Sta ti je neverovatno,pa ovde sede i jedva cekaju da pokupe vaucer😂Ne važi, iznos mi je 6.800
Neverovatno da ga je neko već iskoristio.
Sta ti je neverovatno,pa ovde sede i jedva cekaju da pokupe vaucer😂Ne važi, iznos mi je 6.800
Neverovatno da ga je neko već iskoristio.
Jel neko od vas koji ste lajkovali uzeo ili neznani junak?Evo dobio sam 1500 rođendanski vaučer, možda nekome dobro dođe:
Uživaj u svom vaučeru od 1.500 RSD koji ti poklanjamo za kupovinu preko 5.000 RSD!
Tvoj promo kod je:
Pww5q6e8
Treba samo slati preko privatne poruke. Jer kad neko okači uvek neko pokupi vrv sa strane, a za mene i to nije problem. nego treba da se zahvali i da kaže da ne bi drugih 100 pokušavalo da iskoristi vaučer koji je već iskorišćen.Sta ti je neverovatno,pa ovde sede i jedva cekaju da pokupe vaucer😂
A cime je oznacena izdvojena ponuda, ja koliko vidim ti vauceri se koriste pri placanju jel?Jel neko od vas koji ste lajkovali uzeo ili neznani junak?
Pustio sam malopre kod, živo me zanima za koliko će da ode.
30 na izdvojenu
jIfVyTwq
Imas na sajtu bukvalno link izdvojena ponuda i to su ti ti artikli, cela listaA cime je oznacena izdvojena ponuda, ja koliko vidim ti vauceri se koriste pri placanju jel?
ne dele svaki dan, ali imaš tokom cele godine akcije 500 na 3000, 1000 na 4000, 1500 na 5000, 5 na 35k, a to što je neko to tek sada primetio pa njegova stvar svakako.Ja sam spržio vaučer od 1500 na 8000, to se baš ne deli svaki dan![]()
Meni jedino nije jasno da neko deli vaučere koji se teško dobijaju, zašto uopšte igra, da bi bio dobri samarićanin?Treba samo slati preko privatne poruke. Jer kad neko okači uvek neko pokupi vrv sa strane, a za mene i to nije problem. nego treba da se zahvali i da kaže da ne bi drugih 100 pokušavalo da iskoristi vaučer koji je već iskorišćen.
A pod dva ne bi me čudilo i da neko iskoristi vaučer a onda napiše na forumu taj vaučer koji je iskoristio.
Meni jedino nije jasno da neko deli vaučere koji se teško dobijaju, zašto uopšte igra, da bi bio dobri samarićanin?
Hvala puno, iskoristio!Društvo evo još jedan od mene.
N2SbiLprCrni vaučer - izdvojena ponuda | Ananas
Dobrodošli na Ananas E-Commerce. Pronađite i kupite proizvode iz različitih prodavnica na jednom mestu! Sigurna i laka online kupovina uz najbržu dostavu!ananas.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari