Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Reklamacija imam više nego 90% foruma porudžbina i sve je rešeno u moju korist jer su ispali korektni.

Jel do platforme ili do tebe toliko reklamacija ? Nesto tu ne radi kako treba.
A jos jednom da ponovim, i ne znam sta nije jasno, ne pricam o kvalitetu servisa, vec o celini, koju ananas nema i nece da ima u skorije vreme. Ovo o cemu pricam najbolje se pokazalo u vreme strajka poste i post express-a, posiljke od ananasa su debelo kasnile, da imaju svoju logistiku to se ne bi desilo, znaci zavise od eksternog faktora, dok god to ne rese oni ne mogu da se stavljaju u isti kos sa shoppsterom. O e-komerc televiziji da ne pricam, nekom je to mozda interesantno nekome ne, ali recimo da na taj nacin svakako lakse dolaze do starijih potrosaca.

Ja sam imao 1 reklamaciju za trenerku , pisalo pamuk, a ono sintetika i to pre 2-3 godine, kada su još bili novi, povrat novca išao sporo, ali su na kraju "čistili", jer je vraćeno i za iznos vaučera.

Ako nekom treba 50% na izdvojenu ponudu
Izgleda da su proširili izdvojenu ponudu. U ovom trenutku preko 1000 artikala, i nisu svi odeća...
Opet, sve je tolko "precenjeno"/zastarelo (vidi se da su zalihe koje se vuku) da i sa vaučerom ispadne korektno povoljno tek.

Iskreno, nisma pogledao, vidim da se ovde komentarise da se cisti C&A lager, ako nekome znaci neka iskoristi.

1731424464998.png

Teoretski bi mogao sad onaj od 50% i na ovo da se iskoristi. Da nisam kupio laptop pre par meseci... 😆

Izgleda da su proširili izdvojenu ponudu. U ovom trenutku preko 1000 artikala, i nisu svi odeća...
Opet, sve je tolko "precenjeno"/zastarelo (vidi se da su zalihe koje se vuku) da i sa vaučerom ispadne korektno povoljno tek.
I da brdo beskorisnosti koje vrte godinama. Ali moram da priznam da ima jedan extra alatka. Mada smo je kupovali za 3-4x manju cenu prosle godine. Ko pravi rostilj nece da pogresi sa ovim:

Evo ga link do izdvojene ponude, pa ako neko zabode vaučer, da zna šta može da očekuje od proizvoda.

Narucih onaj neki komp Black Ops Desktop R5-4500, 16GB, 500GB SSD, GTX1650OC, 560 W sa 30%. Da vidimo da li ce stigne.

Delili su danas dosta 20% i 30%, proširili izdvojenu ponudu, pomeraju se polako sa mrtve tačke. To je i očekivano-komentarisali smo već ovde, verujem da će biti još bolje kako se kraj novembra bude približavao.
Ako neko zabode 50% a nema šta da kupi, bio bih zahvalan da podeli. 😁

Evo ga link do izdvojene ponude, pa ako neko zabode vaučer, da zna šta može da očekuje od proizvoda.

Na 25-26. stranici svi ti skuplji proizvodi su vec rasprodati.

30% na izdvojenu

Prilozi

• Screenshot_20241112-181232_Brave.png
    Screenshot_20241112-181232_Brave.png
    585.6 KB · Pregleda: 61
Prosle godine kad je bio bag me žena zeznula....
Sada ćerka te daj nosu, te daj ovo, te daj ono i sve skupo iz korpe mi otišlo a imao 50% haha
Zato sam kupio baštensko crevo i Fast furious Lego, izuvaju hahah
Narucih onaj neki komp Black Ops Desktop R5-4500, 16GB, 500GB SSD, GTX1650OC, 560 W sa 30%. Da vidimo da li ce stigne.
Kad ti je prošla porudžbina?

Poslednja izmena:
Prosle godine kad je bio bag me žena zeznula....
Sada ćerka te daj nosu, te daj ovo, te daj ono i sve skupo iz korpe mi otišlo a imao 50% haha
Zato sam kupio baštensko crevo i Fast furious Lego, izuvaju hahah

Kad ti je prošla porudžbina?
Nesto pre 17h. Mada jos nije potvrdjena. Znaci jos nista nije gotovo :)

Vidim i dalje je u upotrebi a1000 za 8000... Još 4 dana , bolje od ovih 500 na 5000...i radi , upravo sam uspeo jedan da ugrabim...

Evo par 500 na 5000 od jutros

1wATtY9x
M1DTBndh
7ltDohlC
CzRHkYHq

Vidim i dalje je u upotrebi a1000 za 8000... Još 4 dana , bolje od ovih 500 na 5000...i radi , upravo sam uspeo jedan da ugrabim...
I ja upravo kupio monitor, svakako je na akciji sa 17000 na 13000 plus vaucer A1000, izadje me 12000 sto je meni super. 27 inca 100Hz, IPS. Top :) LG

Izdvojena ponuda ista već drugu godinu.

Ja sam probao 10ak min nakon objave, već je otišao bio.
Al ***, nema ljutnje.

30% na sve artikle?!

Odabrana ponuda...

07.11.2024 sam porucio klimu vivax i modul za nju
Pre toga sam zvao i rekli mi da imaju klimu (9kom)

Modul stigao odmah sutradan, a klima je evo pre 20ak minuta otkazana.

Sta mi je ciniti?
Oba predmeta su iz Sparka, ali ja sada modul mogu da stavim u onu stvar, beskoristsn mi je, cak jos nisam ni otvorio kutiju.

Treci put mi otkazuju predmete za manje od 2 nedelje.

07.11.2024 sam porucio klimu vivax i modul za nju
Pre toga sam zvao i rekli mi da imaju klimu (9kom)

Modul stigao odmah sutradan, a klima je evo pre 20ak minuta otkazana.

Sta mi je ciniti?
Oba predmeta su iz Sparka, ali ja sada modul mogu da stavim u onu stvar, beskoristsn mi je, cak jos nisam ni otvorio kutiju.

Treci put mi otkazuju predmete za manje od 2 nedelje.
Pa najjednostavnije rešenje je da vratiš modul a oni tebi pare, jer po zakonu u roku od 14 dana možeš da vratiš bez objašnjenja. A druga mogućnost je da se dopisuješ sa njima, da tražiš klimu ali mislim da je slaba vajda. Možeš svakako da pokušaš.

Nazad
Vrh Dno