Šta je novo?

Ananas (zabranjeno traženje,zamena vaučera i deljenje ananas linkova - instant ban)

Ogrebao sam sa 10 naloga, cinao sve da grebu...
Izgleda da uveče nema leba

Ja sam probao uveče, ujutro, pre podne, popodne... Svaki put 500. Držim nivo majstorski 😀

Može li neko da mi kaže šta kupujete u toj izdvojenoj ponudi? Nisam našao ništa za sebe :)

Imam preko 100 kupona od 500din, ako nekom treba na PP... :LOL:
A u spojleru su ostali, 50%, 1000, 1500...:D
50% na izdvojenu ponudu preko 4000 - evVAYtTU

1000din, preko 5000din - 6Ob82s3u

1500din, preko 8000din - AIOUnpjC

Uh opet mi pobegao od 1500. A kako dobijete taj vaučer od 1500 na 8000. Mail, viber ili u onoj igri birajući polja?

Izgleda pukao im sajt. Ne može preko brauzera.

Edit: Proradilo, ne znam koliko dugo je trajao prekid

Može li neko da mi kaže šta kupujete u toj izdvojenoj ponudi? Nisam našao ništa za sebe :)
Šta god,u pola cene 😀
А да је на почетку била боља понуда, сигурно, ја тек пре 3 дана добио.

iskoristio par 50% kupona za CA farmerke...posto kao neko od 2m i 120kg u Srbiji nemam gde da ih kupim od kako se ugasio CA kod nas dobro mi je doslo da obnovim

W4Ejd9PM
30% na izdvojenu, korpa minimum 4000

Snizili su danas dodatno neke cene.
Telefon koji sam naručio juče danas 2000 din jeftiniji (za taj model je to praktično 7-8% manje nego juče). ***.

Inače, za tu porudžbinu od juče, status je već 'roba preuzeta od kurira'. Jeste aBrzo, ali ako bude u ponedeljak svaka čast.

Snizili su danas dodatno neke cene.
Telefon koji sam naručio juče danas 2000 din jeftiniji (za taj model je to praktično 7-8% manje nego juče). *********.

Inače, za tu porudžbinu od juče, status je već 'roba preuzeta od kurira'. Jeste aBrzo, ali ako bude u ponedeljak svaka čast.
Koji tel?

Jos 2 sata vazi akcija pa ko hoce nek naruci https://ananas.rs/proizvod/lenovo-l...click&utm_campaign=bidding&utm_term=es_0_2_pp deluje ok za 39.000 ovo je i5 12 generacija sa h oznakom.
Bitna stavka:

MemoryMax Memory• 8GB soldered memory, not upgradable• 16GB soldered memory, not upgradable
Memory Slots**• Memory soldered to systemboard, no slots, single-channel (8GB models)• Memory soldered to systemboard, no slots, dual-channel (16GB models)

8GB RAM je bas malo danas i 16 GB je minimum za neki komotan rad(vise tabova, uz poneku aplikaciju). Naravno da 8GB moze da se koristi, ali je vec na granici upotrebljivosti. Tako da ako kupujete ovo, ne racunajte kao dugorocnu investiciju. Takodje, popravka je skuplja u slucaju kvara i cesto neisplativa.

Gde vi uopste vidite te ponude prozivoda za 30, 50 ili70% popusta? Uopste nisam naisao na njih.

El nekome se prikazuje nova ponuda od 14h? Meni izlazi da stranica nije pronadjena.
Gde vi uopste vidite te ponude prozivoda za 30, 50 ili70% popusta? Uopste nisam naisao na njih.
Valjda je ta. Ja sam mislio da se nalazi drugde ali ispravili su me da je to ovo. Ako nije to, neka me neko ispravi. Ali mislim da nema tih stranica sa popustima nego ti je ista stranica a treba ti vaučer.

Poslednja izmena:
Ima jos danas samo su kasnili. Nema bas nesto puno proizvoda

И ја поручио телефон, али мој је иста цена ка у Балканској али ваљда има две године гаранције.

Nazad
Vrh Dno