Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Taj MC vaučer je već aktivan iako piše od 8.4...sada sam probala..

I meni radi. Da li da čekam sjutra ili sad naručim? Da me ne zezaju poslije.

Sada je već utorak.. ali inače ja naručujem čim vaučer prolazi..ne čekam..

Ja sam probao vaučer ali ne radi. Da li moram da registrujem novu MC karticu ili vam radi ova stara?

Meni je potvrđeno, uzeo sam dječije sjedište za bicikl. Imam MC business karticu, rekoh da je iskoristim prije nego što ih Raiffeisen izbaci iz upotrebe.

Ima li neko preporuku za power bank? Ima neki Xiaomi redmi od 20000, 18W. Kontam da nije najbrži, ali je 2500. Je li vredi dati veći novac za nešto drugo, odnosno šta je najbolji odnos cena/kvalitet? 😁 Bar 20000 da je

1900 bude, sacekaj da se pojavi na akciji utorkom, bio je pre nedelju dve, bice opet

Naručuj i meni, ja sve čekam neki vaučer da ispadne :D
Nego sada gledam, dodao 4 gume u korpu, stoji isporuka 1790din? ubeđen sam da nisam platio isporuku pre mesec dana za gume.

Budalaština, sad i ja gledam, stavim 2 u korpu, nema poštarine, naručim iz dve pošiljke i neću platiti. Gluposti.

Honor X8b 18.990 i besplatna dostava, lepa cena

Nece master vaucer. Da li je vazi samo za novotegistorvane korisnike ili za novoregistrovane kartice?

Radiće prekosjutra.

Isto ne radi. Ako pise da akcija traje do tad i tad kako moze da se potrosi. Gluposti od njih se nastavljaju

Akcija traje maksimalno do 27. maja a možda već potrošili sredstva... E svaka im ga čast kako su procenili.

Prošlo sad u 8h, izgleda da ne može da se koristi pre nego što im počne radni dan.

Meni nece, piše mi vaucer važi samo uz mastercard a sačuvana mi je master poručila sam prošlog utorka 🤪🤨

Nazad
Vrh Dno