Jel realno da niko ne koristi Waze ? Ubedljivo najbolja navigcija, u Americi No.2 po popularnosti, u Francuskoj No.1 ... ?
Navigacije društvenih mreža - popularnost se bazira na nekim sasvim drugim parametrima.Jel realno da niko ne koristi Waze ? Ubedljivo najbolja navigcija, u Americi No.2 po popularnosti, u Francuskoj No.1 ... ?
Ti si još i dobar, pre nekoliko godina moj dobar prijatelj krenuo za Vranje kod ćerke na svadbu, a završio u suprotnom smeru prema Beogradu. 😁Ne uvek...Pre mnogo godina i GPSa, išli kolega i ja za Zaječar u povratku iz Vranja nekim sporednim putem.
Zastanemo kod seljaka koji čuva goveda, "Jel' ovo put za Zaječar?", on viče "Jeste! Samo pravo! Ni levo ni desno, samo pravo!".
Nekih 500 metara dalje raskrsnica za levo i desno... a pravo livada.![]()
Zar Waze sad nije u vlasništvu Gugla?Jel realno da niko ne koristi Waze ? Ubedljivo najbolja navigcija, u Americi No.2 po popularnosti, u Francuskoj No.1 ... ?
(...kažu lokalci da su od EU uzeli pare za asfaltiranje, i prijavili da jeste asfaltirano... pa tako upisano i u mape...![]()
![]()
)
Srbija brale![]()
![]()
![]()
Što se tiče iGo instalirah ovu Israel i sve lepo radi. Zanima me koje su bolje Here ili TomTom u Evropi a koje u Srbiji?
Zato je iGO neprevaziđen. Za navigaciju se oslanja samo na GPS. Ne moraš čak ni SIM karticu da imaš. Navigacije koje zavise od internet konekcije nisu baš sjajno rešenje.Što se mene tiče samo je pitanje da li imaš dobar internet paket sa dosta GB!?
I sta ces kad ti nestane signal u nekoj nedodjiji?Što se mene tiče samo je pitanje da li imaš dobar internet paket sa dosta GB!?
Od kad je to slučaj kod mene iGO i Sygic više ne koristim godinama pored Google Mapa![]()
Molim elaborirajGoogle Maps je u offline modu jako loš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari