Не!Šta si hteo da kažeš?Da su starije mape bolje od novih?Automatsko ažuriranje mapa radi na verziji Sigyca koje si dao ovde na forumu?
Ne razumem stvarno šta si hteo da kažeš?
:wave:
Nisam ja ništa skidao jer sam već rekao da sam obrisao iGO još letos, posle instalacije Sygica.Можда је Милојица скинуо такву?
Најновија мапа на Sygic-у, tomtom 2014.04 je значајно порасла па тиме и детаљност. Пошто је имам тек неколико дана, како ја тако и остали, убрзо ће и коментари о њој са терена.Inače, na iGO imam mape 2013.Q4 HERE i one su najbolje do sada (za Srbiju). Bolje i od Kontrasta.
Pa Google Maps od skoro imaju offline režim - skineš kod kuće rutu dok si na wifi i posle voziš, bez neta.
Ja se donekle slazem sa vama, ali po meni je garmin na prvom mestu, a sygic na drugom.
Garmin je recimo neprikosnoven za profesionalne vozace, dok su ove android navigaciju samo za neku amatersku namenu....
Ja recimo samo sygic vidim kao neki potencijal za neko ozbiljno koriscenje, al nece to skoro sigurno biti na nivou garmina.
@Danilo Pantelic - mislim da uz iGO googlemaps i nisu neophodne, probaj da kada ne nadjes ulicu ili POI u standardnoj pretrazi, ustvari odes na HERE odnosno google online pretragu - meni to resava problem ...pazi ne loaduju se mape vec iGO samo jednokratno upotrebi dobijenu informaciju ...da li cemo taj podatak sacuvati kao userpoi za kasnije koriscenje zavisi od nas.
У чему је поента?
Pa napisao je lepo da napravis rutu dok si online kod kuce
Da nije toga gmaps bi bio najbolja navigacija jer ima najvise podataka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari