ovo sam naveo kao primer, u slučaju da I Sygic primenjuje takvo rešenje.Jedno pitanje... Reših da dam ponovo šansu sygicu, kad ga već toliko hvalite. Pre nego što se upustim dalje - može li jezik u menijima da se promeni sa srpskog na engleski i kako? Default na telefonu mi je engeski. Ako ostane na srpskom, već ga vidim kako leti s telefona, ponovo.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari