Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Jel poručio neko sa foruma LG OLED G2 od 65 inča prvog dana ove Black Friday akcije?
Ako ste, jel stigao, i kakvom je stanju?

^^Ja dobio isto to. Iskoristio, kupio pantalone.

Taj 'poliester' i 'akril' toliko i vredi
-- ako ne i jos upola maje....

Poslednja izmena:
Ono što sam ja naručio iz izdvojene ponude, tačno piše-95% pamuk , 5% elastan. Drugačije ne bih ni naručivao. Ako ne bude tako, biće ekspres vraćeno. Nije to roba sa Temua.

Dosad sve majice na kratke rukave sto sam kupovao su bile 100% pamuk, kosulje isto 100% pamuk, duks je bio 80% pamuk 20% poliester,
evo gledam sad kratke pantalone farmerke 86% pamuk 13% poliester 1% elastin, neke drugacije kratke 80% pamuk 10% neki elastomultiester 9% poliester 1% elastin,
videcemo kakve ce biti ove dugacke farmerke, ali ocekujem slicno kao i kratke, a ovo ostalo takodje slicno kao i ranije.

To je standardna C&A roba, Ananas je kupio jeftino kada je C&A zatvoren pa sada mogu da prodaju i sa 90% snizenja i opet zarade. :D

Kako da vidim da je nešto dodatno sniženo, da li se prikazuje posebno na Ananasu?
Primer, кupovao sam laminat i poredio cene sa Ananasom i bile su slične kao u prodavnici, ali mi je ostalo u korpi, kad posle par dana , ja otvorim korpu ,ono sniženo 50% i rasprodato!

Kako da vidim da je nešto dodatno sniženo, da li se prikazuje posebno na Ananasu?
Primer, кupovao sam laminat i poredio cene sa Ananasom i bile su slične kao u prodavnici, ali mi je ostalo u korpi, kad posle par dana , ja otvorim korpu ,ono sniženo 50% i rasprodato!
Na glavnoj strani biraj "Akcija"i onda sortiraj po vremenu, od novijih ka starijim. Imaš sa strane i još neke filtere pa eksperimentiši...

Majku mu, kad bi dali 4.000 vaucer na svakih 5 soma potrosenih, imalo bi da se pazari lepo kojecega.

Ti si u pravu, ali sta nam drugo preostaje osim da se sprdamo. Oni da provire u ovaj pod forum videli bi da ovde slabo ko pazari nesto valjano uz neki koristan vaucer.

I prosle godine je bila očajna ponuda na izdvojenoj ponudi i samo su delili beskorisne kupone sve do par dana pred crni petak. Tada su počeli da daju bolje kupone, a kada su proširili izdvojenu ponudu sajt im je pao zbog navale.

Ne polažem neke nade da će ove godine biti kao prethodnih. Konkurencija slaba, oni navukli ljude, nemaju neki razlog osim da čiste lagere koji im smetaju

Kriza, narod štedi pare, Aliekspres i Ananas pomažu u tome.

Master je pojačao promociju ove godine, onu svoju, tako da mislim da od MC vaučera nema ništa...
Ostaje nam ovo sada i neki a5000...
Eventualno da Spark udari baš niske cene i to je to...
2 godine ih arcimo, mislim da su naucili

Ananas je u 2023-oj imao neto gubitak od skoro 19 miliona evra, godinu pre toga 11.5 miliona. Mislim da im te investicije nisu dale rezultat kakav su očekivali pa su malo spustili loptu. Ipak je shopster dosta zaokruženiji sistem u odnosu na ananas, imaju on line prodaju, marketing tv kanal i svoju logistiku koja spada u jednu od boljih u Srbiji.

Crni vaučeri traju do 17.11.
Znači sledeće nedelje bi trebala da krene nova promocija...

Ananas je u 2023-oj imao neto gubitak od skoro 19 miliona evra, godinu pre toga 11.5 miliona. Mislim da im te investicije nisu dale rezultat kakav su očekivali pa su malo spustili loptu. Ipak je shopster dosta zaokruženiji sistem u odnosu na ananas, imaju on line prodaju, marketing tv kanal i svoju logistiku koja spada u jednu od boljih u Srbiji.
Zato im tema na forumu ima 13 strana...

Kupio sam skoro na toj zaokruženoj platformi i dobio nervni slom....

Zato im tema na forumu ima 13 strana...
Ti si se izgleda juče uključio u ovu temu, jer bi inače znao da je 90% postova na ovoj temi bilo kukanje na kašnjenje sa isporukama, na refundaciju novca i slične stvari. Tema na benchmarku sigurno nije reper za ozbiljnost neke platforme. A u celoj ovoj priči najteže je organizovati logistiku, a shopster je to elegantno rešio kupivši daily express, ali sumnjam da to tebi nešto znači ipak ananas imam 289 strana na benchmark forumu ;)
Neko je već ranije pisao šta je ananas izgradio i opremio tim "izgubljenim" novcem. Nakupovao itd. Ne sekiram se za njih, znaju šta rade.
Između ostalih pisao sam i ja prošle godine, ali su se prekalkulisali, ne ide u pravcu kako su zamislili, zato je i tanka ponuda sa vaučerima ove godine. Ko je iole pratio priču oko ananasa zna da je planirana investicija 100 miliona evra u pet godina, ali isto se planira i prihod u tom periodu, a kako baš ne ide po planu i te investicije se priolongiraju.
Kupio sam skoro na toj zaokruženoj platformi i dobio nervni slom....
Puno ljudi sa foruma je dobijalo nervne slomove i kupovinom na anansu, imaš linkove gde su linkovana iskustva korisnika (pljuvanje po ananasu do 101 i nazad) pa to opet ništa ne znači jer je to zanemariv broj u odnosu na ukupan broj kupaca na ananasu.

Poslednja izmena:
Vrh Dno