Imao sam ja likove i zbog Ananasa...Ti si se izgleda juče uključio univu temu, jer bi inače znao da je 90% postova na ovoj temi bilo kukanje na kašnjenje sa isporukama, na refundaciju novca i slične stvari. Tema na benchmarku sigurno nije reper za ozbiljnost neke platforme. A u celoj ovoj priči najteže je organizovati logistiku, a shopster je to elegantno rešio kupivpi daily express, ali sumnjam da to tebi nešto znači ipak ananas imam 289 strana na benchmark forumu
Između ostalih pisao sam i ja prošle godine, ali su se prekalkulisali, ne ide u pravcu kako su zamislili, zato je i tanka ponuda sa vaučerima ove godine. Ko je iole pratio priču oko ananasa zna da je planirana investicija 100 miliona evra u pet godina, ali isto se planira i prihod u tom periodu, a kako baš ne ide po planu i te investicije se prilongiraju.
Puno ljudi sa foruma je dobijalo nervne slomove i kupovinom na anansu, imaš linkove gde su linkovana iskustva korisnika (pljuvanje po ananasu do 101 i nazad) pa to opet ništa ne znači jer je to zanemariv broj u odnosu na ukupan broj kupaca na ananasu.
Ali kupovao sam na obe platforme i Ananas mi je neuporedivo bolji...