Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Ja sam poručila tri porudžbine sa vaucerom od 50% dve su stigle sve full, nova pakovanja nikad otvorena u pitanju je Remington trimer i jos puno nekih stvarčica i očekujem jos da stigne deo porudžbine pošto je podeljenja, za sada za dve godine porucivanjw ni jednom nisam imala bas nikakve zamerke

Uzeo sam pre bojlera i Bomber set nasadnih ključeva i što se njega tiče sam prezadovoljan. Skroz okej kvalitet, pakovanje bez ikakvih oštećenja.
Mada zadovoljan sam i sa bojlerom. 80 litara za 14 hiljada, trenutno to ne može nigde da se nađe.

Jel to CA garderoba iz onog lanca koji je zatvoren kod nas?
Ne.
6 Scervino stvari, jedan Plein sport duks su došli u ocaj stanju.
Dečiji komplet mi je došao bez torbice koja je trebala...
Porodično smo oporavili šta može, ali deo mora da se vraća.
Gospodja iz reklamacija je bila fina, sredila mi je i vaučer za tu muku, ali to ne menja činjenicu da smatram da sam dobio smece za otpis sa magacina

Guraju dok neko ne zadrzi. Sve je bolje nego da otpisu

Uzeo sam pre bojlera i Bomber set nasadnih ključeva i što se njega tiče sam prezadovoljan. Skroz okej kvalitet, pakovanje bez ikakvih oštećenja.
Mada zadovoljan sam i sa bojlerom. 80 litara za 14 hiljada, trenutno to ne može nigde da se nađe.
Sta ti je inflacija, platio sam 80 litara 10k kad je evro bio i skuplji nego danas, bez ulubljenja

Hvala kolegama na prozivkama, našao sam kod 0d 5.000 nekoliko strana unazad.
Interesantno da kad sam ukucao kod prikazalo mi je da je validan i snizio cenu i onda na poslednjem koraku kao da je sistem poništio vaucer. Poništim, probam opet. Nema opcije za vaucer.
Na kraju obrišem i probam kod supruge, sve ok.
Porucio Xiaomi X10EU robot usisivač.

Hvala kolege @vladafkv i @johnterry na pomoci.
Mislio sam da se ovde ne dele kodovi jer piše da je zabranjeno trazenje

a5000 trenutno radi za preko 35 000, kome treba

Izgleda da vaučeri baš i ne važe 24h.
Juče dobijen u 10 ujutro I neće haah

Zainatio se da dobijem nešto što nije 500rsd. Jurim onaj od 1500 na 8k.
Krenuo da pravim naloge preko nekog starog gmaila. dodajem +1, +2... Na +6 više nije htelo, dakle 5 naloga preko istog gmaila i sada javlja da je mail adresa već zauzeta. Dodavanje tačke nije pomoglo.
Dobio sam 5x 500rsd :ROFLMAO:

Edit:
Obrisao svih 5 naloga i probao da se reg opet i opet ne može zbog zauzete mail adrese

Nekom će poslužiti...
Stiglo na mail 500 na 4000
Važi još danas

Prilozi

• Screenshot_20241119_095504_Outlook.jpg
    Screenshot_20241119_095504_Outlook.jpg
    67.3 KB · Pregleda: 48
Evo kome treba 500 na ceo asortiman
TGdQCh2Q

Upravo tako, možemo se beskonačno gađati vaučerima od 500 din. :)

wtChm73z

PH2IeX64

• Potrebno je da se uloguješ na svoj ananas nalog
  • Potrebno je da tvoja korpa bude u minimalnom iznosu od 8,000 RSD
  • Tvoj vaučer važi za ponudu na Ananasu uključujući i proizvode koji su već na popustu u naredna 24h i možeš da ga iskoristiš samo za jednu kupovinu

realno tema najvise i sluzi za razmenu vaucera
6x sam pokusao i 6x danas dobio 500din:rolleyes:

nikako da dobijem bar 20%

Ovi iz Ananasa ima da se oduseve koji je priliv novih korisnika :D

Nazad
Vrh Dno