Ljudi situacija je vrlo jasna - ako hoćete najbolju navigaciju uzmite Garmin, posle Garmina većini je najbolja iGO Primo, ko nije zadovoljan može da proba Sygic koji je besplatan nedelju dana - https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sygic.aura![]()
Evo kakva je sutuacija na forumu odakle i dolaze sve ove narodne verzije navigacija za Android - Igo, TomTom, Sygic ...
Ja sam sygic juce koristio i bio je zatvoren put ispred mene zbog radova, skrenuo sam prvu levo i odmah je izracunata nova ruta, nisam ni video kad je to uradio.
Igo mi je ocajno izracunavao alternativne rute (zato ga i ne volim), znaci kad skrenes on uvek nekako pokusava da te vrati zaobilaznim putem na osnovnu rutu umesto da skonta da mora da se ide drugim putem.
Sto je najgore i kad prodjes ili dodjes na odrediste on i dalje navodi...
garmin je za to najbolji, kada kaze "preracunavam" znas da nema greske![]()
Интересантно?
Чиме можеш поткрепити такву тврдњу да је тај сајт извор свих садржаја?!
Видиш, и ја сам приложио скрин шот са другачијим односом постова и шта сад? Није ти јасно шта сам хтео са њим а јасно ти је шта си ти хтео са твојим прилогом?
Не доводи било кога у заблуду таквим прилозима!
Ti ili radiš za TomTom ili Sygic ili imaš nekog drugog interesa pa toliko hvališ tu navigaciju
Opet kažem neka koristi šta ko hoće i šta mu odgovara ...
Која будалаштина, посебно твоји аргументи!Ti ili radiš za TomTom ili Sygic ili imaš nekog drugog interesa pa toliko hvališ tu navigaciju
Opet kažem neka koristi šta ko hoće i šta mu odgovara ...
Što se tiče slike, sve što je napisano je tako, a slika nije menjana i kao što rekoh potiče sa foruma koji drže ljudi koji su odgovorni za većinu sadržaja u vezi navigacija ...
Na nekom forumu stave All credit arimi & Brown Dog(npr gpsunderground), na nekom ne (npr androidzone) ali to je to![]()
Буди поштен и наведи како сам то пљувао било коју навигацију?Da bude posten pa da priznaSamo treba skupiti muda a ima i one svoje minione
bar bi jednom rekao " Igo je ok ili odlican " nego samo pljuvacina i sl. Garmin je imao jednu jako losu manu do tamo pna verzije 5 tj radio je lose " rekalkulaciju " i mogao si 3 skretanja da propustis dok on ne izracuna alternativu.
Не волим лажи и манипулације!@zx16
Sto trosis tastaturu odgovarajuci na ovo...pa bar smo iGO svi mi ovde probali, i valjda znamo razliku.
Још увек Q1.2014.Meni je Navigon OK zbog mapa najvise, ali sad sam imao situacija da se konstantno zbunjuje i gubi ko dinar na pojedinim rutama, a sa druge strane na pojedinim odlicno radi.
Zx koje su najnovije mape za Navigon?
Za iGo sam pitao.
Nasao sam ovo:
Greece_8.3_2013.Q4_140324__HERE.fbl
Ne zna mda li je to poslednja koja postoji.
Inace, ja sam probao sve navigacije o kojima pricate.
Naravno da su mape jako bitna stvar, ali pored toga je jako vazno kako sama navigacija radi rutiranje, koliko brzo shvati da sam ja vec skrenuo itd. Sve navedeno sam probao na istom telefonu (Nexus 5) sa Sygic, Navigon, iGo.
Samo je iGo dorasao visini zadatka. Skidam kapu ostalim za vizuelni prikaz i za lakocu instaliranja, ali kada je prosta navigacija u pitanju, mnogo sam zamerki nasao Sygic-u i Navigonu. Ja nisam fan ni jedne od navedenih, i licno bih voleo da je bilo koja bolja od dosadnog iGo-a, ali su se meni pokazale losijim.
U ovom kontekstu onda treba reći, noviji windows os je win 9 ali....?Novije su TomTom EE 930.5604 ali još niko nije izbacio meta
...
Novije su TomTom EE 930.5604 ali još niko nije izbacio meta
...a i za Garmin izašao City Navigator Europe NT (Unicode) 2015.10 ...kažu 100% pokrivena Srbija :trust:
Trebaju mi mape Grčke i Makedonije za Igo primo 9.6.22.290143.
Ostale mape mi rade ali sam malopre ubacio mape Greece_R3_NQ_2012.Q3.fbl i Former_Yugoslav_Republic_of_Macedonia_R3_NQ_2012.Q3.fbl
i izbacuje mi poruku "Cannot find path, destination is isolated" kad stavim neku adresu u Makedoniji ili Grčkoj.
Šta li je problem? Piše tamo da su mape za Igo primo
@giovanni Izuzetno vredan post, hvala ti za njega. Rascistio si mi neke nedoumice oko mapa ...dok te nisam procitao nisam nalazio objasnjenje sto u jednom slucaju prednost Garminovih mapa postaje mana u drugom slucaju - i oni prelaze na Here mape, cak se u kreditima spominju i TopMap sto je verovatno objasnjenje sto vise ne moze da se dodje do adrese sa slovom - inace po mom misljenju to je bila jedina prednost Garmina. Sto se mapa tice voleo bih da sam od tebe mogao da procitam i misljenje o TomTom 2014.1q iz Navigona. A interesuje me u kom softveru koristis CNE mape jer sam alergican na interfejs u Garmin Street Pilotu pa prosto mapama ni ne dajem sansu a hteo bih. I jos jedno pitanje s tim u vezi - da li koristis i one dodatke poput adressearch (ja ne) te da li se tu krije razlog nepreciznom navidjenju do broja u Garminu?
Ne znam nista o update-u Here mapa za iGO a negde u sebi mislim da bi polovina jula bila pravo vreme.
@kloshar verovatno u folderu maps nemas basemap i/ili ti nedostaje Kosovo npr.
Navigon koristi here mape a ne tomtom.TomTom iz Navigona na žalost ne mogu da ocenjujem jer sam još prošle godine skinuo tu aplikaciju sa telefona (najviše koristim gps na SGS3 telefonu). Nerviralo me što nema srpski glas a i interfejs mi se nije sviđao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari