Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Pa jesu juče i danas, pre toga sam samo 500 dobijao.

Dobio sam 2 komada 70%, verovatno ne sluze nicemu, ali ajde...
Neka trazi kome treba

Jos uvek moze, posle 3 porudzbine na 70% napravih sad i cetvrtu... 4 artikla za 500din sa dostavom.

Vidim da su i dodali nesto novih artikala u 70% ponudu, uglavnom zenske krpe.

jel ima popravke ako se pogresi mejl?
Zena ogrebala 2500 na 10000 i zeznula :)))

Kako da udjem na izdvojenu ponudu 70% imam vaucer pre par dana, ne daje mi tu stranicu, u medjuvremenu sam izvuko kupon od 500 na tom nalogu, kad odem kreni u soping ne daje mi zeljenu stranicu

z0atOlmM

EaseUS_2023_11_25_08_51_28.png

ViLnUHxi

EaseUS_2023_11_25_08_57_30.png

Poslednja izmena od urednika:
Mene zanima koja je najskuplja stvar koju je neko uzeo sa 70%, juče oko 12h npr. je bilo svašta nešto sa 4 i čak 5 cifara...

Ja iz više navrata sve neke sitnice uzeo. Doduše sve bi trebalo biti korisne.
Jakna CK 9800din mi je najskuplja. I trotinet neki 8999din. U principu jedem se što nisam naručio još dve porudžbine dok je bio bag, ali i sad sam presrecan sa ove dve jednu od 12800, druga 14800, pa ti vidi bez 70% kolko bi to izaslo :D imam markiranih gaća da snimam spotove i reklame sad kolko oćeš :D

Jakna CK 9800din mi je najskuplja. I trotinet neki 8999din. U principu jedem se što nisam naručio još dve porudžbine dok je bio bag, ali i sad sam presrecan sa ove dve jednu od 12800, druga 14800, pa ti vidi bez 70% kolko bi to izaslo :D imam markiranih gaća da snimam spotove i reklame sad kolko oćeš :D
To je bio samo bag? Sad je sve bezveze iz 70% ponude

Juce sam prvi put usao na ananas gde se nalaze artikli na kojima vazi kod od 50%posto?

Kako da udjem na izdvojenu ponudu 70% imam vaucer pre par dana, ne daje mi tu stranicu, u medjuvremenu sam izvuko kupon od 500 na tom nalogu, kad odem kreni u soping ne daje mi zeljenu stranicu
Meni piše preko mejla u kojem je vaučer , ali možda važi samo za taj dan.

Izvinjavam se sto pitam opet glupo pitanje, hica mi je, imam vaucer na ananasu koji hocu da iskoristim, zanima me ako nesto odbiju, a ja platim MasterCard, do koliki je rok za povrat novca i je l se nekom desilo da ne vrate, ne mogu da nadjem te poruke sad?

Ja se secam da su se ljudi zalili na to, da im bas dugo treba, da su nekima i kasnije skidali novac valjda, probaj preko pretrage da nadjes

@ucitelj Link za izdvojenu ponudu 70%

Poslednja izmena:
Izvinjavam se sto pitam opet glupo pitanje, hica mi je, imam vaucer na ananasu koji hocu da iskoristim, zanima me ako nesto odbiju, a ja platim MasterCard, do koliki je rok za povrat novca i je l se nekom desilo da ne vrate, ne mogu da nadjem te poruke sad?
Prošle godine je bio haos, meni su vratili. Ali je potrajalo, mesec dana sigurno.

Ne stize mi kod za paketomat, pojma nemam sta da se radi...

Stigao mi je jedan paket jutros od city expresa na adresu pre 9, drugi sam poslao na paketomat. Pitam kurira, jel vi radite i dostavu na paketomat ili ?

Kaze ja radim, sad sam ubacio, ima i za tebe...

Dzabe sve nema koda vise od 2h

Prvi vaučer koji sam otvorio prvog dana je bio 1500. Od tada sušna sezona na 4 naloga, samo 500 i 50/70% koji mi ne rade posao.

Svaka čast ljudima koji su uspeli da iskoriste 70% u četvrtak. Brza reakcija. Nadam se da će vam stići svi paketi.

Ista prica, nece me popust za cpu pa to ti je, kome treba 3x 50% nek se javi

Juče iskoristio 70% na neku sitnicu, zaista dobro prošao, ali to na regularnu ponudu za 70%, nisam iskoristio onu
"pogrešnu" 😂 kasnije...Inače , na porodična 4 naloga smo 500 ili 50/70%, čekamo biće valjda neki i od 1500/2500 za MC...Ko čeka ,taj...🤦

Danas sam otvorio onaj vaucer za rostilj, uredno popunio formu, medjutim nije mi stigao mail sa vaucerom. Inace juce mi je uredno stigao vaucer za 50%. Nema ga ni u spamu, nigde.

Nisi cekao da se otvori do kraja. Otvori opet, doci ce mail.

2.jpg1.jpg

Evo jos dva vaucera od mene pa ko prvi iskoristi...

Ako delimično otkažu, odnosno izbace neki artikl i treba da se plati manje, onda obično to ide brže. Samo koriguju iznos i naplate koliko treba. Ako otkažu celu pošiljku, onda se čeka i do 45 dana. Ako malo iscimaš banku i Ananas mejlovima da ponište transakciju, nekad uspe da se ubrza.

Nazad
Vrh Dno