- Učlanjen(a)
- 30.03.2014
- Poena
- 99
evo jedan primer. kad se krećeš putem koji prolazi pored neke fabrike, ti ako ideš sa jedne strane njihovog ograđenog prostora i treba da dođeš negde sa druge strane on ti zada rutiranje tako da te tera da prođeš kroz krug fabrike, tj da im uđeš na kapiju i izađeš sa druge strane na drugu kapiju, tj. vidi puteve po fabričkom krugu kao puteve kroz koje svako može da ide, a ono kapijetina zakatančena. to mi se sa igo nije nikad desilo. prost i banalan primer, a toliko retardiran da ja ne znam šta da kažem. to je bio drugi put da sam upalio sygic. prvi put me je vodio isto kroz neke nebulozne puteve i od tad ga ne koristim. doduše ne koristim više ni igo, nego samo nokia maps i stari garmin na nokiji. na android tabletu sam instalirao sygic isključivo iz razloga što ne mogu da nađem igo za rezoluciju 2500x1600 koja mi je na tabletu. a i taj sygic na tabletu nešto kao da koči i secka pa me malo smorio s obzirom da mi tablet ima jedan od najmoćnijih soc-ova na tržištu a secka mi fakin program za navigaciju. tako da za taj sygic nemam ništa lepo da kažem, ali ništa.Bilo bi korisno i dobro da konkretno opišete problem sa rutiranjem da i ja shvatim i vidim gde "grešim" pošto za godinu dana korišćenja Sygica nisam imao bilo kakvih problema. Znači, radi sve glatko i korektno. Navika je čudo? IGO sam koristio tri godine i posle instalacije Sygica, nisam Sygic posmatrao nezavisno nego u kontekstu IGOa. Na kraju, kada sam mu dao šansu, pokazao mi se boljim.