Radi se na Sygic-u
Pogledajte prilog 144650
Sygic 14.5 New Ui Release. Mada sam razočaran, jer na Alcatelu 997 nisam uspeo da instaliram free verziju od 7 dana.???
Juče sam sa poiplaza skidao ono što mene interesuje a nude ukupno, Serbia (5857).Sygic ima ,bar za Srbiju vrlo siromašan poi.
Stavi Contrastov zadnji poi iz 2012 na Here mape pa uporedi.Da ne spominjemo upotrebu Googl-a u Igo-u za poi!
@Milojica
Meni je prilikom instalacije oficijalne verzije na store dao 13.4,koji nisam uspeo da instaliram???
Prebaci iz navteq-a, tamo je 997kbPOI u Sygic za Srbiju je 422kb
Poiplaza ti nudi skidanje i isto je za sve navigacije:Koji program ima najvise ucrtanih kamera i radara? To mi je najvaznije. Jel ima neko program za skidanje tih mesta? To mi je najvaznija stvar u navigaciji gde stoje radari i kerovi?
Probao. Džaba su sveže kada u Beogradu još uvek nisu ucrtali petlju na prilazu mostu na Adi?!Izasle su nove HERE (Navteq) mape za Navigon, Q2 2014, idemoooo, najsvjezije mape vazda...![]()
Probao. Džaba su sveže kada u Beogradu još uvek nisu ucrtali petlju na prilazu mostu na Adi?!
Ako hoće još neko onaj popust - 25% za Sygic neka mi pošalje mail
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari