nemanja066
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 29.12.2014
- Poena
- 100
Pa nisi ni ti Tesla sto znas flesovati rom i instalirati temu. Cuj nije... [emoji15]
*** zabrinut sam. Evo i sada se pojavi na sekund, ikonica kao krug i nesto unutra, ne stignem ni da upratim, a ne da uradim SS. Da me ne kontrolise neko, hakovan tel.[emoji30] Voleo bih da znam sta je.[emoji15]Primjetih u 2 navrata na sekund pojavi se neka ikonica u status baru kod wi-fi i nestane. Nemam pojma sta je ovo, je l' jos neko upratio. 6.0
To ne znam. Ukljucena je sync, a ne lici mi na tu ikonicu. Tapnuh i na Sync Now nije se pojavljivalo nista. Ko zna sta je ovo, ali voleo bih da znam. Ne mogu izgoogleati nista.Da nije to ikonica za sinhronizaciju? Nije nikakvo hakovanje i slično.
Vidi ovde, ako si uspeo da vidis kako izgleda ta ikonicaPrimjetih u 2 navrata na sekund pojavi se neka ikonica u status baru kod wi-fi i nestane. Nemam pojma sta je ovo, je l' jos neko upratio. 6.0
Nijesam siguran je li burn in jer cim se spusti notification ili otvori neka aplikacija, sve je u najboljem redu... Jedino status bar kada je aktivan home screen brlja ovako...Nije ispravna tema ali nema veze. Imaš burn in, javlja se kod oled ekrana, mana te tehnologije. Ako je u garanciji, servis. Ali čekaj da se javi neko sa više iskustva.
Reklama druže.
Infected versions of these applications are not available on the Google Play store and must be downloaded from third party stores.
Ne vidim zasto bi mu se desilo kad se aplikacije proveravaju pre postavljanja na PS...
Ma izgleda da je Smart Timeout opcija iz Cataclysm ROMa. Ne znam na koju foru radi ovo...Vidi ovde, ako si uspeo da vidis kako izgleda ta ikonica
https://www.google.com/design/icons/
Javi li se nekome kad kratka vibracija, ali bez ikakve notifikacije ili nečeg sličnog samo vibracija iz cista mira.
@Nemanja, set the timeout for whatever you like but for this go fifteen seconds then do nothing like go back to the home screen the just look at your device after the fifteen seconds you'll see an eye on the status bar as the delay happens.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari