Nema veze broj modela. Microsoft je uradio posao, svaki proizvođač koliko god modela bude, biće direktno od njih istog dana update.
Nezavisno od proizvođača, nezavisno od mobilnog operatera. Ne pitaju se.
Kao i na računarima. Koja bi bila nebuloza čekati da SBB meni odobri da uradim update računara. Jer je na tome nivou stvar.
Odvojili su firmware i sam OS.
To isto Google može da uradi sutra kraj priče.
Neki Lenovo model ima opciju da biraš čist android ili lenovo skin, sad nisam siguran da li su uključene sve aplikacije u to ali za systemui i settings sam siguran jer sam video da je taj deo vanila droidPo meni bi bila idealna stvar da se naprave dve
particije (na jednoj bi bio cist android na drugoj skinovana verzija) i da prilikom prvog paljenja dobijes opciju da odaberes koju verziju hoces da koristis. Sad *** tako je kako je, sumnjam da ce skoro ista da se promeni
Ako se i desi to cudo briga me, iovako koristim novu. Mada osim android police ove druge ni ne citam, ako oni napisu onda cu da poverujem, tim trac sajtovima nista ne verujem.
Koja bi to panika bila za sve neuke korisnike (približno 90% ljudi)prilikom prvog paljenja dobijes opciju da odaberes koju verziju hoces da koristis
Koja bi to panika bila za sve neuke korisnike (približno 90% ljudi)![]()
LG took a break from the Nexus program in 2014, then came roaring back in 2015 to release a sequel to the much-beloved Nexus 5. There won't be a followup to the Nexus 5X this year, at least not from LG. The company has said it needs to focus on its brand in 2016, not the Nexus program.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari