Vose nemaju bag?Jos uvek moze, posle 3 porudzbine na 70% napravih sad i cetvrtu... 4 artikla za 500din sa dostavom.
Vidim da su i dodali nesto novih artikala u 70% ponudu, uglavnom zenske krpe.
Nesto interesantno?Jos uvek moze, posle 3 porudzbine na 70% napravih sad i cetvrtu... 4 artikla za 500din sa dostavom.
Hvala. Iskoristio!
Jakna CK 9800din mi je najskuplja. I trotinet neki 8999din. U principu jedem se što nisam naručio još dve porudžbine dok je bio bag, ali i sad sam presrecan sa ove dve jednu od 12800, druga 14800, pa ti vidi bez 70% kolko bi to izasloMene zanima koja je najskuplja stvar koju je neko uzeo sa 70%, juče oko 12h npr. je bilo svašta nešto sa 4 i čak 5 cifara...
Ja iz više navrata sve neke sitnice uzeo. Doduše sve bi trebalo biti korisne.
To je bio samo bag? Sad je sve bezveze iz 70% ponudeJakna CK 9800din mi je najskuplja. I trotinet neki 8999din. U principu jedem se što nisam naručio još dve porudžbine dok je bio bag, ali i sad sam presrecan sa ove dve jednu od 12800, druga 14800, pa ti vidi bez 70% kolko bi to izasloimam markiranih gaća da snimam spotove i reklame sad kolko oćeš
![]()
Meni piše preko mejla u kojem je vaučer , ali možda važi samo za taj dan.Kako da udjem na izdvojenu ponudu 70% imam vaucer pre par dana, ne daje mi tu stranicu, u medjuvremenu sam izvuko kupon od 500 na tom nalogu, kad odem kreni u soping ne daje mi zeljenu stranicu
Prošle godine je bio haos, meni su vratili. Ali je potrajalo, mesec dana sigurno.Izvinjavam se sto pitam opet glupo pitanje, hica mi je, imam vaucer na ananasu koji hocu da iskoristim, zanima me ako nesto odbiju, a ja platim MasterCard, do koliki je rok za povrat novca i je l se nekom desilo da ne vrate, ne mogu da nadjem te poruke sad?
Ako delimično otkažu, odnosno izbace neki artikl i treba da se plati manje, onda obično to ide brže. Samo koriguju iznos i naplate koliko treba. Ako otkažu celu pošiljku, onda se čeka i do 45 dana. Ako malo iscimaš banku i Ananas mejlovima da ponište transakciju, nekad uspe da se ubrza.Izvinjavam se sto pitam opet glupo pitanje, hica mi je, imam vaucer na ananasu koji hocu da iskoristim, zanima me ako nesto odbiju, a ja platim MasterCard, do koliki je rok za povrat novca i je l se nekom desilo da ne vrate, ne mogu da nadjem te poruke sad?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari