Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Evo, sve ovo sam platio 9148,20 dinara sa popustom od 70% na izdvojenu ponudu pre 11 dana. Ova sadašnja ponuda je sramotna.

Pogledajte prilog 415035

Ranci me izneli po 2100 dinara, a kolica oko 4800.
Imam jednog predškolca i jednog trećaka.
Pre 20 dana mi se rodila kumica, tako da će kolica dobro doći kao poklon (kumovi nisu rešili kolica, pitao sam i najavio poklon).
I juce ujutru su bil ista ova kolica sa vaucerom od 70% i svašta nešto još i posle pukao sajt i sve to sklonili

Ovim nazovi akcijama namame ljude da uzmu i šta im treba i šta im ne treba. Bukvalno i sa 70 posto sniženja su opet na popriličnom dobitku.

Ko je juce ugrabio ugrabio je, i zaista je bilo stvari koje se nigde ne mogu uzeti za te novce,da kazem bukvalno zabe. Jeste navucete da kupis i sta ti ne treba,ali da je bila dobra kupovina-bila je. A to da li su i oni sa tih 70% na dobitku, to me zanima,znam da je meni top cena,ako je njima i koliko su zaradili, to je njiohova stvar.

Evo danas 2 naloga, jedan mastercard vaučer 2500, i jedan od 1500. Konačno :)

Ima i dalje dobrih kupovina.
Meni ispala ova sekira fiskars x27 oko 3.5k sa još par sitnica koje sam ubacio u korpu sa kuponom od 2500. Standardna cene je oko 8-9k.

Naravno da ima, ovo gore vazi za ponudu 70%, gde si ogranicen iskljucivo onim sto tu nude.
Uz vaucere druga prica, ja sam uzeo Thule Kit za moj auto, nikad nigde nije na akciji, svugde je kao na anansu 6.600 uz vaucer od 2.500 nema nikad jeftinije, to mu dodje -35%. Sve i da negde Iskoci, nece preko 20% popusta biti.

Poslednja izmena:
Verujem da jeste ispao bug, ta jakna koju sam narucio i koja je danas spakovana nema sanse bilo gde da kosta 1600 dinara :D tacno je da nisam planirao jaknu ali za te pare mora da se proba da se uzme :D

U kojoj kafani :giggle:

3200 je cena tog, crveni, lako ces videti.
Za rostilj pisem, uleteo post iznad.
Vidim @brzibg
Meni je paket zona, tu valjda moze bilo sta :)

Ovo sam kupio sa onim kuponom od 50% = 36 000din. Izgleda da ce budu korektni, ali sad sam video da na ovaj model ne moze da se doda jos ram memorije.
Tako da ako je nekome potreban laptop za ovu cenu neka se javi u PM.

Prilozi

• Screenshot 2023-11-24 at 16.01.17.png
    Screenshot 2023-11-24 at 16.01.17.png
    39.9 KB · Pregleda: 204
Evo jedan Master Card 1500 na potrosenih 4000.

Prilozi

• 20231124_160141.jpg
    20231124_160141.jpg
    166.4 KB · Pregleda: 191
Valjda jakna moze da stane u paketomat. Preuzeo kurir...

Ili im je to nova fora.

Mozda ga je već neko pre tebe iskoristio, nije od ovih dana, izvucen je par min pre objave.

10 minuta da opstane, a da ga neko ne capi...mala verovatnoca.

A i da napomenem da vazi iskjucivo za placanje MC, posto neki pitaju jel obavezno MC.

Juče Hogwarts Legacy za PS5 bio 6000, danas mi otkazali porudžbinu i digli mu cenu na 9500. Ovo do sad nisam video da se prodavac bukvalno usred akcije predomisli :D

Danas stigao tv sa burnin-om nekih slova u uglu ekrana i jednim (a moguce i vise od jednog) mrtvim pixelom.

Zanima me koja je najbolja opcija da se resi ovo, jer podrska kaze da ne moze da garantuje da ce biti ove cene naravno. Kazu da prilikom reklamacije mogu da zahtevam refundaciju ili zamenski TV ukoliko je dostupan. Mi bismo svakako hteli TV, ali ne bih da dodjemo u situaciju da kazu da nema zamenskog i refundiraju, pa da posle kupujemo po vecim cenama.

Moze li ananas da forsira zamenu umesto refundacije nakon reklamiranja proizvoda? Ukoliko ne, mogao bih ponovo naruciti novi i platiti, pa cekati refundaciju ovog.

Nazad
Vrh Dno