Hvala!50% na izdvojenu, važi još tipa 1h
nCZNBXDQ
Dosad sve sto sam kupovao je bio pamuk 100% ili pamuk 80% najmanje. Videcemo kako ce biti ovaj put, ali ne verujem da ce biti drugacije.Taj 'poliester' i 'akril' toliko i vredi
-- ako ne i jos upola maje....
Na glavnoj strani biraj "Akcija"i onda sortiraj po vremenu, od novijih ka starijim. Imaš sa strane i još neke filtere pa eksperimentiši...Kako da vidim da je nešto dodatno sniženo, da li se prikazuje posebno na Ananasu?
Primer, кupovao sam laminat i poredio cene sa Ananasom i bile su slične kao u prodavnici, ali mi je ostalo u korpi, kad posle par dana , ja otvorim korpu ,ono sniženo 50% i rasprodato!
Čini mi se da je bilo sortiranje sa najvećim popustom, sada to nema a to je najkorisnije.Na glavnoj strani biraj "Akcija"i onda sortiraj po vremenu, od novijih ka starijim. Imaš sa strane i još neke filtere pa eksperimentiši...
Zato im tema na forumu ima 13 strana...Ananas je u 2023-oj imao neto gubitak od skoro 19 miliona evra, godinu pre toga 11.5 miliona. Mislim da im te investicije nisu dale rezultat kakav su očekivali pa su malo spustili loptu. Ipak je shopster dosta zaokruženiji sistem u odnosu na ananas, imaju on line prodaju, marketing tv kanal i svoju logistiku koja spada u jednu od boljih u Srbiji.
Kupio sam skoro na toj zaokruženoj platformi i dobio nervni slom....Ananas je u 2023-oj imao neto gubitak od skoro 19 miliona evra, godinu pre toga 11.5 miliona. Mislim da im te investicije nisu dale rezultat kakav su očekivali pa su malo spustili loptu. Ipak je shopster dosta zaokruženiji sistem u odnosu na ananas, imaju on line prodaju, marketing tv kanal i svoju logistiku koja spada u jednu od boljih u Srbiji.
Ti si se izgleda juče uključio u ovu temu, jer bi inače znao da je 90% postova na ovoj temi bilo kukanje na kašnjenje sa isporukama, na refundaciju novca i slične stvari. Tema na benchmarku sigurno nije reper za ozbiljnost neke platforme. A u celoj ovoj priči najteže je organizovati logistiku, a shopster je to elegantno rešio kupivši daily express, ali sumnjam da to tebi nešto znači ipak ananas imam 289 strana na benchmark forumuZato im tema na forumu ima 13 strana...
Između ostalih pisao sam i ja prošle godine, ali su se prekalkulisali, ne ide u pravcu kako su zamislili, zato je i tanka ponuda sa vaučerima ove godine. Ko je iole pratio priču oko ananasa zna da je planirana investicija 100 miliona evra u pet godina, ali isto se planira i prihod u tom periodu, a kako baš ne ide po planu i te investicije se priolongiraju.Neko je već ranije pisao šta je ananas izgradio i opremio tim "izgubljenim" novcem. Nakupovao itd. Ne sekiram se za njih, znaju šta rade.
Puno ljudi sa foruma je dobijalo nervne slomove i kupovinom na anansu, imaš linkove gde su linkovana iskustva korisnika (pljuvanje po ananasu do 101 i nazad) pa to opet ništa ne znači jer je to zanemariv broj u odnosu na ukupan broj kupaca na ananasu.Kupio sam skoro na toj zaokruženoj platformi i dobio nervni slom....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari