Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Koje gume su u pitanju ? Ja isto juce porucio dve, danas bih uzeo jos dve. Malopre mi je status za gume promenjen u porudzbina je spakovana, valjda nece da otkazuju.
Porucio sam Tigar 185 65 R15 All season. Spark dobavljac

Cim je status Roba je spakovana onda ih dobijas sigurno...

Imam veci broj vaucera 50%, ako je nekome treba neka se javi na PM.

Otkazali igricu, zvao da otkazem i onaj kontektor od 9 din sto je kolega okacio ovde (za koji ide postarina inace), to bi bilo to od Ananasa, kapiram da nista normalno zapravo i nemaju na stanju vise...

Ja imam par od 50 i 70%, menjao bi za onaj od 1500 npr, ako neko ima nek se javi.

na oba naloga 50% za izdvojenu..

Iskustvo sa -70% vaučerom: juče naručih negde oko podne posteljinu iz izdvojene ponude, sinoć negde stiže poruka da je paket spakovan, isporučen evo danas oko 11.

a gde je link ponude za izdvojenu?

Otkazali igricu, zvao da otkazem i onaj kontektor od 9 din sto je kolega okacio ovde (za koji ide postarina inace), to bi bilo to od Ananasa, kapiram da nista normalno zapravo i nemaju na stanju vise...
jel grand turismo 7 za PS5? takodje otkazana, ja hteo za poklon, igra trebala da izadje 2100 din...sto je nerealno malo..ali opet...

Iskustvo sa -70% vaučerom: juče naručih negde oko podne posteljinu iz izdvojene ponude, sinoć negde stiže poruka da je paket spakovan, isporučen evo danas oko 11.
Jesi dobio status da je kurir preuzeo pošiljku i dodatni mail da očekuješ danas ili je samo poslije statusa "Porudžbina je spakovana" stigla? Meni piše da je spakovana pa ne znam da li danas možda da očekujem paket.

Jesi dobio status da je kurir preuzeo pošiljku i dodatni mail da očekuješ danas ili je samo poslije statusa "Porudžbina je spakovana" stigla? Meni piše da je spakovana pa ne znam da li danas možda da očekujem paket.
Porudžbina je primljena --> Fiskalni račun --> Paket ti stže danas

Neka od prethodnih porudzbina, svaki korak se menja status.
    • Porudžbina je kreirana
    • Porudžbina je potvrđena
    • Porudžbina je spakovana
    • Porudžbina je preuzeta od strane kurira
    • Porudžbina je na dostavi
    • Porudžbina je uručena kupcu

Neka od prethodnih porudzbina, svaki korak se menja status.
    • Porudžbina je kreirana
    • Porudžbina je potvrđena
    • Porudžbina je spakovana
    • Porudžbina je preuzeta od strane kurira
    • Porudžbina je na dostavi
    • Porudžbina je uručena kupcu
Status

Porudžbina je u obradi​

Ovu stavku si zaboravio, nisam siguran šta znači to ali verovatno provera stvari.

Inače dostavljeno ono što sam juče naručio oko 14h.

Menjam vaučer od 70% na izdvojenu ponudu za vaučer od 1500 dinara (ili više), nebitno je li master.

Prešli su igricu (po ko zna koji put). Imao sam otkazivanje spakovane porudžbine, ali još uvek nisam imao otkazivanje porudžbine koja je na dostavi. Sad imamo i to. "Nije moglo da stane u paketomat". Inače, već sam jednom imao situaciju da "nije moglo da stane u paketomat" pa su mi doneli na kućnu adresu. Ali kad je akcija, onda ne može.

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    34.6 KB · Pregleda: 160
Prešli su igricu (po ko zna koji put). Imao sam otkazivanje spakovane porudžbine, ali još uvek nisam imao otkazivanje porudžbine koja je na dostavi. Sad imamo i to. "Nije moglo da stane u paketomat". Inače, već sam jednom imao situaciju da "nije moglo da stane u paketomat" pa su mi doneli na kućnu adresu. Ali kad je akcija, onda ne može.
Sta si porucio tj koliki ti je taj paket? svejedno, njima artikli koji ne mogu da stanu u paketomat su jasno nazanaceni, tj ne mozes ni da izaberes paketomat kao opciju....

Evo, sve ovo sam platio 9148,20 dinara sa popustom od 70% na izdvojenu ponudu pre 11 dana. Ova sadašnja ponuda je sramotna.

Screenshot 2023-11-24 at 13-41-28 Istorija porudžbina Ananas.png

Ranci me izneli po 2100 dinara, a kolica oko 4800.
Imam jednog predškolca i jednog trećaka.
Pre 20 dana mi se rodila kumica, tako da će kolica dobro doći kao poklon (kumovi nisu rešili kolica, pitao sam i najavio poklon).

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno