Šta je novo?

Android navigacija i mape

Možeš sa Istočnom Evropom, 6 jura ušteda. Sa Evropom ne može.

Zar nije bolje uzeti evropa+rusija za 20 eur, nego samo istočnu evropu za 26eur-25%, ili sam ja nešto propustio?
Kao što reče Žare, nisam iskoristio kod, ne može evropa+rusija sa popustom.

Ja na Intesa kartici imam nešto malo manje od 20€ a banka danas ne radi . Tako da ništa od kupovine. Kad mogu ponovo da očekujem ovakav popust?

Kad izađe neki novi program za Navigaciju :D

Kakva su vasa iskustva sa Sygic navigacijom naspram iGO?

Kupio sam Sygic. Vozim se po Hrvatskoj i ograničenja uglavnom nisu tačna. Ostalo manje više korektno.

Instalirao sam navigaciju Route 66
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.route66.maps5
i oduševila me opcija Follow Me vizuelno, autić na prikazu čak izbacuje i migavac. Ne znam koliko je to korisno u samoj vožnji ali izgleda zanimljivo:

screenshot2014-07-07-11-.png

Mape su tomtom.

Poslednja izmena:
Poboljsanje hvatanja GPS signala

SmartTimeSync01.pngSmartTimeSync02.png

Problem sa dugotrajnim trazenjem signala se desava zbog sinhronizacije vremena uredaja sa vremenom atomskog sata - sa satelita ili sa NTP servera.
Smart Time Sync - rijesava ovaj problem - potreban root pristup.

Aplikaciju Smart Time Sync mozeti preuzeti i sa

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pautinanet.smarttimesync

Poslije pokretanja ove aplikacije trazenje satelita traje nekoliko sekundi!

Pogledajte prilog 145220Pogledajte prilog 145221

Problem sa dugotrajnim trazenjem signala se desava zbog sinhronizacije vremena uredaja sa vremenom atomskog sata - sa satelita ili sa NTP servera.

Svaka cast za post, radi odlicno :)

Pogledajte prilog 145220Pogledajte prilog 145221

Znaci neverujem,hvata za sec.
Svaka ti cast majstore na postu.

@patka29, kloshar, roadracer, bandzo

Kada pokrenete aplikaciju i kliknete na - GPS - i dobijete poruku - On.Fixed now nema potrebe da klikate na - Sync time.
Izadite iz aplikacije i pokrenite iGO i signal ce biti za sekund!
Problem moze jedino predstavljati ako vam - Device time - nije namjesteno dovoljno blizu tacnog vremena.
U tom slucaju ce Sinhronizacija duze trajati.

Znaci ovo je sićevačka klisura, reka je sa DESNE strane puta, ovo je krajnje neprihvatljivo da je crta sa druge strane i plus kakav je ovo put ovako nagnut?:) svidja mi se inace aplikacija ali ovaj prikaz je uzas.uploadfromtaptalk1405328776979.jpguploadfromtaptalk1405328797947.jpg

Izašle su nove mape za navigaciju Route 66. Srbija je znatno uvećana. Unešen je i izlaz sa mosta na Adi kod buvljaka:

screenshot2014-07-14-11-.png

prikaz iz vožnje:

screenshot2014-07-10-14-.png

Znaci ovo je sićevačka klisura, reka je sa DESNE strane puta, ovo je krajnje neprihvatljivo da je crta sa druge strane i plus kakav je ovo put ovako nagnut?:) svidja mi se inace aplikacija ali ovaj prikaz je uzas.Pogledajte prilog 145577Pogledajte prilog 145578
Meni je taj 3d prikaz uvek bio nepregledan za navigaciju.
Verovatno taj put ide kroz takva brda, a sam put je samo zelepljen da ne bi lebdeo u vazduhu.
Tj. to je vise estetski nego praktican problem ;)

Poslednja izmena:
Pa nervira me kad mi ovako pokazuje. Sto je najgore put je sa leve strane reke kao i pruga sto znaci da je "dno" klisure desno od puta i pruge. Bas ruzno

Evo nasao sam da je covjek uspio da mu radi na 4.4.2 tako sto je dodao u

[folders]
data="/storage/emulated/0/igo"
sdcardpath="/storage/emulated/0/igo"

Poslije ovoga mu radi navigacija a i onaj problem sa pocetnim setovanjem. I sve je u iGO/Save.
Vrijedi probati ko ima 4.4.2 pa da vidimo je li tacno.

Ne razumem te, ja sam na 4.4.2 od marta i oduvek mi je iGO radio!? Na koji problem misliš?

Kupovinom Sygic licence za Android dobija se mogućnost korišćenja na 3 uređaja istovremeno (pretpostavljam da treba da budu pod istim Google nalogom. Aktivacijom četvrtog automatski se briše prvi, petog drugi i tako neograničeno... Možda će značiti ljudima sa više uređaja.

Kupovinom Sygic licence za Android dobija se mogućnost korišćenja na 3 uređaja istovremeno (pretpostavljam da treba da budu pod istim Google nalogom. Aktivacijom četvrtog automatski se briše prvi, petog drugi i tako neograničeno... Možda će značiti ljudima sa više uređaja.

vrlo moguce da je dovoljno samo se ulogovati na sygic iz same app jer imaju onaj svoj sistem.

Je l' postoji neka verzija iGo-a koja radi na ART-u? Našao sam neke koje navodno rade, ali neće da se instaliraju.

Nazad
Vrh Dno