Šta je novo?

Android navigacija i mape

Valjda znas doci do svoje kuce i bez navigacije? :d :D

Nema te karte koja ce da bude bez greske. Mog ulaza nema ni na iGou. Ulica nije nesto dugacka tako da nikome ne bi bio problem naci. Mene su kuriri bar 50x pitali gde je taj ulaz ;)
Cudi me za americku ambasadu. ***, evo sad u komsiluku nadjoh 'Kod Mace' prodajni objekat. Nikad cuo pre :)

spaad
Kako? Meni je iGo po tom pitanju katastrofa, a ovaj mi je OK.

Poslednja izmena:
Stavi Contrastov zadnji poi iz 2012 na Here mape pa uporedi.Da ne spominjemo upotrebu Googl-a u Igo-u za poi!
@Milojica
Meni je prilikom instalacije oficijalne verzije na store dao 13.4,koji nisam uspeo da instaliram???

Poslednja izmena:
Stavi Contrastov zadnji poi iz 2012 na Here mape pa uporedi.Da ne spominjemo upotrebu Googl-a u Igo-u za poi!
@Milojica
Meni je prilikom instalacije oficijalne verzije na store dao 13.4,koji nisam uspeo da instaliram???

Nesto mi brlja sa HERE mapama. Malo-malo kresuje. Daj okaci te POI negde.
Takodje, google nece da mi radi u iGou. Ah... Nije dovoljno imati, treba i znati!

POI u Sygic za Srbiju je 422kb

Ma sve je to OK,ali pogledaj koliko nudi Igo uz Here i Google.Mali slajder u gornjem desnom uglu ispod ikone Here pokazuje količinu poi-ja u bližem-trenutnom okruženju.
Screenshot_2014-06-27-22-53-13.png

Poslednja izmena:
OK, eksperimentisacu...

Dok sam cackao Sygic, primetio sam jednu grupu POI pod imenom 'foursquare'. Koliko kapiram, to su korisnicki deljeni/uneseni POI. Neko je oznacio decije igraliste, pa onda stepenice gde se skupljaju klinci, kafice...
Ne znam da li je preduslov, ali sam se registrovao na Sygic i logovan sam...

Kupon kod sa 25% popusta je i dalje aktuelan. Ako neko planira da kupi Sygic nek se javi, da mu pošaljem. Mislim da može da se kombinuje sa postojećom akcijom.

@mitar1982 Ja sam ti vec poslao poruku za kupon :)

Probao sam novu verziju Sygica i...na znam?
Možda je navika u pitanju ili...ali mi na prvu nije legao novi UI.
Probaću dan dva pa da onda odlučim.

Poslao sam kupon Sir_Oliveru.

Koji program ima najvise ucrtanih kamera i radara? To mi je najvaznije. Jel ima neko program za skidanje tih mesta? To mi je najvaznija stvar u navigaciji gde stoje radari i kerovi?

Izasle su nove HERE (Navteq) mape za Navigon, Q2 2014, idemoooo, najsvjezije mape vazda... :D

Poslednja izmena od urednika:
Sygic 14.4.2 - 14.5
Bitmap in Untitled-2.png
Meni nekako deluje više user friendly,mada je beta.Ko zna šta će se još menjati.

Ako hoće još neko onaj popust - 25% za Sygic neka mi pošalje mail

Nov sam u ovome mozda nekom bude smesno pitanje zanima me kako kod igo-a kada mi odredi rutu do cilja ja mogu da je editujem mislim na predlozenu putanju i kako to da uradim da li umetanjem dodatnih tačaka tj flagova izmedju starta i cilja ili postoji jos neki nacin. Ako to uradim a ja na primer odem drugom rutom mene navigacija vraća na prvu tacku iako sam otisao od nje podosta. Ne kapiram bas najbolje kako da uredim rutu puta pri cemu krajni cilj treba da mi bude orjentir a ne usputne tacke koje sam postavio i da me vraca na njih ako nisam tuda prosao. Mozda sam zakomplikovao sa pitanjem ali se nadam da me razumete sta sam hteo da pitam.

Poslednja izmena:
Kao što sam najavio, kupio sam Sygic.
Neko, ko nije pljuvao Sygic, neka se javi na pp za Discount code.

Sir Oliver nije mogao da izvrši kupovinu, Hector se ne javlja

Pošto je poslednji dan evo ovde kod, pa se nadam da će neko iskoristiti. Kod se kuca prilikom checkout:

25%
DISCOUNT CODE

REF9390UFSIGK5359

Evo i od mene ako nekom treba. Nije moglo kroz FF do koda nego kroz IE

REF7194WUEFDI3426
Vazi do 11.7. ali 70% istice danas :)

Ne može 25% i onih 70% popusta da se iskoriste. Sad sam probao i odbija me.

Možeš sa Istočnom Evropom, 6 jura ušteda. Sa Evropom ne može.

Izgleda da ni ckvrlj nije uspeo da izvrši kupovinu, evo i od mene jedan kod: REF2593KIUSMG8832

Nazad
Vrh Dno