jaffar
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.10.2004
- Poena
- 695
Gmaps je užasan, bukvalno za zadnjih mesec dana me je više puta naveo pogrešno.
1. Od valjeva/mionice se uključujem na autoput, desno je odvajanje za beograd, gmaps kaže da nastavim pravo, ne samo glasom, gledam na mapu pokazuje da nastavim pravo što bi me osvelo na suprotni pravac autoputa i ubio bih 40km bezveze.
2. Bg centar, prelazim brankov most navigacija upućuje na skretanje levo u pop lukinu, to ne postoji godinama, posle ubio 10min po gužvi vrtenja da dođem gde sam želeo.
3. Zemun, neka od manjih uličica koja se uključuje na glavnu, dozvoljeni smer kretanja isključivo desno, tabla i puna linija, gmaps navodi da idem levo, ponovo vrtenje po jednosmernim ulicama da se vratim do mesta na koje želim.
Takođe me nervira "nepoznavanje" raskrsnica, u smislu nailazim na T raskrsnicu, glasovna navigacija kaže da nastavim pravo? Naravno ako pogledam mapu ispostavi se da se ulica nastavlja npr. u levo i da je za navigaciju to pravo jer si na istom putu, ali tada sam bio na skuteru, telefon u torbici, oslanjam se na glasovno navođenje...
Definitivno moram preći na nešto drugo, samo se plašim da ne bude još gore 🙃
Malo kasniji odgovor, u Pop Lukinu je moglo levo sa Brankovog mosta do pre neki mesec posto je to skretanje bilo otvoreno duze vreme dok se radio Trg Republike.