Šta je novo?

Android - general Q&A (FAQ u prvom postu)

Ипак сам морао да променим апн за интернет, користио сам измењен уместо стандардног Теленоровог...

Poslednja izmena:
Да ли могу некако да покренем апликацију а да она мисли да је покренута са старије верзије Андроида?

Ипак сам морао да променим апн за интернет, користио сам измењен уместо стандардног Теленоровог...
Šta si upisao? Imam Meizu m2 note, isto sam kod telenora. Nisam uspeo da podesim MMS, a nije ni službenik iz poslovnice kao ni tehnička podrška .Postavke sa njihovog sajta ne funkcionišu.

Па вратио сам на класични Теленоров апн, пошто сам користио онај измењени без проксија, порта, корисничког имена, лозинке... Апн за ммс нисам мењао.

Znači ništa za mene . *** . Može MMS i preko Vibera / Vajbera.

Ne znam sta im je to, em je navigation bar crn, em je status bar tamniji. Mozda i stvarno ne bude app drawer, mozda ubace nesto drugo. Ko ce ga znati

Možda će ubaciti gesturu da se App Drawer otvara prevlačenjem prsta na gore sa donje ivice ekrana (iz bilo koje aplikacije).

Bolje bi bilo da app drawer ubace u system bar pored back, home, multitask... ili možda planiraju da izmene multitask ekran tako da to bude app drawer.

Овом андроиду на крају фали трећи прст. :D

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]4sNePHEb3zQ[/YOUTUBE]

Android pay u praksi i teoriji - vrlo simpatičan klip :)

Ne kapiram zasto ret drzi mob na aparatu jos 10sek posle onog znaka da je proslo placanje..

Plus vidim da ni ne zna gde joj se nfc chip nalazi.. Bitno da susti kada prica

Poslednja izmena:
Ajde bre ne drami..
Idi gledaj ćelavog detroit borga ako ti smeta što šuška[emoji14]

Ja nemam pojma sta se radi u klipu, ova treba me izbacila iz kolosjeka [emoji23] Dobra ko dobar dan, jbm ti led, sta je ovo. Nisam ovakvih treba mnogo vidjao a da nisu neke promocije.[emoji23]

Android N Developer Preview - http://developer.android.com/preview/index.html
Nove opcije npr ...

mw-splitscreen.png
inline-type-reply.png
bundles.png

Poslednja izmena:
 if you're in recents and keep tapping the soft button, you will scroll through your apps one by one. Plus, double tapping the button switches automatically to the app you used previously.

:)

nexus2cee_Screenshot_20160309-151020-728x533.png

[youtube]FHkjSmpCyLQ[/youtube]

Poslednja izmena:
KEKS-NOBLICE-SENDVIC-125G-BANINI_product_full.gif

Ljudi kako da rename-ujem exFat karticu? Ima neka fora, posto nisam nasao opciju?

2f1139b54075c7e70fa0c886eeec6f5d.jpg

Nazad
Vrh Dno