Meni stigli trotinet i sitnice.Da javim da su mi sve porudžbine spakovane i preuzete. I ove veće od 10k i gabaritnije takođe. Ništa nije odbijeno.
Nikad bolja kupovina što se mene tiče sa ovim 50% i 70% vaučerima.
Spark-Ananas ispoštovao maksimalno.
Aktivirao, hvalaMC 2500 (min 6000)
AG7fVvRu
I meni, s tim da su moje kupovine sitnice, a i znaci nista do ponedeljka sa isporukomDa javim da su mi sve porudžbine spakovane i preuzete. I ove veće od 10k i gabaritnije takođe. Ništa nije odbijeno.
Nikad bolja kupovina što se mene tiče sa ovim 50% i 70% vaučerima.
Spark-Ananas ispoštovao maksimalno.
Pobeze mi za sekund, pisalo da sam ga aktivirao :/MC 2500 (min 6000)
AG7fVvRu
I ja narucila izmedju ostalog adidas patike koje su ispale 1700 dinara iako mi nisu bas bile potrebne. Samo jos da stignu🙏Verujem da jeste ispao bug, ta jakna koju sam narucio i koja je danas spakovana nema sanse bilo gde da kosta 1600 dinaratacno je da nisam planirao jaknu ali za te pare mora da se proba da se uzme
![]()
Ovo moje spakovano i na putu ka paket zoni 😀I ja narucila izmedju ostalog adidas patike koje su ispale 1700 dinara iako mi nisu bas bile potrebne. Samo jos da stignu🙏
I meni. Mada me je sad strah posto su narucene jos neke stvari pa ne znam da li moze paket da stane u paketomat.😌Ovo moje spakovano i na putu ka paket zoni 😀
MC 1500 (min 4000)
KHr7CAuX
MC 1500 (min 4000)
vt5Btlfk
Ima narod kodova... samo novaca nemaMrzi me sa telefona da prekucavam kodove,svi su Master card.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari