Porucio sam Tigar 185 65 R15 All season. Spark dobavljacKoje gume su u pitanju ? Ja isto juce porucio dve, danas bih uzeo jos dve. Malopre mi je status za gume promenjen u porudzbina je spakovana, valjda nece da otkazuju.
Evo, a inače kad dobiješ vaučer imaš dugme "Kreni u šoping" i tu te preusmeri...a gde je link ponude za izdvojenu?
jel grand turismo 7 za PS5? takodje otkazana, ja hteo za poklon, igra trebala da izadje 2100 din...sto je nerealno malo..ali opet...Otkazali igricu, zvao da otkazem i onaj kontektor od 9 din sto je kolega okacio ovde (za koji ide postarina inace), to bi bilo to od Ananasa, kapiram da nista normalno zapravo i nemaju na stanju vise...
hvala..ali tek sad mi nije jasno..cisto sumnjam da imaju 4xl...ovo su kompleti a oni nemaju pojma koja ja eto velicinaPogledajte prilog 414998 Ovo je neki chart za Hoodie's
Jesi dobio status da je kurir preuzeo pošiljku i dodatni mail da očekuješ danas ili je samo poslije statusa "Porudžbina je spakovana" stigla? Meni piše da je spakovana pa ne znam da li danas možda da očekujem paket.Iskustvo sa -70% vaučerom: juče naručih negde oko podne posteljinu iz izdvojene ponude, sinoć negde stiže poruka da je paket spakovan, isporučen evo danas oko 11.
Porudžbina je primljena --> Fiskalni račun --> Paket ti stže danasJesi dobio status da je kurir preuzeo pošiljku i dodatni mail da očekuješ danas ili je samo poslije statusa "Porudžbina je spakovana" stigla? Meni piše da je spakovana pa ne znam da li danas možda da očekujem paket.
Hogwarts Legacy, ali da, nemaju nista 😀jel grand turismo 7 za PS5? takodje otkazana, ja hteo za poklon, igra trebala da izadje 2100 din...sto je nerealno malo..ali opet...
Koji je pošiljalac?meni su otkazali obe porudzbine![]()
Neka od prethodnih porudzbina, svaki korak se menja status.Jesi dobio status da je kurir preuzeo pošiljku i dodatni mail da očekuješ danas ili je samo poslije statusa "Porudžbina je spakovana" stigla? Meni piše da je spakovana pa ne znam da li danas možda da očekujem paket.
Obe porudzbine su bile od Spark-a
StatusNeka od prethodnih porudzbina, svaki korak se menja status.
- Porudžbina je kreirana
- Porudžbina je potvrđena
- Porudžbina je spakovana
- Porudžbina je preuzeta od strane kurira
- Porudžbina je na dostavi
- Porudžbina je uručena kupcu
Tnx, ovo su neke gluposti do 1000 din i jedino ovo vredi https://ananas.rs/proizvod/twigy-decije-cizme-za-kisu-camouflage/265914Evo, a inače kad dobiješ vaučer imaš dugme "Kreni u šoping" i tu te preusmeri...
Sta si porucio tj koliki ti je taj paket? svejedno, njima artikli koji ne mogu da stanu u paketomat su jasno nazanaceni, tj ne mozes ni da izaberes paketomat kao opciju....Prešli su igricu (po ko zna koji put). Imao sam otkazivanje spakovane porudžbine, ali još uvek nisam imao otkazivanje porudžbine koja je na dostavi. Sad imamo i to. "Nije moglo da stane u paketomat". Inače, već sam jednom imao situaciju da "nije moglo da stane u paketomat" pa su mi doneli na kućnu adresu. Ali kad je akcija, onda ne može.
Jedan par patika i 3 krpice. Preuzeo sam slično pre 2 nedelje iz paketomata najnormalnije.Sta si porucio tj koliki ti je taj paket? svejedno, njima artikli koji ne mogu da stanu u paketomat su jasno nazanaceni, tj ne mozes ni da izaberes paketomat kao opciju....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari