Našao, i u pitanju je lažna reklama, tj. pretpostavljam nenamerno ali iako stoji da je Redmi Note 12 u pitanju, u stvari je Redmi 12.. Šta bi bilo kada bi neko i naručio i dobio običnu 12 umesto Note 12?
Vidi sliku reklameSam si i poručio 12, a ne Note 12... Piše na linku A i na tarabi piše...
nije isto A1000 i a1000, sistem razlikuje mala i velika slovaI dalje radi A1000, ako nekom treba.
Radi nego kucaj sa malim "a"Probao pre pola sata, ne radi
Kakve veze imaju kosilice, busilice itd. sa sportom?
Ne bih znao, izgleda imaju cudan marketing timKakve veze imaju kosilice, busilice itd. sa sportom?
Ovaj vec ne radiEvo, mozda nekome zatreba:
I dalje nisi završio/la kupovinu?
Tu smo da ti pomognemo!
Ako je iznos tvoje korpe veći od 4.000 RSD, dajemo ti vaučer od 500 RSD! Tvoj promo kod:
XN5Cysmk
Vaučer važi naredna 2 dana.
Izgleda su "zavrnuli cesmu" sa kuponima a5000 za danas.Meni neće ni na Spark artikle
Negde piše avaucer5000 a negde a5000
Meni je stiglo obaveštenje na Viber i odmah sam pokušao da naručim oko 13h bio je nevažeći. Po meni vrlo neprofesionalno.Jel to vec i a5000 istekao?
S obzirom da bolje nemamo, zadovoljan sam i ja. Ali me nerviraju npr ove stvari oko vaučera. Sad meni nije jasno kako si ti naručio u 18h a ja nisam mogao u 13h. Puštaju vaučere sa vremena na vreme, ili u čemu je fora?Ja sam juče oko 18h naručio mob sa a5000, stigao već danas. Ja sam generalno zadovoljan sa Ananasom. Uštedeo mi je dosta para, mada sam pokupovao i gluposti. Imao sam 1 izgubljen paket i 4-5 reklamacija sve prošlo ok.
Uvek pazim da kliknem na izdvojenu ponudu, ali ne mogu se zakunem moguće da sam se ja prešao nešto.Izdvojena ponuda? Vaučer je za izdvojenu ponudu. Možda je to razlog.
Izgleda jeste moja greška, kliknuo sam na link u poruci na Viberu i nema proizvoda koji sam hteo da naručim. (ima 300 artikala u ponudi)Uvek pazim da kliknem na izdvojenu ponudu, ali ne mogu se zakunem moguće da sam se ja prešao nešto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari