Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

da li je neko narucivao CA farmerke...od kako su se ugasili u Srbiji nemam gde farmerke da kupim :(
videh moj broj na par modela iz ove izdvojene ponude,ali su iste slike...zanima me da li je neko porucivao i da mu je okej stiglo
Porucivao sam i pre izdvojene ponude kratke, i u izdvojenoj regularne, sve je okej stiglo.

Pogledaj Springfield.

Da li ima drugih vaucera sem ovih 500 na 5000?

ako nesto znaci
mN38MgeN

Da li ima drugih vaucera sem ovih 500 na 5000?

ako nesto znaci
mN38MgeN
Postoje. Tu i tamo neko dobije, a povremeno se i neki podeli, mada uglavnom nindže zgrabe.
Kao i većina nas, igraj i nadaj se :D

Pa dao ti čovek gore 20%...
Ne znam jel ima još onih 50%?
20 i 30 se pojave... 50 su izgleda ispucali

Da li je neko uzimao nameštaj možda ? Uzeo bih jedan trosed pa me zanima kakva je procedura tu oko dostave jer nisam iz Beograda...

Da li je neko uzimao nameštaj možda ? Uzeo bih jedan trosed pa me zanima kakva je procedura tu oko dostave jer nisam iz Beograda...
Uzeo sam ja 2 ormara.
Jedan su mi doneli oštećen.
Drugi danima čeka preuzimanje.
Oštećeno je doneo Gebruder.
Ovaj drugi treba da donese City
To će biti spektakl, City express I klizni plakar 200x220x65 cm hah

Koliko se ceka na isporuku kad je kurirska sluzba GW? Juce preuzet paket ujutru u 9...

Meni pre par dana (ponedeljak ) preuzet monitor od City Express-a i dalje nista, hladi se u magacinu. ******. Kao pise isporuka od 21 do 26. ma mrs :)

Za City znam da je preopterecen, kao i svake godine u Novembru...

Uzeo sam ja 2 ormara.
Jedan su mi doneli oštećen.
Drugi danima čeka preuzimanje.
Oštećeno je doneo Gebruder.
Ovaj drugi treba da donese City
To će biti spektakl, City express I klizni plakar 200x220x65 cm hah

Ja sam uzimao. Dostavlja Gebruder Weiss. Unose u stan. Lično zadovoljan. Ako je potrebno da se sklapa, ne sklapaju oni, moraš ti.
Inače manji trosedi, kao što je npr trosed Maja Simpo dolaze kompletno namešteni, nema potrebe za sklapanjem.

Poslednja izmena:
Vaucer 1500din (trebalo bi da vazi do 15h)
IJvRevbI

Majke mi BiH banovao ove koji iskoriste vaučer i makar ne lajkuju poruku...
Pa brate Mili, imam bar 15 poruka na ovoj temi d vaučer ne radi...
Ako vam već neko nešto pokloni, budite makar iole korektni ..

Gebruder donosi do vrata, nemaju obavezu da unesu u stan

Majke mi BiH banovao ove koji iskoriste vaučer i makar ne lajkuju poruku...
Pa brate Mili, imam bar 15 poruka na ovoj temi d vaučer ne radi...
Ako vam već neko nešto pokloni, budite makar iole korektni ..

Gebruder donosi do vrata, nemaju obavezu da unesu u stan

5-6 puta kucam kod 20ak minuta nakon postavljanja i nista. A naravno post nit lajkovan nit neko napisao hvala.

Ovaj konkretno je važio do 15h pa ste možda nakon toga probali, ali da, zgrabe se za par minuta :D
Ja ranije lajkovao te postove, sada me strah da neko ne pomisli da sam ja razgrabio sve, a nisam uspeo nijedan 🤣
Lagano ljudi, pljuštaće vaučeri svima uskoro

Meni pre par dana (ponedeljak ) preuzet monitor od City Express-a i dalje nista, hladi se u magacinu. ******. Kao pise isporuka od 21 do 26. ma mrs :)
Je li prodavac BC Group?

Stigao, bas su brzi. Hvala jos jednom svima koji su pomogli oko kupona i uputa
Brzi su jer je prodavac Spark (Ananasova cerka firma). Za ostale prodavce trebaju debeli zivci dok ne stigne paket.

Ja sam uzimao. Dostavlja Gebruder Weiss. Unose u stan. Lično zadovoljan. Ako je potrebno da se sklapa, ne sklapaju oni, moraš ti.
Inače manji trosedi, kao što je npr trosed Maja Simpo dolaze kompletno namešteni, nema potrebe za sklapanjem.
Koliko vidim Gebrüder Weiss ne radi sa fizickim licima, u smislu - fizicko lice ne moze da zakaze njihovog kurira da preuzme paket.

Poslednja izmena:
Danas mi otkazali sudomasinu sto sam porucio, pisalo je da je porudzbina spakovana jos juce ujutru i ja ocekivao da je danas kurir preuzme ono sad stize mail da je otkazano. Nema nikakvog objasnjenja zasto. Prodavac Spark. A rekao sam sebi da od njih necu uzimati vise i eto bog me kaznio sto sam prekrsio obecanje dato samom sebi 😀

Danas mi otkazali sudomasinu sto sam porucio, pisalo je da je porudzbina spakovana jos juce ujutru i ja ocekivao da je danas kurir preuzme ono sad stize mail da je otkazano. Nema nikakvog objasnjenja zasto. Prodavac Spark. A rekao sam sebi da od njih necu uzimati vise i eto bog me kaznio sto sam prekrsio obecanje dato samom sebi 😀
Spark je samo posrednik izmedju kupca i uvoznika. Moguce da uvoznik nije tu masinu za sudove imao na stanju pa su zato otakazali. Verovetno je uzrok losa komunikacija izmedju Spark i uvoznika, pa su je oznacili kao spakovanu.

Spark uglavnom prodaje robu iz svojih magacina, ali da ne bi priča opet otišla predaleko ko prošle godine u ovo vreme, koga interesuje nek čita u temi

Spark mi je vec otkazivao neke porudzbine, a koliko mi se cini i ovde su ljudi imali isti problem i bas sam bio u fazonu da od njih ne uzimam vise jer samo gubim vreme. Evo sad opet ista masina ima na Ananasu samo od BC Groupa, datum dostave 5.12.

Je li prodavac BC Group?

Brzi su jer je prodavac Spark (Ananasova cerka firma). Za ostale prodavce trebaju debeli zivci dok ne stigne paket.

Koliko vidim Gebrüder Weiss ne radi sa fizickim licima, u smislu - fizicko lice ne moze da zakaze njihovog kurira da preuzme paket.
Ne rade sa fizičkim licima. Moj odgovor se odnosi da li je neko naručivao nameštaj sa Ananasa.

Ne rade sa fizičkim licima. Moj odgovor se odnosi da li je neko naručivao nameštaj sa Ananasa.
Razumem, nego sam to onako spomenuo za fizicka lica.
Spark uglavnom prodaje robu iz svojih magacina, ali da ne bi priča opet otišla predaleko ko prošle godine u ovo vreme, koga interesuje nek čita u temi
Uzgred, zna li se na kojim sve lokacijama u Srbiji se nalaze Spark-ovi magacini?

Spark mozda jedino prodaje a-brzo stvari iz svoga magacina, sve ostalo neko drugi isporucuje. To se lako vidi ko salje. Da prodaje iz svog magacina, ne bi dobio 5 paketa od razlicitih posiljalaca za nesto sto je pisalo da treba da bude jedna posiljka.

Nazad
Vrh Dno