+1 +2 +3 ...Ovi iz Ananasa ima da se oduseve koji je priliv novih korisnika
Ne vredi, treba mi 20%Hoćeš 30?![]()
to mora da su malopre ugasili jer sam ja pre nekih dva sata aktivirao. I dalje je umanjen iznos u korpiAu, nema vise a5000, do skoro se vuklo po ceo dan, ali sezona poklona je cudo...![]()
Proveri da li ce da bude isto kada dodjes do placanja, jer se vise puta desilo da iako "rezervises" kupon u korpi, ako se iskoristi dovoljan broj za taj dan, kada dodjes do placanja kupon nestane i nije vise aktivan...to mora da su malopre ugasili jer sam ja pre nekih dva sata aktivirao. I dalje je umanjen iznos u korpi
Ja sam dobio ban dok još nije ni stajalo u naslovu teme, da li ima logike ili ne, ne bih komentarisao jer ovo nije tema za to, ali sada tražiti vaučere neobazirući se na ono što piše u naslovu je u najmanju ruku veliko nepoštovanje moderacije. Ja sam bio fin i upozorio, mene nije niko.da li se zna logika iza ovoga?
Ja sam dobio ban dok još nije ni stajalo u naslovu teme, da li ima logike ili ne, ne bih komentarisao jer ovo nije tema za to, ali sada tražiti vaučere neobazirući se na ono što piše u naslovu je u najmanju ruku veliko nepoštovanje moderacije. Ja sam bio fin i upozorio, mene nije niko.
Prošle godine je "pravi" crni petak bio 24, a ove 29. novembra. Ne mora da znači, ali možda bude imalo uticaja.Ko zna koliko ljudi je dobilo ban zbog vaučera...
Elem, gledao sam istoriju porudžbina. Prošle godine u ovo doba su se lečili najbolji vaučeri i najviše porudžbina sam imao u ovo doba.
Mislim da od MC nema ništa i otprilike to nam je što nam je.
Bilo je dobrih stvari, nije da nije, ali prošla god nam se neće ponoviti
to je valjda logicno...Više ne radi obnova a+ članstva kad se naruči nešto pouzećem i otkaže?
Logicno jeste, ali je ranije radio taj "exploit".to je valjda logicno...
Ne secam se tacno kako je bilo ranije, ali mislim da sada traze da se plati karticom da bi ti racunali. Mozda je do toga (ako nisu popravili bug). Ja placam karticom uglavnom, ali u poslednje vreme sve cesce IPS-om pa cu videti sta su mi racunali.Više ne radi obnova a+ članstva kad se naruči nešto pouzećem i otkaže?
Salju iz CityExpressa neki sms ili poruku na viber na dan isporuke? Danas mi je stigao mail iz Ananasa da je paket na isporuci ali od kurira nista.Prvi put da mi CityExpress (abrzo) znacajno kasni, rok je bio 18-19. ali izgleda nece biti isporuke do kraja nedelje a mozda ni do polovine sledece.
Drug mi kaze da mu je jutros bio City kurir i rekao da su zatrpani s paketima, da su im firme prioritet, a civile ostavljaju za "kad stignu". Iz Ananasa im svaki dan stize po kamion robe u NS magacin, i imaju backlog od skoro 5 dana (bar za ovaj nas reon, ali pretpostavljam da je tako svuda). Kurir mu je rekao da "Crni Petak ide dobro kod Ananasa".![]()
Ne dobija se od CityExpress-a nikakva SMS ili Viber poruka.Salju iz CityExpressa neki sms ili poruku na viber na dan isporuke? Danas mi je stigao mail iz Ananasa da je paket na isporuci ali od kurira nista.
Kad si porucio?Prvi put da mi CityExpress (abrzo) znacajno kasni, rok je bio 18-19. ali izgleda nece biti isporuke do kraja nedelje a mozda ni do polovine sledece.
Drug mi kaze da mu je jutros bio City kurir i rekao da su zatrpani s paketima, da su im firme prioritet, a civile ostavljaju za "kad stignu". Iz Ananasa im svaki dan stize po kamion robe u NS magacin, i imaju backlog od skoro 5 dana (bar za ovaj nas reon, ali pretpostavljam da je tako svuda). Kurir mu je rekao da "Crni Petak ide dobro kod Ananasa".![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari