Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Evo dobio sam 1500 rođendanski vaučer, možda nekome dobro dođe:

Uživaj u svom vaučeru od 1.500 RSD koji ti poklanjamo za kupovinu preko 5.000 RSD!

Tvoj promo kod je:

Pww5q6e8
Jel neko od vas koji ste lajkovali uzeo ili neznani junak?
Pustio sam malopre kod, živo me zanima za koliko će da ode.
30 na izdvojenu
jIfVyTwq

Sta ti je neverovatno,pa ovde sede i jedva cekaju da pokupe vaucer😂
Treba samo slati preko privatne poruke. Jer kad neko okači uvek neko pokupi vrv sa strane, a za mene i to nije problem. nego treba da se zahvali i da kaže da ne bi drugih 100 pokušavalo da iskoristi vaučer koji je već iskorišćen.
A pod dva ne bi me čudilo i da neko iskoristi vaučer a onda napiše na forumu taj vaučer koji je iskoristio.

@ciro
Da se zahvalim za vaucer. Aplikacija je prihvatila tvoj vaucer ali me i momentalno odbila kad sam kliknuo plati , vaucer vise nisam mogao da koristim. Poslao sam poruku ananasu ali nisam naveo tvoj kod vaucera i cekao odgovor.
Dobio sam a5000 :)

Ovo sad javljam jer je a5000 upravo prosao :)

Prilozi

• gggg.jpg
    gggg.jpg
    21.4 KB · Pregleda: 110
50% na izdvojenu ponudu. Javite se u dm, uslov minimum 250 poruka na forumu.

I ja upravo naručio preko a5000. Nisam više mogao da čekam na nešto bolje. Bar sam isplanirao lepo unapred šta mi treba.
Sad ćemo videti kako će sa dostavom ići...

Par kupona od 20 i 30% na izdvojenu ponudu...
20% na izdvojenu ponudu preko 4000 - YiD3KmlU
20% na izdvojenu ponudu preko 4000 - uxcXIr8n
20% na izdvojenu ponudu preko 4000 - YZ7EgaY3
30% na izdvojenu ponudu preko 4000 - kT0tnYyc

Juce nije prosao ni spark5000 ni a5000, znaci ukucavao sam ih milion puta. Kako je taj artikal bio 30000rsd rekoh taman da ubacim nesto od 5000+rsd i iskoristim vaucer, ali nije bilo moguce da se iskoristi. Da li je bitno da taj jedan proizvod bude preko 35000rsd ili je moguce da bude vise proizvoda u tom iznosu? Mada, sad je vec kasno, narucih bez vaucera.

Pre 5min stigao mejl a5000 za prvih 150 kupaca, za preko 35000din kupovine

meni je prosao a5000 pre nekih sat vremena kad sam video clana ovde da je napisao poruku da je njemu prosao, a oko 12:00 mi je stigla poruka na viber, izgleda da salju u turama, tako da pokusajte vise puta mozda na svakih pola sata.

Opusitite se, ide cesto vaucer na a5000 za 35000 kupovine...

Jel moguće poništiti vaučer i reaktivirati?
Navrata nanos sam naručio pogrešno, a drugi vaučer sam podelio, a call centar sam čekao 10 min I odustao

Pisao sam im na korisnicku podrsku :

Nisam naveo broj vaucera oni dali a5000 sto mi jos vise odgovara.

Prilozi

• Screenshot_20241130_180414_Chrome.jpg
    Screenshot_20241130_180414_Chrome.jpg
    110 KB · Pregleda: 71
Ne razumem opštu histeriju za vaučerima. Ista ova ponuda i vaučeri od 5 na 35 k se dele tokom cele godine, a mnogi proizvodi su bili jeftiniji nego sada. A to što sada dele po 150 kom. pa malo ima pa malo nema to je samo pokazatelj da ljudi neće da čekaju ili misle da vaučer više ne važi jer takvu informaciju dobiju kad unesu kod, pa plate punu cenu. Čista prevara kupca za prijavu inspekciji kao dva kroz dva.

Ja sam spržio vaučer od 1500 na 8000, to se baš ne deli svaki dan :)

Ok i to za prevaru, konkretno meni u narednih par dana treba nesto zato sam i gledao vaucere, precizniji da budem od danas sam obratio paznju. Znaci nisam cekao crni Petak itd jednostavno se poklopilo.

1732988383125.png

To je nepravda!

Drugari, zivimo u Srbiji u 21-vom veku. Prodavac nudi robu po uslovima koje je on propisao a na vama je da ih prihvatite ili ne. Naravno da svako gleda svoj interes. Naravno da ce svaki trgovac maximalno da zaradi na proizvodu koliko mu trziste odnosno kupci to dozvoljavaju. Naravno da ce gledati kako da vam ne uvazi reklamaciju. Naravno da drzava stoji iza interesa banaka i kapitala i da ne reaguje u vecini slucajeva.

Sa druge strane, popust od 5k na 35k je nesto prek 14% sto je na spustene cene proizvoda, tj u nivou najpovoljnijih znacajan popust.

Sa trece strane, mozete kreirati i 2 i vise naloga sa istim mestom isporuke i koristiti popuste.

hint: na sajtu www.idealo.de mozete videti koje su realne cene za vecinu artikala koje se prodaju, pa procenite kakve su marze ovde...

Treba samo slati preko privatne poruke. Jer kad neko okači uvek neko pokupi vrv sa strane, a za mene i to nije problem. nego treba da se zahvali i da kaže da ne bi drugih 100 pokušavalo da iskoristi vaučer koji je već iskorišćen.
A pod dva ne bi me čudilo i da neko iskoristi vaučer a onda napiše na forumu taj vaučer koji je iskoristio.
Meni jedino nije jasno da neko deli vaučere koji se teško dobijaju, zašto uopšte igra, da bi bio dobri samarićanin?

Možda ima 500 naloga kao što je bilo već, pa nema na šta da potroši tolike vaucere

Podelio I ja tako kad mi nije trebalo, a sad isti taj jurim u fotofinisu kolegi neki vid da uzmem haha
Jel vredi trebati u ovo doba?
Mrsko mi da pravim naloge zbog vaučera ako ne daju u ovo doba. Da stvar bud ejaca pobrisao sma.i one od 500 haha

tOusqa1T
blqyzFaF
u4tz44jG

Vrh Dno